Skoči na vsebino

Trenutno igram [04/2022]


Priporočeni prispevki

Waaaaat. Damn. Samo od teh weird špilov sem rekel, da bom najprej kupil The Witness, Outer Wilds in No Man's Sky :D

 

Nazaj on topic - sprobal sem Spiderman: Miles Morales, kul fejk Arkham game. Samo moram najprej dokončat Hitman 2. Včeraj sva počistila pol kuhinje v eni uri, dobr nama gre. Tomazek in Vucko že pišeta #RIP #nitipomoči

Povezava do prispevka

Mojih zadnjih par gejmerskih tednov:

 

Na 3dsu obrnil Donkey Kong Country Returns 3D. Igral sm ga kaksno leto on/off, ko je zasedlo & na dopustu. Dobil vse KONG crke in puzle. Par lustnih dodatnih levlov, ki jih na wiiju ni blo. Pocas cajt za tropical freeze.

 

Spilam Grim Fandango Remastered. Sm precej pri koncu (sodec po tisti sliki, ko sejvas). Vcasih sem ful spilal pustolovscine, zadnja leta bolj ne. Mi je carski spil, samo ko se mi zatakne malo popizdim in za par dni odlozim. Zaenkrat mi se ni blo treba gledat kaksnih hintov, upam da znese do konca. Itak se mi 80% zatakne zaradi spila, ker v 3Dju in Mannyjevemu obracanju glave enostavno ne dojamem, da se da z eno stvarjo interaktirat.

 

Sem na polovici Uncharted 3. Ma kaj pa vem, dvojka mi je bla res top, tole mi je pa bolj na nivoju enke in se kar malo mucim. Dobr sa je kratka.

 

Po kaksnem letu sm spet malo zalaufal Slay the Spire. Fajna drogica.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Pognal Bloodborne. V slabih parih uricah premagal Father Gascoigne in prišel v stari Yharnam. Kar malo mi je slabo kako se pred leti, tu jokal kako težak boss je oče. :rofl:

Občasno igram še Snowrunner. Tu lahko sam rečem fak u Amur in njegove ceste.

uredilo bitje fric
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Za Surviving Mars se priporočam za kakšno konkretno mnenje, če se ti bo kdaj dalo napisat. Sem slišal, da je zelo carski city builder, nekaj primerjav s Sim City 2000 sem videl, ki je city builder, ki sem ga največ v lajfu igral (zraven Caesar 2, ki so mi starši kupili oriđiđi kot otroku, ker jim je zgledala kot poučna igrica. Igral sem milijon, čeprav sem komaj kaj razumel :D)

Povezava do prispevka

Ko bom kakšno kolonijo uspešno vzpostavil in researchal nekaj več tehnologije poročam. 

Zaenkrat mi je prav simpatična in uživam vsako minuto. 

 

Sem pa tudi cities skylines probal in sem takoj obupal, ker je preveč kompleksna igra

Povezava do prispevka

Na PCju malce izposojen Ghoswire Tokyo (ker nimam keša za proper PS5 verzijo),.. In ja mi je neizmerno všeč. Na PS5 končal Cyberpunk 2077 (in mi je precej vredu kot RPG) in Ascent ,.. Pa sem se odločil da morda je čas da dokončam/platinumiram Returnal,.. ker ta špil je pure crack.

Povezava do prispevka

Epistory

5/10

epi1.jpg

Typing game, kjer furaš lisico (očitno s prilagojenim konjskim hrbtiščem) in tipkaš naokoli. Toyto.

Okolica je grda (kao svet narejen iz papirja). Podajanje zgodbe je za mene neprilagojeno, ker kar nekaj bluzi medtem ko hodim okoli, se izogibam sovragom in tipkam. Enostavno med tem ne morem poslušat kaj nek soft pussy voice bluzi. Tega mam že dost doma.

 

Uganke niso težke ali zanimive. Ko sem 1000xič natipkal TAXIDERMY sem opazil, da sem že bil proti koncu odiranja in soljenja svojega desnega stegna. Zavedal sem se, da namesto, da bi se poslužili kakšnega slovarja, so imeli nadmorsko željo po izmišljevanju svojih besed. Ko jim je po 100. besedi zmanjkalo domišljije so igro izdali. Verjetno je še kak kickstarter stvor prispeval svojih 5 najljubših besed za 500 € po komadu. Forever immortalized. Upam, da mama ve.

 

Med igranjem lahko stipkaš Wind, Fire, Ice ali Spark, ki zelo rahlo spremenijo delovanje posebnih efektov med tipkanjem. Določene sovrage lahko prefukaš le z določenim aspektom.

 

Lahko bi se malo bolj potrudli, ne da so sam žogo brcnili. Te pa žogo brcnili spet. Aja, ne. Niso. Aja so. Joj.

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka
foker reče pred 5 urami:

Na PCju malce izposojen Ghoswire Tokyo (ker nimam keša za proper PS5 verzijo),.. In ja mi je neizmerno všeč. Na PS5 končal Cyberpunk 2077 (in mi je precej vredu kot RPG) in Ascent ,.. Pa sem se odločil da morda je čas da dokončam/platinumiram Returnal,.. ker ta špil je pure crack.

 

spaceman reče pred 12 minutami:

PS5

the-ascent-ps4-ps5-800x500.jpg

 

 

Dejta mal več napisat o Ascent. Kako se igra na PS5 ?

Povezava do prispevka

teče dobro,.. ne vem kaki je coop,.. mislim pa da je slabši od dead nationa kot špil. Zgleda zelo purty, ampak jaz bi mu dal 6-7 coop verjetno to dvigne veliko,.. a kaj ko nimam prijateljev, ker sem rusofil.

uredilo bitje foker
  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

couch coop je za do 4 igralce. s kolegu špilama. jaz mam rečmo assault rifle pa shotgun. on ma rocket launcher pa kako pištolco. pol maše pa ene 8 stvari za upgrade-at. lahko vsak po svoje.maš augmatation-e za melee in in tud za na daleč. men je drgač na kontroler dost bolš igrat kot na tipkovnco pa miško.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...