Ezoterik Objavljeno 17. januar 2024 Share Objavljeno 17. januar 2024 (urejano) Hernire reče pred 3 urami: Jaz sem pa skoraj fanboy, bi komot bral še več podobnih tekstov od njega. Dočim Fafangel mi je bil tako ... boljši spis v osnovni šoli (zdaj se je malo unesel in izboljšal) Ampak itak je vse nobelovski material, če ga postaviš zraven zgodbe od Kleča. Tisto pa je res pomoje najslabši content v zgodovini JCT-ja dobr useen gre za mirta komela to je pač za slovenske razmere k da bi reku faulkner al we, sam ok men je res gnila jazbina (ne bi plaču eura za te smeti, zaston mal prelistam vsake tok), drugač ga pa cenim. 17. januar 2024 uredilo bitje Ezoterik Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 18. januar 2024 Avtor Share Objavljeno 18. januar 2024 Ljubiteljski projekt 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 cringe thumbnail ni to kompletna playable igrica, tko da tezko rect da je "best version you should get" Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 18. januar 2024 Avtor Share Objavljeno 18. januar 2024 (urejano) Tole sem danes popravljal - iPod 30GB, menjava, diska in baterije. Odpiranje je neugodno, sem polomil dva plastična "toola" potem sem si pomagal z enim kovinskim, kar pomeni, da sem plastiko ob robovih poškodoval, ne bo več tolk lep bo pa delal. Jebat ga, nimam dovolj skilov. Je bilo pa fun tud, če ga zdaj vržem stran Odprt je še za primer, če kaj ne bi delalo. 19. januar 2024 uredilo bitje Bessie 3 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 Jaz pa sem prvič v življenju delal kislo repo s slanino in ocvirki. Jedel pa je tudi kje drugje nisem toliko let, da se ne spomnim. Vedno sem mel v glavi, da je ne maram. No, motil sem se Odlična mi je. 6 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 Recept? Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 Kisla repa Dodaš vmes koščke slanine 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 (urejano) Me3do reče pred 13 minutami: Recept? Repo sem dal kuhat v soljeno vodo z enim lovorjevim listom cca. 20 minut. V večini receptov je blo, da jo daš posebej kuhat, vendar drugič ne vem, če bom. Baje ni potrebno, če imaš rad bolj kislo. Je bla super ta, ampak bi lahko bla bolj kisla. V večji ponvi sem razpustil žlico svinjske masti in dal pražit eno veliko čebulo ter vmes dodal narezano slanino. Ko je čebula posteklenela sem dodal še 2 žlici ocvirkov in vse skup naprej pražil. Dodal sem 1 žlico paradižnik koncentrata in še kako minutko mešal... Vzel sem 2 zajemalki vode od repe, ki se je kuhala in dodal v čebulo, slanino in ocvirke. Preostalo vodo sem zavrgel in v ponev dodal repo. Vse skup sem dušil še ene 15 minut. Voila...bon apetit 18. januar 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 4 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 (urejano) @Aktivist Vanč: to je to. Edino, jaz še nikoli nisem dodal paradižnik koncentrata. Bom poskusil naslednjič. In pa zraven imam rad rjavi fižol zabeljen z ocvirki. Btw, kakšno klobaso si imel zraven? Vem, da je pečenica, ampak jih je dandanes toliko v ponudbi... Nedolgo nazaj sem jedel podobno repico, ampak je bila klobasa zelo fuj. Ne vem točno kaj me je zmotilo, ampak enostavno je imela nek čuden okus. Mogoče zato ker je bila kar nekaj časa zamrznjena in potem na hitro odtajana? Proizvajalca se žal ne spomnim. 18. januar 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 DaCapo reče pred 3 minutami: @Aktivist Vanč: to je to. Edino, jaz še nikoli nisem dodal paradižnik koncentrata. Bom poskusil naslednjič. In pa zraven imam rad rjavi fižol zabeljen z ocvirki. Btw, kakšno klobaso si imel zraven? Vem, da je pečenica, ampak jih je dandanes toliko v ponudbi... Jaz mam nekako raje, da je rdečkaste barve, zelje tudi. Po moje ne spremeni okusa nekaj full, tista bela (bleda) barva mi je malo čudna, če ne daš nič zraven. Komot bi dodal fižol že v samo repo. Ali pa posebej. Jaz sem nameraval z ocvirki zabeliti še krompir, ampak sem imel slabo vest, ker jih je dosti že v repi in še slanina pa sem preskočil še dodatne maščobe 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 (urejano) Hja, zdaj je "sezona" te hrane. Pri nas je kisla repa s krompirjem, ocvirki in klobaso na meniju ziher 1x tedensko. Še pubec, ki ima sladkorno poseže po kakšnem kuhanem krompirju. Repe s slastno zabelo pa itak poje več kot jaz in potem se "kregava", ker mi je pojedel večino najboljšega. 