DaCapo Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 ke_kit reče Pravkar: Vsekakor, ampak tole je pač mal preveč ekstremna izjava Ne jemlji izjav iz konteksta Ker kot sem napisal, citiram:NI mastno! Na sliki mogoče zgleda, ker je fleš butnil in se svetlika. Ampak mastno pa res ni niti slučajno. Če bi kdaj poskusil kitajsko, bi že vedel kako in kaj. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 (urejano) DaCapo reče pred 11 minutami: Ne jemlji izjav iz konteksta Ker kot sem napisal, citiram:NI mastno! Na sliki mogoče zgleda, ker je fleš butnil in se svetlika. Ampak mastno pa res ni niti slučajno. Če bi kdaj poskusil kitajsko, bi že vedel kako in kaj. Kako jemanje iz konteksta lol? Tudi če dodaš vse ostale besede vmes, smisel ostane enak. Samo izpostavu sem dve povedi. Kaj da fak ti kadiš stari? Ogromno hrane imaš, ki ni niti približno tako mastna kot to kar pripravljajo v naših kitajskih restavracijah. Mediteranska hrana, ki jo po navadi jem ni niti PRIBLIŽNO tako mastna kot to kar servirajo naši kitajci. Kitajska hrana VSEKAKOR spada med manj zdrave in bolj mastne. Zdaj. Ali ti nimaš pojma kako izgleda zdrava prehrana (kar je zelo možno glede na tvoje pretekle poste o prehranjevanju) ali pa je tvoja kitajska restavracija izjema. 25. maj 2021 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Kitajsko hrano pa res ni težko narest, v tistem cajtu ko se dela meso in riž narežeš vso zelenjavo, fukneš poleg mesa potem pa zraven soja + med + brown sugar + začimbe Sploh ne vem zakaj bi kdo dajal 10+ eur za eno porcijo, če lah celo familijo nahraniš v pol ure. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Eni nimamo pojma kuhat in nam je pašta s tuno višek high cuisine. XD Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 (urejano) Stari, sej ne pravm da js znam kuhat, daleč od tega. Mislm da vsak zna pobronzat čebulo al pa spečt meso Right? Pašta s tuno je zakon tho 25. maj 2021 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 @DaCapo sem ze veckrat probal kitajca po raznih restavracijah v mb...ka te vem...mastno mi je blo.. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 realno japonska in korejska hrana >>>>> kitajska 2 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 ke_kit reče pred 8 minutami: Eni nimamo pojma kuhat in nam je pašta s tuno višek high cuisine. XD A zdaj boš rekel, da si Primorc, ki ne zna skuhat mineštre? 1 Navedek Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 men so vse fotke kitajca, ki jih popa dacapo, ne glede kaj naroci, iste. prav Martina Martina 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 (urejano) Weraziel reče pred 8 minutami: realno japonska in korejska hrana >>>>> kitajska Word. AMF reče pred 5 minutami: A zdaj boš rekel, da si Primorc, ki ne zna skuhat mineštre? Jp, jaz ne znam skuhat ničesar kar ni res straightforward "tole daj v vrelo vodo za xx minut" ali jajca. 25. maj 2021 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Sej to je mineštra...;D 3 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 preveč sestavin pa lol @DaCapo da kitajska iz restavracij ni orenk mastna kaj šele, da bi šlo za kako zdravo hrano je pa tasty af also, zbiram predloge katera v LJ ma najboljš kislo pekočo juho in govedino v česnovi omaki na dostavo, da mal sprobam še od kake druge zdej večinoma naročam iz Beli Labod 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Ja, povej jim Dejch kar jim gre! Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Že mongolska govedina ni nič mastna. Če pa smo samo pri zelenjavi pa itak. Res ne razumem tega okoli "mastne kitajske hrane". Verjetno imajo nekateri slabe izkušnje al kaj vem. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Dejch reče pred 11 minutami: če naročiš hrustljavo raco, pa tiiste kalčke in riž, kaj kurac je tuki mastnega Raca Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Mongolska je mastna, ker je meso poprazeno v kupu olja Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Dejch reče Pravkar: kaj raca? sej veš da jemo za martina raco al gosko Raca je mastna zival Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Dejch reče pred 12 minutami: če naročiš hrustljavo raco, pa tiiste kalčke in riž, kaj kurac je tuki mastnega Top varianta. Je pa tudi res, da hrustljava raca ni enako pekingška raca. Pekingška je mnogo boljša (tudi malo dražja in nimajo vsi v ponudbi). Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Kočevc reče pred 1 minuto: Mongolska je mastna, ker je meso poprazeno v kupu olja V tem primeru imaš slabega kuharja. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Dejch reče Pravkar: mastna je tud riba. losos recmo. to je good fat Raca je dobesedno zival, pri kateri ob pecenju NE uporabljas olja/masti, ker ima toliko lastne mascobe pod kozo, da ponev ob peki zgleda, kokr da hocs dunajce fritirat Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 DaCapo reče pred 1 minuto: V tem primeru imaš slabega kuharja. Ja, ime mu je Ni Hao Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 (urejano) @Dejch: Ja, saj... pekinško jaz vzamem zgolj občasno. Navadna hrustljava je pa kar velikokrat na sporedu, ampak je itak tudi top. In kalčki in tisto zelje na katerem je račka položena, pa malo riža.... Mmmmmm. To je to. 25. maj 2021 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Dejch reče Pravkar: lol ti resno primerjas dunajca z raco? A ti si iz poasta razbral, da primerjam dunajca z raco? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 DaCapo reče pred 9 minutami: al kaj vem /thread imo Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 (urejano) Zajci so meni tudi dobri. Čeprav... tukaj bi res rekel, da se čuti nekaj več "maščobe". Recimo v primerjavi s perutnino. Ali pa se pač motim? 25. maj 2021 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Dejch reče Pravkar: ti pravš da je kitajska all bad. it's not Nehaj bit za trenutek delusional, ker nisem nikjer tega zapisal Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 (urejano) Kaj, da ma zajec več maščobe kot raca? Kje pa... zajčje (kunec) meso je eno najbolj zdravih. Jem pa ga res izjemno redko. 25. maj 2021 uredilo bitje tomazek 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Dejch reče pred 1 minuto: ti pa neh bit tak hater Vzem tablete (brez alkohola) Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 tomazek reče pred 3 minutami: Kaj, da ma zajec več maščobe kot raca? Kje pa... zajčje (kunec) meso je eno najbolj zdravih. Jem pa ga res izjemno redko. Saj mislim, da nima. Ampak vprašam pač. Včasih dobim tak občutek. Mogoče je samo kak delček mesa v igri. Jem pa ga sicer vsaj enkrat na mesec. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Jaz ga jem redko, ker ga noben od domačih noče, sam sebi pa ne bom kuhal. En kolega ga rad da v peko, potem pa navalim nanj. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.