Slinch Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Buzzkill reče pred 1 minuto: Kolk da hot zvuči obvezna savna s poljskim šefom, bom kr reku da sem v kampu “ni primerno” Linkal bi pa itak ko bi prišlo na far right conspiracy twitter, plz. Veš da sem mel not lajn o feedu, pa sem ga zbrisal Ampak ya, "ko bi prišlo" aka never, je premalo fake, da bi se ta folk zgražal Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Slinch reče pred 1 minuto: Veš da sem mel not lajn o feedu, pa sem ga zbrisal Ampak ya, "ko bi prišlo" aka never, je premalo fake, da bi se ta folk zgražal Podcenjuješ zmožnost ideologov in grifterjev da tvistnejo narativ. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Model kr pride pa pove da je obvezno namest da bi napisal savno kot benefit (noben ne rabi vedet da je obvezno dokler ne pride tja) tbh nenavadno iskreno Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Galko Objavljeno 19. junij 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 19. junij 2024 meni je pa očitno uspelo vzgojiti novo generacijo nacifašistov, pa sploh vedel nisem za to sinčka zelo uspava monoton hrup. Brnenje avta, pralni stroj, pomivalni stroj, sesalec, fen - samo da je enakomeren hrup in takoj zaspi. Saj jaz sem bil isti oz me še vedno ful uspava No in očitno je to zelo pogost pojav, ker imaš cele YT kompilacije, kjer je samo par ur tega hreščanja. V angleščini se temu reče "white noise": No in pride par dni nazaj moja mati na obisk pogledat dojenčka. In vidi, da čez dan in zvečer posluša "White noise", da zaspi. In valda je gospa že rahlo v letih in je njej vse to isto, "noise", "sounds", "music", pač neki povezano z zvoki. In tko slišim včeraj, kako razlaga nekomu po telefonu res zelo smooth linerje, kot so - Moj vnuk rad posluša white music (najljubši band mu je Sturmwehr) - Kadar se Bor razburi, skupaj poslušamo white music (posebno radi imamo balado Alles mit Raketen) - Odkar je Bor odkril white music, vsi spimo bolje (ker je zaprt v sobo in sieg heila konfederacijski zastavi) - White music je res super (sploh ko pelješ v prtljažniku zavezanega črnca) wery nice, sem vedel da iz malega še bo neki 12 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Me3do Objavljeno 19. junij 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 19. junij 2024 Midva sva tudi tamali to predvajala Dokler se enkrat ne zbudim ob treh ponoči in se predvaja nek Islamic nasheed music 11 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 (urejano) @Galko: haha, ja. To imaš tudi na Alexi. Nekaj časa sem to celo sam prakticiral. Btw, sinu je ime Bor??? ??? Dejansko je Bor ? 19. junij 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Zakaj me je tako "ruknilo" ob imenu Bor? Tako je namreč ime mojemu sinu, DaPubecu. Z ženo sva iskala ime na tri črke. Prva dva predloga sta bila Neo in Tir, ki pa sta bila z moje strani zatrta v kali. Namreč: Neo je bil takrat pač popularen zaradi Matrica filmov. Tir se pa nazaj prebere Rit in bi ga vsi zafrkavali. Na koncu je obveljala moja izbira: Bor. Načeloma dokaj redko ime v SLO, kar pa je ravno super. V šali sem sicer namigoval, da bi lahko bil tudi Silvo. Ampak zaradi MS DOS-a, ki se je takrat še občasno uporabljal je bilo ime na tri črke definitvno prioriteta. Če bi pa Bor dobil sestrico bi pa bila Tisa. Ampak do tega potem ni prišlo. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 (urejano) kje za boga milega sta dobila pa ime Tir Iz nordijske mitologije? Je bil kdo od dedkov železničar? 19. junij 2024 uredilo bitje Galko 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 NImam pojma. Žena je pač predlagala Tir. Od kod ta ideja pa res ne bi vedel. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Škoda, da mu nista dala ime Neo, mislim da bi to prfektno zaokrožilo DaPubec sago na tem forumu 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Zakaj pa ne eno izmed modernih carskih imen Maj, Gaj, Taj ... ? Fak to otroka praktično obsodiš da bo hipsterski trans metroseksualec. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Maj je čisto preveč vanilla za 2024, jaz sem zadnjič spoznal Mai-ja Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Vse_je_najslabse reče pred 7 minutami: Zakaj pa ne eno izmed modernih carskih imen Maj, Gaj, Taj ... ? Fak to otroka praktično obsodiš da bo hipsterski trans metroseksualec. Zato k se rima na Zmaj Tolovaj. Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 (urejano) Ja to s šumam so dajal otrokom za fotografiranje, mi smo sicer to poslušal: Ne priporočam, ker zdej je odrasla veganska metalka s tatooji... In slišim kako žlahta govori za hrbtom, da to zihr ni moj otrok, ker ne je oddojka na porokah in se čudno oblači. Jest sem sicer Galkotu predlagal ime Izidor in tudi argumentiral, zakaj je to najboljše Slovensko ime. Čeprav Bor je tudi lepo ime, važno je, da se ime konča na črko R, ker je dokazano da fantje s takimi imeni so fizično bolj zmogljivi od vrstnikov. 19. junij 2024 uredilo bitje atomic 4 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Men se zdi, da pač imena na tri črke so za hišne ljubljenčke. REX itd. Tko da je blo verboten. Ne vem primerjajte REX HITLER pa ADOLF HITLER, očitna razlika ane. