Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Hernire reče pred 1 minuto:

Midva z ženo tudi razmišljava, da bi se vpisala

Večino skupnih hobijev imava ful intelektualne reči, pa iščeva razen seksa še kakšno fizično skupno dejavnost

Sva nekje 50:50 med plezanjem in plesom

Če hočeta testirat vezo, predlagam ples. Predlagam vse plese, ne samo en posamezen. In ne mislit, da pri plesu lahko izklopis mozgane in uzivas. 

Zahteva tudi nekaj razmisljanja in koordinacije, plesne figure ne pridejo same od sebe.

Še posebej se vidi kako razmisljas, glede na to kako ti grejo programirani standardni plesi in dosti bolj lahkotni latino. Jebes plezanje. Idita plesat

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 8 minutami:

Midva z ženo tudi razmišljava, da bi se vpisala

Večino skupnih hobijev imava ful intelektualne reči, pa iščeva razen seksa še kakšno fizično skupno dejavnost

Sva nekje 50:50 med plezanjem in plesom

Otroka zaplodi

skupna dejavnost plus tok ti vzame energije da nimaš o čem drugem sploh časa razmišljat :D

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 1 minuto:

Torej, obstajajo ljudje katerim ples ne paše, ali kako? V smislu, pogledam človeka kako pleše...in bruhnem? :D

To sploh ni res. Glede plesa vsaj, to je izgovor, in ne ravno dober.

Definitivno obstajajo ljudje, ki jim ples bolj pristoji kot drugim. Že samo oblika telesa vpliva, kaj šele smisel za ritem in elegantno premikanje.

Drugače ne iščem izgovorov. Nikoli nisem plesal, ker mi dejavnost ni všeč, ne ker se ne bi mogel naučiti ali ker bi si mislil, da mi ne paše. Vsi smo dali skozi vsaj četvorko v srednji in plesanje res ni noben nor podvig.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 7 urami:

Znat kvalitetno plesat je kar podvig. Primerjat tisto srednjesolsko neumnost z dejanskim plesanjem, je noro.

Znat plesati ni isto kot znat kvalitetno plesati ali celo profesionalno. Čemu zdaj neki premikaš goalposte?

Če se ne strinjaš z menoj, je vse kul. Jebat ga, se ne strinjava.

Ampak take nepoštene Mefistoizme si lahko prišparaš.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 1 minuto:

Stari vsak se lahko nauci 3 figure, tako kot se vsak lahko nauci stisnit lock on v From igrah. Jaz govorim o tem, da dejansko nekaj znas. Mislim, da je samoumevno tole

sej se vsak tut lahko nauči kvačkat pa asinhrono plavat, pa vse lahko malo znaš ali si pa res dober v tem če te zadeva veseli

Povezava do prispevka

Mi smo se na tečaju morali naučiti ene 4 različne vrste plesa, poleg četvorke, tko da niso bile glih 3 figure. Furali smo ga pa ene 10 ur, če se prav spomnim.

Pri tem ni bilo enega samega sošolca ali sošolke, ki mu ne bi zneslo.

Naučiti se plesati, KOT ZAČETNIK ni težko. Bolje?

Povezava do prispevka

Najboljši družabni ples je itak sirtaki, pa dejansko lahko to vsak obvlada. Samo glasba je važna, noge potem kar same naredijo svoje.  

Na plesne tečaje pa jaz nikoli nisem hodil. Nekega valčka recimo sploh ne znam. Precenjena četvorka mi je pa itak ena največjih bedarij vseh časov. Plešeš pač tako kot ti narekuje glasba.
Ajde, salsa mi je zelo kul, ker je en tak lep, romantičen in skoraj že intimni ples; dočim tango mi je pa brezveze.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

To mislim, ja. Četvorčko še vedno forsirajo samo na maturantskih plesih. Gremo dalje, čas je za kak nov ples! Zorbo naj dajo namesto četvorke. ;)
Precenjena pa v smislu da je potem sto nekih objav na socialnih medijih, kako so plesali četvorko in sploh oh-in-ah.. Fuj.

Evo, to je zame top ples:

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 29 minutami:

Mi smo se na tečaju morali naučiti ene 4 različne vrste plesa, poleg četvorke, tko da niso bile glih 3 figure. Furali smo ga pa ene 10 ur, če se prav spomnim.

Pri tem ni bilo enega samega sošolca ali sošolke, ki mu ne bi zneslo.

Naučiti se plesati, KOT ZAČETNIK ni težko. Bolje?

To je res. Tisto kar smo imeli v srednji šoli ni noben podvig.

Jaz sem govoril o dejanskih plesnih tečajih, ki so precej drugačni, kot v srednji šoli. Me že nisi razumel.

