Deadguy Objavljeno 4. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 4. januar 2022 (urejano) Vrt okrašen z oltarjem beliarju 4. januar 2022 uredilo bitje Deadguy Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 4. januar 2022 Share Objavljeno 4. januar 2022 TrippinBalls reče Dne, 29. 12. 2021 at 13:11: game crashov sem imel kar nekaj. tudi parkrat je stvar šla snafu, ko sem shranjeval in sem moral it na prejšni save. tudi v samem gameplayu ma špil še vseeno vse te random glitche prisotne v gothic špilih (ostaneš stuck v dialogu čeprav nisi, model se odloči da bo tekel v neskončnost in ga ne boš ustavil, res terrible pathing monsterjev in followerjev...) Jebat ga, je Gothic. It's not a bug, it's a feature 1 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 5. januar 2022 Share Objavljeno 5. januar 2022 (urejano) Prilepim še jaz par screenov, ki mi jih je uspelo nardit preden sem dokončno obupal na Frapsom. Špil je lahko z DX11 patchem res lep: Dialogi so včasih smešni. Random encounterji in eventi, ki jih je v tem špilu baje preko 200 so včasih lahko smešni, žalostni, zakon, bizarni, tečni... ni da ni. Kreativnosti devom ne gre zamerit, ker so fuknli vse notri pa še šporhet zravn. Nova mehanika v špili: fishing WTF počne zombi na plaži??? 5. januar 2022 uredilo bitje TrippinBalls 2 Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 31. januar 2022 Share Objavljeno 31. januar 2022 Nevem kako sem lahko tole zgresil. Uglavnem hvala, polepsali ste mi mesec. 😀 Navedek Povezava do prispevka
Vincent Objavljeno 16. avgust 2022 Share Objavljeno 16. avgust 2022 (urejano) Vem da ni Gothic 2, ampak se mi ne da nove teme delat: remake enke je v delu. Dejansko izgleda kar ok, ni pa prikazanega gameplaya: 16. avgust 2022 uredilo bitje Vincent malenkost 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 16. avgust 2022 Share Objavljeno 16. avgust 2022 A ni že bil nek playable teaser izdan? Če še ne motim ni lih požel nekega navdušenja... Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 16. avgust 2022 Share Objavljeno 16. avgust 2022 (urejano) kdo da fak je alkima interactive? stran majo tud zanimivo, kar na landing pagu oglasi ja đob tisti playable teaser meni ni bil niti malo všeč, pa se velik fan G1. tale cinematik mi daje nekaj več upanja o zvestobi do originalnega art dizajna in zvočne podlage. hopefully so pogruntali tudi nekaj okrog combat sistema, ki je bil v playable teaserju razlog zakaj sem v istem momentu ugasnil špil in ga nikoli več zagnal. 16. avgust 2022 uredilo bitje TrippinBalls Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 16. avgust 2022 Share Objavljeno 16. avgust 2022 Ma če jst prou razumem so to thqnordic Barcelona studios... Navedek Povezava do prispevka
Flamingo Objavljeno 16. avgust 2022 Share Objavljeno 16. avgust 2022 Četudi bo fail me ne gane, DX11 + texture pack sem preigral mesec nazaj in je top Drugače pa upam, da se ne držijo kot pijanec plota in dodelajo nekatere stvari, ki so bile polovično narejene. Recimo bandit camp, zapuščen orc temple, monk temple, mogoče kakšen dodaten quest v new campu... Navedek Povezava do prispevka
Sharky Objavljeno 5. julij 2023 Share Objavljeno 5. julij 2023 (urejano) TrippinBalls reče Dne, 16. 8. 2022 at 17:40: kdo da fak je alkima interactive? stran majo tud zanimivo, kar na landing pagu oglasi ja đob tisti playable teaser meni ni bil niti malo všeč, pa se velik fan G1. tale cinematik mi daje nekaj več upanja o zvestobi do originalnega art dizajna in zvočne podlage. hopefully so pogruntali tudi nekaj okrog combat sistema, ki je bil v playable teaserju razlog zakaj sem v istem momentu ugasnil špil in ga nikoli več zagnal. Po tistem playable teaserju so mislim da praktično začeli iz nule, ker se jim je pridružil Kai Rosenkranz, član originalne Piranha Bytes zasedbe, ki je delal glasbo za original. Povedal so tud, da bodo upoštevali veliko komentarjev fanov originala, tko da jst mislim, da bo tole kr proper remake. 5. julij 2023 uredilo bitje Sharky Navedek Povezava do prispevka
Rhaegar Objavljeno 13. april 2024 Share Objavljeno 13. april 2024 Gothic 1&2 so izdali za Nintendo Switch. Ker omenjene konzolice nimam me zanima, če je kdo od vas zadevo že probal? Nekako me vleče da bi iz čiste nostalgije nabavil… Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 16. april 2024 Share Objavljeno 16. april 2024 https://www.metacritic.com/game/gothic-ii-complete-classic/ Switch verzija ima tehnične težave, drugače pa se igra dobra. Če ti taki špili ful pomenijo, predlagam vseeno kupit, jaz tudi razmišljam o temu. Rad bi, da je na voljo več takih projektov, sploh špili iz konca 90s/začetka 00s bi bili fino dobrodošli na Switchu 1 Navedek Povezava do prispevka
Rhaegar Objavljeno 16. april 2024 Share Objavljeno 16. april 2024 (urejano) I’m tempted to buy Dejansko sploh ne igram iger vsled pomankanja časa, ampak zadnja igra ki sem jo res igral je bila Gothic 2. oh da bi dokončali še Gothic 3 kot se zagre… a man can dream 16. april 2024 uredilo bitje Rhaegar Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 16. april 2024 Share Objavljeno 16. april 2024 ma ne vem, Gothic 3 meni deluje večinoma kot waste of time ni tok immersive pa prevelik svet je Navedek Povezava do prispevka
LakomLačen Objavljeno 30. september 2024 Share Objavljeno 30. september 2024 Zanimiv video Alpha verzije prvega Gothica iz julija 1998 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.