ke_kit Objavljeno 30. januar 2023 Share Objavljeno 30. januar 2023 (urejano) BuDi reče pred 3 urami: Zdaj imajo normalno število prstov... Tole zgoraj mi deluje bolj kot nek face replacement ali human intervention v post produkciji, ne pa iz nule generirana slika. Drugače si ne znam razlagati manjko kakršnikoli artefaktov. Mogoče je pa pri realizmu drugače kot pri ilustracijah. Nisem se poglabljal v tole. EDIT: Našel. Manjka leva naramnica na drugi z leve. Če ne drugega so te AI generirane fotke dobre za kake "find the differences" igrice. 30. januar 2023 uredilo bitje ke_kit 1 Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 4. februar 2023 Share Objavljeno 4. februar 2023 sori če je že blo 1 1 Povezava do prispevka
Ejga Objavljeno 23. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 23. februar 2023 (urejano) kid666 reče Dne, 4. 2. 2023 at 13:09: sori če je že blo Drgač tole je kr next level, v govoru ni zaznati "Uncanney valley". Še ena s temu iz BBC dokumentarcev: Pač jaz ne porajtam, da ne bi on govoril. 23. februar 2023 uredilo bitje Ejga Povezava do prispevka
BumbleBee Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 (urejano) 23. februar 2023 uredilo bitje BumbleBee Povezava do prispevka
BumbleBee Objavljeno 7. marec 2023 Share Objavljeno 7. marec 2023 Nova paradigma, al neki. Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 11. marec 2023 Share Objavljeno 11. marec 2023 Kateri AI image/artwork generator je najboljši. Do sedaj sem se igral s parimi in iskreno, daleč od tistega kar sem pričakoval. Ali jaz ne znam dobro opisat, imam prezahtevne želje ali kaj tretjega, ampak nastane res kr neki. Dejte predlagat najboljšega po vašem mnenju. Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 11. marec 2023 Share Objavljeno 11. marec 2023 (urejano) osis reče pred 3 urami: Kateri AI image/artwork generator je najboljši. Do sedaj sem se igral s parimi in iskreno, daleč od tistega kar sem pričakoval. Ali jaz ne znam dobro opisat, imam prezahtevne želje ali kaj tretjega, ampak nastane res kr neki. Dejte predlagat najboljšega po vašem mnenju. dall-e 2 na zacetku sem imel tezave, ker nisem bil dovolj natancen in jasen v opisih pa tudi zato ker sem si vizualiziral zeljeni rezultat in me je pod odstopanje motilo kot ko beres knjigo in si predstavljas podobo likov, pol pa so na sliki predstavljeni popolnoma drugace kot si si jih predstavljal 11. marec 2023 uredilo bitje kmjr 1 Povezava do prispevka
Galaksija Objavljeno 11. marec 2023 Share Objavljeno 11. marec 2023 (urejano) Midjourney Primerjaj slike online. 11. marec 2023 uredilo bitje Galaksija 1 Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 11. marec 2023 Share Objavljeno 11. marec 2023 Pri nas je praktikant je izpolnil dnevnik dela z GPT. Jaz uno wtf to pišeš. A si neumen? Še enkrat daj in to sam. Pa pravi kao da je na hitro ob 23. 2 Povezava do prispevka
Hosta Objavljeno 11. marec 2023 Share Objavljeno 11. marec 2023 11-letni nečakinji sem hotel predstavit GPT in jo mal nahajpat z možnostmi, ki jih to odpira. Je rekla, naj naredi govorni nastop o Pestrni - "Pestrna je radovedna deklica, ki rada raziskuje naravo in se igra s prijatelji. .... .... Pestrna je zgodba o pomenu prijateljstva, varovanju narave in odraščanju... " Je mlada gospodična rekla, da je to en šit. Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 12. marec 2023 Share Objavljeno 12. marec 2023 kmjr reče Dne, 11. 3. 2023 at 11:43: dall-e 2 na zacetku sem imel tezave, ker nisem bil dovolj natancen in jasen v opisih pa tudi zato ker sem si vizualiziral zeljeni rezultat in me je pod odstopanje motilo kot ko beres knjigo in si predstavljas podobo likov, pol pa so na sliki predstavljeni popolnoma drugace kot si si jih predstavljal No tole je pa res druga pesem, dejansko je nek OK produkt. Na Mindjourney ne morem priti, ker me nekaj registracija ne spusti skozi, ampak Dall-e je pa dal od sebe nekaj, kar je dejansko kar sem ciljal. 1 Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 12. marec 2023 Share Objavljeno 12. marec 2023 Dall-e mi stalno neke zmazke meče Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 https://www.vice.com/en/article/wxje8n/researchers-use-ai-to-generate-images-based-on-peoples-brain-activity Researchers Use AI to Generate Images Based on People's Brain Activity 3 Povezava do prispevka