@vlaho Nimam pojma, nisem probal nič od tega, in ne vem kaj vse zahteva, da bi komentiral

Povezava do prispevka

Ma ne disco fox. Konkretna salsa je kul. Je pa odvisno od tečaja. Imam kolega iz Avstrije, Nemčije (po narodnosti iz Bosne), ki salso obvlada v nulo (človek dobesedno živi za ta ples). Že gledat je lepo, kaj šele da plešeš.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 10 minutami:

Men so vsi narodni plesi bedni. Ne glede na narodnost. :D

Predstavljaj si mene, ko sem zahaklal slovensko punco, in mogel it na abrahame itd....

Pred tem nikoli videl kaj takega, kot dogodek ali muzka. Vsi stari te vabijo plesat, glasba je ali jugo rok ali harmonika, nic od tega ne maram, nocem in ne znam plesat.

Komaj sem prezivel te pizdarije. 

• Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 2 minutama:

Ma ne disco fox. Konkretna salsa je kul. Je pa odvisno od tečaja. Imam kolega iz Avstrije, Nemčije, ki salso obvlada v nulo (človek dobesedno živi za ta ples). Že gledat je lepo, kaj šele da plešeš.

Salsa je neuporaben ples, ce ni specificnih latino dogodkov. Disco fox je ples namenjen za skoraj vsako vrsto muzke. Posledicno, disco fox je boljsa izbira

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 7 minutami:

Salsa je neuporaben ples, ce ni specificnih latino dogodkov.

A ni bil na SLO obali nek znan lokal, kjer se je plesalo izključno salso? Prav ono profi!  Nekajkrat sem bil, ampak sem čisto pozabil kje (in če sploh še obstaja). Zelo blizu neke plaže je bilo, pred lokalom pa ena od glavnih ulic.
V glavi imam Piran ali pa Portož :) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 6 minutami:

Predstavljaj si mene, ko sem zahaklal slovensko punco, in mogel it na abrahame itd....

Pred tem nikoli videl kaj takega, kot dogodek ali muzka. Vsi stari te vabijo plesat, glasba je ali jugo rok ali harmonika, nic od tega ne maram, nocem in ne znam plesat.

Komaj sem prezivel te pizdarije. 

Jas sem bil 2x na pristni domači poroki. Never again. Zdaj pa vsi plesat, in te dobesedno zvlečejo gor pol pa vsi pijani tam skačejo ko prizadeti. Da ne omenim da to traja praktično cel dan in noč wtf. 

Povezava do prispevka

@Hernire če vama to kaj pomeni, mogoče bodita pozorna na to, ali gre za tečaj, kjer bosta vidva plesala v paru, ali za tečaj, kjer se skos menjava partnerje. Men je bilo tole slednje z vidika skupne aktivnosti ful glupo (pa ful sem bil zaželen, ker sva bla glih 2 tipa nelesena).  In pol basically, če bi želel, da je to res najina skupna aktivnost, bi mogla še hodit na preplesavanja in plesne večere. Kar pa ob drugih dejavnostih nekak ni pasalo v schedule.

Povezava do prispevka
trpotec65387628363 reče pred 6 minutami:

Jas sem bil 2x na pristni domači poroki. Never again. Zdaj pa vsi plesat, in te dobesedno zvlečejo gor pol pa vsi pijani tam skačejo ko prizadeti. Da ne omenim da to traja praktično cel dan in noč wtf. 

Dejansko je to krivda muzikantov in komunikacije z njimi. Jaz sem na svoji poroki imel dva sposobneža, ki sta znala odšpilat vse možno. Moja prva glasbena želja je bil Praslovan od Predina ;) . 
Dočim, en kolega pa je na svoji poroki za otvoritveni ples izbral Metallico: Nothing else matters, potem pa takoj Sad But True. Ima se, može se. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 9 minutami:

@Hernire če vama to kaj pomeni, mogoče bodita pozorna na to, ali gre za tečaj, kjer bosta vidva plesala v paru, ali za tečaj, kjer se skos menjava partnerje. Men je bilo tole slednje z vidika skupne aktivnosti ful glupo (pa ful sem bil zaželen, ker sva bla glih 2 tipa nelesena).  In pol basically, če bi želel, da je to res najina skupna aktivnost, bi mogla še hodit na preplesavanja in plesne večere. Kar pa ob drugih dejavnostih nekak ni pasalo v schedule.

Na cisto vseh šolah prakticirajo oboje. Standardni plesi = ni menjav, Latino plesi = menjave.

Ni to non stop, glih tko, da malo popestri dogajanje, in sam dobis obcutek, kak je plesat z drugimi. Preplesovanja niso nujna, plesni veceri tudi ne, gres al pa ne. 

Midva sva skoraj vse sfalila, razen malo bolj ekstravagantnih dogodkov.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...