18. januar 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 Za razliko od mojega fotra, ki se je vedno zmrdoval, češ da je to hrana za reveže. Krompir, repa, zelje.. to njemu nikoli ni bilo OK. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 (urejano) Hernire reče pred 22 urami: Tuki sem napisal o moji izkušnji Castlevanie 1 . Not so tudi avtomobili, tako da preberi tekst, you gonna like it Tole je pa blo kar zanimivo kako si to napisal, jaz osebno nebi do zdaj nebi tako napisal ničesar. Sicer nisem igral Castlevania 1, prva k sm jo igral je Syphony of the Night (k je bla v kompletu z Rondo of Blood)in je metrovania. Igra je totalno zakon, sam po težavnosti ni niti blizu Rondo of Blood. RoB je brutalna, ne vem kako je proti 8bit Castlevanijam, ampak je tok težka kar še nism doživu do zdaj. Kot si opisal v svojem opisu, je prvi stage prekleto enostavn, tud boss, sam stage 2 je pa direkt brutaln, ker vrane so totalno nepredvidljive (pa un plavi knight kok te pojebe s tistim sekiram, če nis takoj aggro) to sem rabil vsaj 20 poskusov, da sm ugotovil kako se tega lotit, obadva bossa sta bolj zajebana kokr do stage 6 bossa, pa še to sam zaradi tega, ker ima 5 phaseov. Na ps4 kokr sm opazil, ni quick savevov, je edn, sam čim ga loadaš, ga zbriše tko da ne vem ravno kako deluje. Tko da delam tko kokr je blo na super famicom. Med stagei ti neki savea, pa vmes checkpoint. Če je kaj takega Dark Souls zna bit, da znam tud v tem špilu uživat, ampak pr men je tko, da Rondo of Blood se spravm igrat, ko začutim, da zdaj pa hočm to, in pol bom raztural, če ne, ne pridm nikamor. Sam a si predstavljaš, da dobiš Castlevanio v tistem času, brez manuala, kok poskusov al pa nek luck, da ugotoviš, da majo sveče vse te iteme? Verjetno bi na random neko vrano usekal pa bi vmes usekal svečo. Pa srčki so v bistvu mana, drugje pa povsod več al manj health. Jz bi reku, da je RoB težji kokr Ninja Gaiden black, sploh mi je pa čudno, da špil če gledaš posnetke, sploh ne zgleda neki zajeban, ker itak folk k obvlada hod okol pa raztura, ko pa sam sprobaš, pa sam uno v kaj sm jz zdej uletu 18. januar 2024 uredilo bitje Menethil Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 Ko smo se ravno zgovarjali o shared accountih. Vzel bi Apple TV za ene par mesecev, je par stvari, ki bi jih rad pogledal. Lahko naredim nov račun, če bi se kdo joinal, še raje pa bi se jaz prilepil na obstoječ account, da se ne rabim jebat. Mislim, da sprejme 6 ljudi naenkrat, so kar gostoljubni Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 pravkar pogledal prva dva dela Castlevania: Nocturne kaj je to za en ščiš proti prejšjni seriji 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 haha guy ritchie raztura 1 Navedek Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 18. januar 2024 Share Objavljeno 18. januar 2024 @DaCapo si ze videl trailer za Indy spil? 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Kurba kak štanc je pa AC franšiza pa far cry, nisem nikol prej AC igral in zdaj sprobam par zadev in so pizda vse iste ko FC Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 prosim če lahko AC uporabljate za Armored Core, ker AssCreed je 1. mlajša serija 2. zanič Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Jebite se s temi kraticami, 90% časa ne vem o katerih špilih je govora tko da bmk Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 AC, HL, SMB, DkS, ER, BB, BOTW, TOTK, CSGO, D2 (tole je Diablo 2), HOTS, LOL, RTCW, DN3D, HS, HK sej ne vem če je še kaka kratica k jo morš vedt Izpod časti mi je, da bi AC bil Assassin's Creed Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) Iskreno sem povezoval AC z Ace Combat, če smo pri tej temi HS pa hearthstone 19. januar 2024 uredilo bitje Kastor Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) AC je Assassin's Creed, AC6 je Armored Core 6. Nihče ne uporablja kratice AC za serijo Armored Core. Drugače mene triggera samo, ko folk uporablja GOW za Gears of War. Spizdite. 