Avion Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Basisti itak ne fučemo, lp 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Buzzkill reče pred 2 minutama: Kaj vemo o sestrični so far: Baje huda, vir bratranec. Likely sprejema slabe življenske odločitve. Impulzivna ter cock thirsty(nepreverjeno). Ostalo vpričo novih informacij, videov in OF linka. Pa to da je MILFica, rodila 2x 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Weraziel reče pred 33 minutami: Ja sam vseeno je on tisti, ki je omenil izgled svoje sestrične men se zdi edino normalno, da si sposoben komentirat izgled kogarkoli, ne glede na sorodstvene vezi sej to ne pomeni, da imaš željo it full on sweet home alabama Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Avion reče pred 10 minutami: Basisti itak ne fučemo, lp No fingering skills. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 2 minutama: men se zdi edino normalno, da si sposoben komentirat izgled kogarkoli, ne glede na sorodstvene vezi sej to ne pomeni, da imaš željo it full on sweet home alabama Ne vem, no, tista dacapova izjava se lahko bere tudi, kot da je njemu žal/škoda, da je že oddana, kar pa je malo "sweet home alabama" 22. januar 2024 uredilo bitje Avion 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 ke_kit reče Pravkar: No fingering skills. Hey, at least I ain't fingering a minor 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 ja, ne daš izgled sestrične in škoda da je že zasedena v isto poved Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Weraziel reče Pravkar: ja, ne daš izgled sestrične in škoda da je že zasedena v isto poved Iščem posnetek. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: Iščem posnetek. KAKŠEN POSNETEK? 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Avion reče pred 1 minuto: KAKŠEN POSNETEK? V najboljšem primeru tist, kjer si s kitaristom uniči prvi zakon. V najslabšem bo oblečena nekaj plesala. Al dobro fak it, beggers choosers pa to. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Avion reče pred 3 minutami: KAKŠEN POSNETEK? POSNETEK IZ MOJE POROKE, KO SVA S SESTRIČNO PLESALA 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 pizda zmanjkalo mi je všečkov za dons 5 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. kemik Objavljeno 22. januar 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 22. januar 2024 Pizda ej gostilna ma ene 10 neprebranih strni, čaka me zarafov zapor, v brum brum se enmu momcu na epski način meša in je že par strani materjala... joker on fire rabil bi 2 dni toplic in ležalnik da pridem na tekoče. 4 6 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 kemik reče pred 8 minutami: Pizda ej gostilna ma ene 10 neprebranih strni, čaka me zarafov zapor, v brum brum se enmu momcu na epski način meša in je že par strani materjala... joker on fire rabil bi 2 dni toplic in ležalnik da pridem na tekoče. Kaj se šele na Gnojišču dogaja, če ga že ostali forum tak razvaljiva Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 kemik reče pred 13 minutami: Pizda ej gostilna ma ene 10 neprebranih strni, čaka me zarafov zapor, v brum brum se enmu momcu na epski način meša in je že par strani materjala... joker on fire rabil bi 2 dni toplic in ležalnik da pridem na tekoče. Zapor Lahko valda preskocis Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Mutombo reče pred 7 minutami: Zapor Lahko valda preskocis v brum brum je pa tko k vedno Zod vs ostali oz npothing to see here move along Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Hernire reče pred 15 minutami: Kaj se šele na Gnojišču dogaja, če ga že ostali forum tak razvaljiva Meni iskreno deluje zelo brezvezno. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 kemik reče pred 5 minutami: Hahahahahaha Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 kemik reče pred 2 urama: Pizda ej gostilna ma ene 10 neprebranih strni, čaka me zarafov zapor, v brum brum se enmu momcu na epski način meša in je že par strani materjala... joker on fire rabil bi 2 dni toplic in ležalnik da pridem na tekoče. brum brum se lahko strne v 'zod je jezen, ker se folku zdi brezveze tankat 100-oktanca v Megana (ki mu v navodilih piše 95)' zdej če ti je to zabavno za brat več strani zapored pol ja, pol maš kr velik materiala @Hernier js glasujem za ples, za plezat morš kr naenkrat vsak lep vikend spustit ostale