Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Joj DaCapo, spremljaj debato, prosim. Zdej se govori o pekočih feferonih. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Weraziel reče Pravkar: Joj DaCapo, spremljaj debato, prosim. Zdej se govori o pekočih feferonih. Pekoči feferoni so tak-tak. Imam jih pogojno rad, ampak ne pa vsak dan. Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) Hernire reče pred 38 minutami: Fak, lih na sestanku in ne morem opalit naglas/poslušat na slušalke, čeprav sem na sestanku bolj za število, ker se ne tiče mojega projekta Upam, da tudi sam govor delivera, tako kot delivera koncept, da je DaCapo svoj poročni govor uploudal na forum Prosim za raport, soforumaši Najbolj žalostno je, da je ta govor že enkrat dal (ne vem zakaj je reuploadan) in sm ga že takrat pogledu Drugač ja seveda delivera točno to kar človk pričakuje. 22. januar 2024 uredilo bitje Ezoterik Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Meni je cute posnetek. Taka družinska zadeva, vsi se majo lepo, prav wholesome. Medtem si sestrična uničuje prvi zakon na WCju z albanskim kelnerjem. 4 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 zdej pa hitro še govor ob ločitvi, pa intervju z bivšo ženo pa pubecem. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Buzzkill reče pred 1 minuto: Medtem si sestrična uničuje prvi zakon na WCju z albanskim kelnerjem Sestrična si je svoj prvi zakon uničla s kitaristom, ki je igral na njeni poroki. (vem ja, direkt za kakšno telenovelo) 1 4 Navedek Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 DaCapo reče pred 4 minutami: Sestrična si je svoj prvi zakon uničla s kitaristom, ki je igral na njeni poroki. (vem ja, direkt za kakšno telenovelo) Daj povej vec... Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 pa pizda @Avion, no Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) fak jaz bom dal odpoved na šihtu, da si lahk v miru vse pogledam ekstremni FOMO moment zame zdajle 22. januar 2024 uredilo bitje Kastor 5 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) Kaj vemo o sestrični so far: Baje huda, vir bratranec. Likely sprejema slabe življenske odločitve. Impulzivna ter cock thirsty(nepreverjeno). Ostalo vpričo novih informacij, videov in OF linka. 22. januar 2024 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Bom počakal do slik, pa potem sprejemal življenjske odločitve za naprej. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Weraziel reče pred 5 minutami: pa pizda @Avion, no Ja lej, jst sm tud samo nemočno lahko odložil svojo bas kitaro, ko sem videl, da se naš kitarist spogleduje s sestrično. 3 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Basisti itak ne fučemo, lp 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Buzzkill reče pred 2 minutama: Kaj vemo o sestrični so far: Baje huda, vir bratranec. Likely sprejema slabe življenske odločitve. Impulzivna ter cock thirsty(nepreverjeno). Ostalo vpričo novih informacij, videov in OF linka. Pa to da je MILFica, rodila 2x 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Weraziel reče pred 33 minutami: Ja sam vseeno je on tisti, ki je omenil izgled svoje sestrične men se zdi edino normalno, da si sposoben komentirat izgled kogarkoli, ne glede na sorodstvene vezi sej to ne pomeni, da imaš željo it full on sweet home alabama Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Avion reče pred 10 minutami: Basisti itak ne fučemo, lp No fingering skills. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 2 minutama: men se zdi edino normalno, da si sposoben komentirat izgled kogarkoli, ne glede na sorodstvene vezi sej to ne pomeni, da imaš željo it full on sweet home alabama Ne vem, no, tista dacapova izjava se lahko bere tudi, kot da je njemu žal/škoda, da je že oddana, kar pa je malo "sweet home alabama" 22. januar 2024 uredilo bitje Avion 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 ke_kit reče Pravkar: No fingering skills. Hey, at least I ain't fingering a minor 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 ja, ne daš izgled sestrične in škoda da je že zasedena v isto poved Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Weraziel reče Pravkar: ja, ne daš izgled sestrične in škoda da je že zasedena v isto poved Iščem posnetek. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: Iščem posnetek. KAKŠEN POSNETEK? 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Avion reče pred 1 minuto: KAKŠEN POSNETEK? V najboljšem primeru tist, kjer si s kitaristom uniči prvi zakon. V najslabšem bo oblečena nekaj plesala. Al dobro fak it, beggers choosers pa to. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Avion reče pred 3 minutami: KAKŠEN POSNETEK? POSNETEK IZ MOJE POROKE, KO SVA S SESTRIČNO PLESALA 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 pizda zmanjkalo mi je všečkov za dons 5 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. kemik Objavljeno 22. januar 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 22. januar 2024 Pizda ej gostilna ma ene 10 neprebranih strni, čaka me zarafov zapor, v brum brum se enmu momcu na epski način meša in je že par strani materjala... joker on fire rabil bi 2 dni toplic in ležalnik da pridem na tekoče. 4 6 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 kemik reče pred 8 minutami: Pizda ej gostilna ma ene 10 neprebranih strni, čaka me zarafov zapor, v brum brum se enmu momcu na epski način meša in je že par strani materjala... joker on fire rabil bi 2 dni toplic in ležalnik da pridem na tekoče. Kaj se šele na Gnojišču dogaja, če ga že ostali forum tak razvaljiva Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 kemik reče pred 13 minutami: Pizda ej gostilna ma ene 10 neprebranih strni, čaka me zarafov zapor, v brum brum se enmu momcu na epski način meša in je že par strani materjala... joker on fire rabil bi 2 dni toplic in ležalnik da pridem na tekoče. Zapor Lahko valda preskocis Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Mutombo reče pred 7 minutami: Zapor Lahko valda preskocis v brum brum je pa tko k vedno Zod vs ostali oz npothing to see here move along Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.