19. januar 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 aja, sej HS sem mislil Hearthstone, kaj je pa še HS? @ke_kit nekateri smo igrali AC2 na PS2. Nima nič Assassin's Creed tu iskat, prjatu Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 ArC je zelo nišna zadeva. AssC je veliko bolj popularna franšiza. Predvsem pri nas na zahodu. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 AC = Assasin's Creed, pa nam to še tako ni všeč Armored Core je na Zahodu še vedno obskurna zadeva, kljub bolj popularni šestici, Assassin's Creed pa je v TOP 10 najbolj prodajanih franšiz vseh časov, tik pod jebenim Minecraftom in FIFO Tako da ... Čeprav si v moji knjigi zapisan kot ultra cool momak, ker si igral Armored Core before it was cool, pomoje ni realnosti, kjer bi AC bil množično prepoznan kot Armored Core in ne asasinec Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 ja ok, ni se ful tok prodajal, ampak prvi trije Armored Cori so bli za svoj čas kar lepo prodajni - dvojko smo mi kar igrali, s tem da smo si podajali en izvod AC1 worldwide PSX = 410,000 Japan = 160K NA = 130K Europe = 90K other = 30K AC: PP = 280K AC: MoA = 260K AC2 worldwide PS2 = 790,000 Japan = 230K NA = 280K Europe = 220K other = 70K AC2: AA = 410,000 AC3 worldwide PS2 = 670,000 Japan = 230K NA = 220K Europe = 170K other = 60K AC3: SL = 310,000 AC Nexus worldwide PS2 = 260,000 Japan = 140K NA = 60K Europe = 50K other = 20K AC Last Raven worldwide PS2 = 180,000 Japan = 80K NA = 50K Europe = 40K other = 10K AC4 worldwide PS3 (360) = 200,000 (250,000) Japan = 90K (13K) NA = 90K (190K) Europe = n/a other = 20K (20K) AC4Answer worldwide PS3 (360) = 190,000 (150,000) Japan = 100K (24K) NA = 60K (n/a) Europe = 20K (n/a) other = 10K (10K) ACV worldwide PS3 (360) = 400,000 (220,000) Japan = 240K (40K) NA = 90K (130K) Europe = 40K (30K) other = 20K (10K) AC: VD japan data only PS3 (360) = 120,000 (10,000) Yeah i'm lazy and didn't do all the sub-games, but the first numbered titles seem more popular anyway. 360 sales generally poor except North America, not unsurprising. Most popular games in order = AC2, AC3, AC1, AC2AA, ACV. Only with 360 sales does AC4 sneak into 4th, when ACV goes to 3rd but it's kinda tied with AC1 and AC2AA. edits spelling, mistakes, etc also sales data for gens: oldgen = 3.57 million 4th gen = 390,000 (400,000) 5th gen = 520,000 (230,000) Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) meni to ne kaže, da je bila to na zahodu obskurna serija, če so več ali manj iste cifre ble v NA in v Evropi kot na Japonskem čudno da se je AC 4 answer tok slabo prodajal je pa AC6 zdej že več prodal kot vsi ostali špili. To samo kaže kok je zdej gaming publika bolj in-tune. BG3 se je tudi več prodajal kot sem mislil, da se bo 19. januar 2024 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) Jaz sem prvič za Armored Core slišal z raznimi youtuberji, ki so prvi del bolj in-depth predstavljali. V Jokerju so sicer opisali par delov, ampak iz opisa nekako nisem dobil filinga za špil, tako da sem sicer opis verjetno prebral, ampak mi ni ostal v spominu. Iz Jokerja mi je v spominu ostal samo tisti mech game, ki je imel tako ultra dodelan kontroler za x360, pa še to se mi je vgraviralo v možgane, ker mi je delovalo batshit insane, ne ker bi hotel dejansko igrat . Tako da jaz sem Armored Core dejansko prvič registriral par let nazaj, ko je par youtuberjev začelo trdit, da je v bistvu precej dobra serija, sploh prvenec. Ampak ko je izšel prvenec, sem itak bil star 6 let in bi bilo zame prezahtevno. Dočim za šesti del sem pa mega hyped in ga bom prej ali slej kupil in prešpilal, verjetno celo dal na polico med legende, ker mi res deluje dober, čakam da pade na kakšno bolj magično ceno 19. januar 2024 uredilo bitje Hernire Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Weraziel reče pred 17 minutami: To samo kaže kok je zdej gaming publika bolj in-tune Pomoje bolj kaže, da če igrico dela tako high-profile firma kot je from, bodo igrico ljudje kupili, tudi če ne poznajo IPja. 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.