plane pa it nekam v skalo men je bil carski šport sam že tko nimam zadost vikendov v lajfu Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Fuksija reče pred 7 urami: hofer ma še kr legit rahlo pekoče feferone (pač okusi se da so pekoči sam jih lahko ješ kot zelenjavo) naloženi so zraven blagih sam pokrov kozarca je druge barve so pa po mojem edini prav pekoči vloženi feferoni za kere vem, razen njih sta lahko dostopni sam še 2 priložnostni varianti v Lidlu, jalapenjo in neke baby, ki so pa oboji začimba level pekočnosti pa men kr dobri sam k sm jz prodaju pa še prodajam moje pekočneže uložene pa na FB marketu noben ne kup pa so sam 5€. sicr so extra strong sam lej. sicr letos sm neke tajvanske po nekem čudežu vzgojil bi prodal tud magar semenke, k so močni sam ne tok kokr te habanerote k sm vzgojil. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Fuksija reče pred 22 minutami: brum brum se lahko strne v 'zod je jezen, ker se folku zdi brezveze tankat 100-oktanca v Megana (ki mu v navodilih piše 95)' zdej če ti je to zabavno za brat več strani zapored pol ja, pol maš kr velik materiala pozabla si še nikol ne zajebeš frenda zapelješ levo v krožnem Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Menethil reče Pravkar: sam k sm jz prodaju pa še prodajam moje pekočneže uložene pa na FB marketu noben ne kup pa so sam 5€. sicr so extra strong sam lej. sicr letos sm neke tajvanske po nekem čudežu vzgojil bi prodal tud magar semenke, k so močni sam ne tok kokr te habanerote k sm vzgojil. ne vme kolk velike kozarce si prodajal po 5€ sam to ni mal za vložene paprike pa extra hot so bolj redkim praktični js mam rada da okusim papriko pa začimbe, ne pa da sam peče mater doma mam nek čili pesto k sem ga dobila za darilo in je tolk pekoč da se zasolzim sam da ga odprem nikol ne delam dost velikih količin hrane da bi lahko uporabila neki tolk pekočega pa bi melo še vedno še kšn drug okus Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Fuksija reče pred 2 minutama: ne vme kolk velike kozarce si prodajal po 5€ sam to ni mal za vložene paprike pa extra hot so bolj redkim praktični js mam rada da okusim papriko pa začimbe, ne pa da sam peče mater doma mam nek čili pesto k sem ga dobila za darilo in je tolk pekoč da se zasolzim sam da ga odprem nikol ne delam dost velikih količin hrane da bi lahko uporabila neki tolk pekočega pa bi melo še vedno še kšn drug okus jah ni pa drago glede na to da se v trgovini nek bedn shit prodaja po 4€ oz. takrat se je. prodal sem pa 3 uložence, kar spet ni bad. Ta let bom pa neke semi ljute jalapenjote vzgajal. mam zdej ene 8 loncev pa bom mel pred flatom papriko, paradajz, pekočneže pa tko. to tko res en hud hobi drgač. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Fuksija reče pred 51 minutami: brum brum se lahko strne v 'zod je jezen, ker se folku zdi brezveze tankat 100-oktanca v Megana (ki mu v navodilih piše 95)' zdej če ti je to zabavno za brat več strani zapored pol ja, pol maš kr velik materiala @Hernier js glasujem za ples, za plezat morš kr naenkrat vsak lep vikend spustit ostale plane pa it nekam v skalo men je bil carski šport sam že tko nimam zadost vikendov v lajfu Sem šele ene 2 tedna nazaj odkril fenomen zoda in mi je carski lik neglede na to kaj je tema. Ker en čas neki resno sodeluje, pol čist popizdi, pol se do vseh obnaša kot da so šolarčki... kr zakon Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Zodd je car Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Da vidis ti njegovo kolesarsko garderobo 😂 Kr ironija da za Avto samo 100 oktanov goni pa oblecen kot strict bedanc ker skoda denarja. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) kemik reče pred 9 minutami: Sem šele ene 2 tedna nazaj odkril fenomen zoda in mi je carski lik neglede na to kaj je tema. Ker en čas neki resno sodeluje, pol čist popizdi, pol se do vseh obnaša kot da so šolarčki... kr zakon Meni se zdi, da vsaki drugi post čist popizdi Vsak 5 al 6 post pa je resen. Sem tudi pred kratkim odkril modela. Saj ga vmes ni blo se mi zdi. 22. januar 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 A ni Zodd satanic 666 potatoviran in ves jezen model, ki lahko da run for his money Buzzkilu v Blizzaed špilih, mislim da ima nekaj tisoč ur v Diablu 2? Ta je legendaren uporabnik, sem bil vedno velik fan Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.