Skoči na vsebino

Trenutno igram [09/2021]


Priporočeni prispevki

Včeraj sem sprobal Tales of Arise demo in v klasični maniri JRPG demotov zadeva ni razočarala... spet te fuknejo kr nekam na sredo špila in ti ni jasno kva delaš in še vedno bereš text vmes ko ti liki nekaj vzdihujejo namesto VO... 15 minut kasneje je bila zadeva že zbrisana.

Povezava do prispevka

Ja pač klasično moraš sprejet neke fore, ki jih imajo JPN igrice ala vzdihovanje namesto VO-jev. Sem mega hype za Tales of Arise, predvsem zato, ker je povsem nova franšiza zame in v enem rivjuju so napisali, da je res dober starting point, ker je precej balanced za nas zahodne spačke. Tako da se pridružujem Galkotu, zbriši Monster Hunter za 1 teden, preigraj Arise in sporoči mnenje :D 

Povezava do prispevka

Jaz se pa dajem z Bandai Namco supportom, ker mi Tales of Arise DLC deluje samo na PS4 verziji, ne pa na PS5 verziji špila. Sem igral samo 10 minut v obeh verzijah :P. Funny story, pošljem jim sporočilo, odgovorijo, da naj probam to in ono (torej predvidevam, da je možno, da dobim ta DLC na PS5 verzijo), nič ne deluje. Okej, v odgovoru je pisalo, da naj jim kar odgovorim na ta email, če bo problem rešen ali ne. Kul. Kliknem reply, spet napišem vso zgodbo, dodam, da njihove rešitve niso delovale, opišem vse kar sem probal, kliknem send. Pogledam mail čez 5 minut, opa, kar že odgovor? Verjetno samo avtomatika, da so prejeli mail. Pogledam. Jap, avtomatika.... da mail ni mogel biti dostavljen zaradi polnega inboxa :D In tko je bilo cel vikend, nato sem pa spet preko spletnega obrazca poslal s prejšnjo številko requesta, ampak ne vem, če so dobil.....ah ja ...

uredilo bitje JediEagle
Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 8 urami:

Včeraj sem sprobal Tales of Arise demo in v klasični maniri JRPG demotov zadeva ni razočarala... spet te fuknejo kr nekam na sredo špila in ti ni jasno kva delaš in še vedno bereš text vmes ko ti liki nekaj vzdihujejo namesto VO... 15 minut kasneje je bila zadeva že zbrisana.

Demo je grozen,.. Do te mere da celo jaz kot velik fan Talesov bom počakal da tole gre na 40,..mogoče fegget varijanto,.. Ne vem ali sem bil nacejan ali nekaj,.. ampak me combat ni zadovoljil,.. in popup res ne razumem več,.. Zlasti z SSDji,.. nevem ,... prvi špil po dolgem času da me je to res motilo,..

Povezava do prispevka

Hollow Knight. Našel sem Pantheone. Sprobal sem samo prvega, ostala dva imam še zaklenjena. Mislu sem, da bo kaj bolj podobnega koloseju, ne pa navaden boss rush mode. No sej, najbrž nimam pojma kaj me še čaka lol.

Pa vidu sem kolk bossov zunaj po svetu mi še manjka (manjkajoči kipi v kleti in insigne na vratih) lol. Mislu sem, da sem prečesal že kake 90% mape, sam zgleda, da imam še ful dela pred sabo. A si ti nor. :avadodo:

 

Drugače mi manjka še en Dreamer (tisti z enim očesom) od treh in pojma nimam kako priti v tisti osrednji del mape, kjer se nahaja.

Tole je faking igra stoletja lol. :avadodo:

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Kerit kje igraš? daj da vidiva koliko daleš si v trofejah in koliko daleč sem jaz,..jaz mislim da je špil neverjeten,.. ker greš levo in upaš da bo prej ali slej konec,.. ni,. Ta špil skoraj nima konca,.. Razen trofeje ki so insane..

 

 

 

 

Jaz dam glas za game of a decade to hollow knight,.. and I did not even like playing it,.. It is like Souls game

I would not like but love. Za vaš konsenz,.. jaz sem mislim da končal špil.

 

This crap maybe better than resi 4 or some nitty shit,..

Why I think that is because Hollow Knight is actually playable as fuck,.. traversal is simple but rich.

Kaj se dotakne tega ne vem,.. Moško moško,.. fantje držte se tega ker svet gre adijo pamet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne vem ,.. ne vem,.. Logos mi je rekel ,.. ne se z risankami igrat,..zanimivost? najdi jo.

Povezava do prispevka
foker reče pred 1 uro:

Kerit kje igraš? daj da vidiva koliko daleš si v trofejah in koliko daleč sem jaz,..jaz mislim da je špil neverjeten,.. ker greš levo in upaš da bo prej ali slej konec,.. ni,. Ta špil skoraj nima konca,.. Razen trofeje ki so insane..