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 (urejano) Vse_je_najslabse reče pred 21 minutami: Zakaj pa ne eno izmed modernih carskih imen Maj, Gaj, Taj ... ? Fak to otroka praktično obsodiš da bo hipsterski trans metroseksualec. Rabiš tri modele za zidanje škarpe in pol mogoče še casual fajt če pride do pizdarije. Ena ekipa so Naj, Gaj in Mai. V drugi ekipi pa Milentije, Granit in Gorazd. Koga najameš? 19. junij 2024 uredilo bitje Buzzkill 3 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 atomic reče pred 1 minuto: Ja to s šumam so dajal otrokom za fotografiranje, mi smo sicer to poslušal: Ne priporočam, ker zdej je odrasla veganska metalka s tatooji... In slišim kako žlahta govori za hrbtom, da to zihr ni moj otrok, ker je ne je oddojka na porokah in se čudno oblači. Jest sem sicer Galkotu predlagal ime Izidor in tudi argumentiral, zakaj je to najboljše Slovensko ime. Čeprav Bor je tudi lepo ime, važno je, da se ime konča na črko R, ker je dokazano da fantje s takimi imeni so fizično bolj zmogljivi od vrstnikov. plus lahko si bo dal nickname na mn3njalniku BoR plus tko je dal tud dacapo svojmu otroku ime, noro ane. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 (urejano) Viktor mi je tudi top ime! Uradno in na papirjih je Viktor, ampak vsi ga pa seveda kličejo Zmago. 19. junij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Men je drugač Izidor najslabše ime na svetu, ker mam ime, ki je precej podobno fuckin Izidor in sm skoz poslušal taunte u stilu, "A POL SI IZIDOR". Ne pofukan smrad odjebi. Plus jebena Izidor ovčice pasel... uglavnem fuck Izidor 1 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 (urejano) v zadnjem letu je en par kolegov dobil sina Bora in drug par kolegov sina Izidorja oz ne zdej k razmišljam sta celo 2 Bora, sam en ma še drugo ime zdej pa ne vem a je slučajno al so ta imena sam tolk pridobila na popularnosti 19. junij 2024 uredilo bitje Fuksija Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 En moj kolega je Izidor. Ampak valda ga čisto nikoli ni noben klical po imenu. Vedno samo: Izi. Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Fuksija reče Pravkar: v zadnjem letu je en par kolegov dobil sina Borom in drug par kolegov sina Izidorja zdej pa ne vem a je slučajno al so ta imena sam tolk pridobila na popularnosti Vsaj za Bor vem da je precej popularen, za Izidor ne vem glih, sam so slovanska definitivno in. Razni Voranci ipd Mislim, da se je folk naveličal imen kot so Majkl, Isabella (z dvema Ljema) Lian, Tian itd. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Ezoterik reče pred 1 minuto: Vsaj za Bor vem da je precej popularen, za Izidor ne vem glih, sam so slovanska definitivno in. Razni Voranci ipd Mislim, da se je folk naveličal imen kot so Majkl, Isabella (z dvema Ljema) Lian, Tian itd. Jop, teh imen so se malo naveličali Vmes je baje bil kratek trend imen z dvema črkama, "An" in slično, to hvala bogu da ni dobilo jačega zagona Zdaj je Bor ful popularno, jaz sem tudi za dva Bor-dojenčka v roku par mesecev slišal Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Ezoterik reče pred 7 minutami: Men se zdi, da pač imena na tri črke so za hišne ljubljenčke. REX itd. Tko da je blo verboten. Ne vem primerjajte REX HITLER pa ADOLF HITLER, očitna razlika ane. razn Max imo pride cez Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Pač pomoje prva pomembna stvar je, da se zavedaš, da daješ otroku ime za cel lajf, ne pa za prve tri mesece, ko je dojenček Ne moreš mu dat ime "Mai", če si normalen, vsaj po mojem mnenju, ker to je ime za 3-mesečnega dojenčka, ne pa za 20+ letnika 2 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Kočevc reče Pravkar: razn Max imo pride cez Ajde Max dam... Sam tud to mi bol izpade kot nek ogromen cyborg hitler k iz oči strelja laserje, kot uglajen slikar. 1 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Hernire reče Pravkar: Pač pomoje prva pomembna stvar je, da se zavedaš, da daješ otroku ime za cel lajf, ne pa za prve tri mesece, ko je dojenček Ne moreš mu dat ime "Mai", če si normalen, vsaj po mojem mnenju, ker to je ime za 3-mesečnega dojenčka, ne pa za 20+ letnika To dost staršev "elegantno" reš tako, da dajo otrokom dva imena. Namesto sam Mai je bogi fantek Mai Ludvic Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Lepo, da se Bor popularizira. Ko sem jaz sina poimenoval Bor, jih je bilo v Sloveniji za na prste preštet. Ajde, mogoče malo pretiravam, ampak vseeno je bilo dokaj redko ime. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: Lepo, da se Bor popularizira. Ko sem jaz sina poimenoval Bor, jih je bilo v Sloveniji za na prste preštet. Ajde, mogoče malo pretiravam, ampak vseeno je bilo dokaj redko ime. A si kdaj pomislil, da si ti "zaslužen" za to, da se je ime Bor tako prijelo med Slovenci? Je za razmislit, meni se zdi možno 1 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 (urejano) Bor in Rok sta mi verjetno edini sprejemljivi imeni na tri črke. Mogoče je še kako, ki se ga ne spomnim. Bor je res top ime imo. 19. junij 2024 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.