Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

DaCapo reče pred 29 minutami:

Jap, to se je dejansko zgodilo z mojim kolenom. Še doktor ortoped ni mogel verjeti. Ker na posnetkih iz MR je bilo stanje katastrofalno. Ajde, niso bile kosti, ampak križne vezi in posledično popolna obraba hrustanca..  Mi je že določil operacijo, kjer bi v ca. treh urah uredili komplet. Ampak jaz nisem šel v to. In se mi je v ca. 2 letih stanje popolnoma izboljšalo. Take pač mamo. Namizni tenis lahko zdaj recimo igram na 100% in ne bom imel težav z nogo. Omenjeni ortoped mi je kasneje dejal, da takega primera še ni imel.

Tvoj nos mora bit nekje do Madzarske

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 31 minutami:

Jap, to se je dejansko zgodilo z mojim kolenom. Še doktor ortoped ni mogel verjeti. Ker na posnetkih iz MR je bilo stanje katastrofalno. Ajde, niso bile kosti, ampak križne vezi in posledično popolna obraba hrustanca..  Mi je že določil operacijo, kjer bi v ca. treh urah uredili komplet. Ampak jaz nisem šel v to. In se mi je v ca. 2 letih stanje popolnoma izboljšalo. Take pač mamo. Namizni tenis lahko zdaj recimo igram na 100% in ne bom imel težav z nogo. Omenjeni ortoped mi je kasneje dejal, da takega primera še ni imel.

Lahko testiramo na meetu. Jaz se javim, da ti odsekam en košček mezinca in ti se bos potem nekaj mesecev trudil, da mankajoč del z mislimi in aktivnim fokusom zarasteš nazaj. Potem bomo pa vedeli. 

Povezava do prispevka

Če pa je resnica. Zakaj bi lagal o svojem kolenu??? 
Na meetu vam lahko tudi MR posnetke pokažem. Sicer pa me itak boli đoko kaj si mislite. Jaz pač povem dejansko kako in kaj, vi pa pač mejte svoje veselje.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 53 minutami:

Mhm. Tako nekako. 99% ljudi se lahko komot samoprepriča. Samo mičkeno se je treba potrudit, res minimalno.
Če pa pač kar sprejmeš neko depresijo pa si si sam kriv. 

wow

DaCapo reče pred 2 minutama:

Če pa nič ne pretiravam. Uf, ste težki. :) 

glede na stalne odzive, bi se js vprašal, kdo je težek :D

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 2 minutama:

Valda bom težek, če me označujete kot lažnjivca. :( 

ti pa tud nobene te izjave ne dokažeš :D

pa pač res si se forever zajebal z lažjo o sklecih, pa k pol celo double-downaš, namest da bi priznal

uredilo bitje Berbasecks
Povezava do prispevka

@DaCapo

Ma kako ne pretiravas stari.. zdaj ti bom dal primer, ze ki zavlacujem neki in imamo gor post..

Psihicne bolezni so iste kot fizicne.. pac neke snovi ti proizvaja vec al manj, kot je prav in ni ql.. podobno kot pri sladkornihoblnikih al unih ki imajo avtoimunske bolezni al karkoli v tem smislu, samo da tle je pac v glavi

Zdaj res je, da s pozitivnim mislenjem in zdravim nacinom zivljenja lahko vplivas podobno kot lahko pri ostalih boleznih.. sam dejstvo je, da to ni MIČKENO, kot ti pravis.. se mores kar orenk potrudit, da se kaj pozna!!!

Zato so pac zdravila, da pomagajo orenk in zmanjsajo gap.

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 2 minutama:

Mislim rdeča kapica je tudi precej zvesta knjižni podlagi. Bolj kot so liki večplastni, težje je ohranit njihovo kompleksnost. 

Sem tudi sam isto razmišljal. LOTR je res bolj plitka klišejska pripoved. Nadpovprečnega ga naredi inovativnost fantasy idej/lorea imo.

Samo si nisem upal napisati, ker sem ga bral tolk let nazaj, da se ne spomnim več takih detajlov.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...