 

PS5 Ene 20-30% lol

 

Zdaj sem našel White Palace. Kjero faking platformanje :avadodo::avadodo:

Ravnokar odkril Path of Pain. :rofl::avadodo:

Povezava do prispevka

Kot sem rekel alkohol ubija,..

in mace prebral pizdarije ki sem jih tu napisal,.. ne spomnem se nič,.. ampak tole je trololo.

 

HK je pa super ,.. in res tam pri vrhu najboljših špilov ever,..zlasti ker skoraj nima konca,.. kar uletavaš v nove in nove biome.

uredilo bitje foker
Povezava do prispevka

bravo čovječe,.. ne vem če sem obe maski sploh dobil,.. vem pa da sem zapel z eno trofejo premagat kr enga bossa brez da se dotakneš tal ali nekaj,.. in kot po pravilu mi se je HK zagabil,.. ampak kot špil ,.. ja eden najboljših ever,.. zlasti ko prideš do spoznanja,.. kar nekam greš in je vse novo,.. in ni samo novo,.. je dobro,..za razliko Controla,.. sploh ne vem kje sem in kaj se dogaja,.. Danes bom drkal tale Deathloop stvar,.. ampak prvi vtisi,.. tole ni Sonijev špil,.. Mogoče je mentalni setting,.. ampak ko imaš tutorial prompte med reload animcijo,.. jao,..smo 97 in project IGI,.. ne vem bomo vidl Arcane so dobri in kolikor zgodbe je je elo intrigantno. Colt je smešen za popuzdit,.. in Dualsense  implementacija je najboljša ever,.. Trese neverjetno dobro.

Povezava do prispevka

Po dolgem premoru sem sel nazaj na Pillars of Eternity 2: Deadfire. Fuck hud spil se zmeri, tudi za kontrolirat z kontrolerjem, iskreno bi mi se vedno bolj pasalo met KB+M, iskreno ne vem kaj jim je da ne pustijo to notri v konjzolni razlicici :/. Loading timi se zmeri ubijajo flow igre tudi na hudem PS5 SSD-ju. Upam da mi tokrat uspe koncat, da lahko presaltam na Pathfinderja. 

Povezava do prispevka

Končal vse 3 acte v Returnal.

 

Precej drugačna izkušnja, kot sem jo pričakoval. Ajde, super natančen nadzor, dobr gameplay, jasna grafična podoba (zelo važno pri taki bullethell 3d igri), Unreal engine v native PS5 igri tehnično dostavi kot se zagre. Me je pa presenetila zgodba, ne vem niti kaj sem pričakoval, samo 100% pa ne take. Globja, kot je standard za neko akcijado, v Miyazaki maniri pusti dosti osebni interpretaciji, pa men osebno reees temna tema. Če je kaj v tej igri težko je to zgodba :D Sem užival v glavnem.

 

Največji minus je, da zelo hitro zgubi na težavnosti. Ko enkrat dojameš mehanike in orožja in z vsem second chance artifakti, paraziti itd. igra postane nezanimiva, manjka ji nekaj kot boss stem cells v dead cells oz. nekaj, kar bi ponavljanje naredilo izziv, odklepanje itemov in ponavljanje bossev za dodatni lore je men dost slab hook.

 

Huda igrica, hvala frendu, ki mi jo je posodil, za na polico jo pa ne bi imel, ker nima nič za ponudit na dolgi rok.

  • Račka +1 5
Povezava do prispevka

HK. Ta igra kar ne neha in neha presenečati.

Nagrajevalni sistem je enostavno perfekten. Če se potrudiš, dobiš v zameno same kul stvari. Nič se ne ponavlja, vse je faking entertaining in sveže. Tale igra je enostavno 'užitek'/10.

Zdaj sem dobil še collector's map in končno vidim kolk neraziskanih lokacij imam. Tole bo pomagalo na polno.

 

Also

Spoiler

E_QInUuXMAkUvv4.png

:cry:

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 9 minutami:

@TijuanaMa mrš dej. Saj sem vedu, da bi moral googlat. Eh, fuck it.

A tej achievementi vplivajo na unih 112% completion?

Ni šanse, da bom šel še enkrat skozi sam za tole. :D

Te čist feelam sem isto naredil. Na koliko % pa si?

Mislim, da to ne šteje v 112%, je pa nek ingame-achivment glede tega. Sam sem igral na Switchu tako, da nevem kako je z PS ali Steam achivmenti, če so isti.

Drugače pa ima isti model, ki dela videje tudi video na temo tega kaj vse gre v 112%. Če te bo kdaj mučlo in boš noro iskal kakšen procent.

 

Edit: Dodal bi da ne rabiš vseh achivmentov, da dobiš 112%.

 

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...