B-Magic Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Še malo pa "I want your clothes, your boots and your motorcycle" 1 Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 BlueSan reče Dne, 12. 3. 2023 at 20:57: Dall-e mi stalno neke zmazke meče zmenta se v japonscini jaz sem za tocnost nekih pojmov moral osvezit osebni vokabular to je pac moja izkusnja stara mesec dni nisem uspel najti nic “boljsega” zame Povezava do prispevka
Ejga Objavljeno 14. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 14. marec 2023 (urejano) osis reče Dne, 11. 3. 2023 at 8:05: Kateri AI image/artwork generator je najboljši. Do sedaj sem se igral s parimi in iskreno, daleč od tistega kar sem pričakoval. Ali jaz ne znam dobro opisat, imam prezahtevne želje ali kaj tretjega, ampak nastane res kr neki. Dejte predlagat najboljšega po vašem mnenju. Mislim, da Midjourney. Ampak je pa ravno prišel ven Leonardo, ki je pa zastonj verzija Midjourneya pa še boljši vmesnik ima. Ampak se moraš vpisati na whitelisto, tako da še vedno čakam, ga še nisem testiral. Pa ta teden pride Midjourney v5, ki je next level - velik upgrade: Drugače pa: Brace yourself. 14. marec 2023 uredilo bitje Ejga Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 dobro si poglejte razliko v velikosti krogov potem pa se razliko v delovanju bota. mislim, da bo marsikomu hitro jasno da govorimo o majhnem inkrementalnem napredku in ne o 1000 krat pametnejsem botu 1 Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Recogniza smisel direkt s fotografij Pa input prompt lahk obsega do 25.ooo besed. Tko da mu lahk nafilas konkretno dokumentacijo o necem in ti naredi resitev enga problema Pa tole....bot je najel pravega cloveka da je zaibsel Captcho? We are indeed doomed 1 1 Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 21. marec 2023 Share Objavljeno 21. marec 2023 Ejga reče Dne, 14. 3. 2023 at 18:55: Mislim, da Midjourney. Ampak je pa ravno prišel ven Leonardo, ki je pa zastonj verzija Midjourneya pa še boljši vmesnik ima. Ampak se moraš vpisati na whitelisto, tako da še vedno čakam, ga še nisem testiral. Pa ta teden pride Midjourney v5, ki je next level - velik upgrade: Drugače pa: Brace yourself. Hvala. Se la nikakor ne morem registrirat na Discord in posledično prid do minjourny Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Zgleda RTV uporablja nek free AI za slike lol 7 Povezava do prispevka
Ejga Objavljeno 26. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 26. marec 2023 Lex Fridman je zakon! Drugače pa spodaj citati iz distopičnega romana "1984" in (anti-?)utopičnega romana Krasni novi svet z ilustracijami izdelanimi v Midjourney: Glede na to, da gre AI s Chat GPT4 eksponentno hitro naprej, kaj menite kam nas to pelje? Bolj v smeri "1984"ali Brave New World? Je Rusija 1984 in Amerika BNW? Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno 26. marec 2023 Share Objavljeno 26. marec 2023 (urejano) Podobne neumnosti so se spraševali v času prvih strojev... Luddites were weavers and textile workers who objected to the increased use of mechanized looms and knitting frames. Most were trained artisans who had spent years learning their craft, and they feared that unskilled machine operators were robbing them of their livelihood. The economic pressures made the cheap competition of early textile factories particularly threatening to the artisans 26. marec 2023 uredilo bitje BuDi Povezava do prispevka
BumbleBee Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 (urejano) Zanimivo, da se fokusira samo na to, kako bi AI zamenjal delovno silo, ki dejansko proizvaja dodano vrednost. To da bi se pa oklestilo management pa ni nič slišati. Ali ravno tukaj kar naenkrat AI ne more imeti ambicij in iznajdljivosti, in ne zna razpolagati z viri in tveganji? 27. marec 2023 uredilo bitje BumbleBee 1 Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 (urejano) Problem v tem primeru je, da AI lahko uniči podjetje, če lastnik točno ne ve, kako je prišel do vsake odločitve, ne more slepo zaupati AI. Če pa ne zaupaš AI in spreminjaš njegove odločitve, potem pa vseskupaj nima smisla. Medtem ko optimizacija delovnih procesov nima nobenega tveganja, se lahko objektivno meri in predvidi posledice. 27. marec 2023 uredilo bitje maksi Povezava do prispevka
tyne Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 Vloga managementa je, da prepušča sprejemanje odločitev. Če misliš, da lastniki upravljajo z vsemi informacijami, ki jih ima management, pač nimaš pojma, kako poslovni svet deluje. Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 (urejano) Kako lahko zaupaš AI, če ne veš kako je prišel do odločitve, a boš tožil programerje AI za slabe? Pri managementu veš kje je odgovornost. Lahko tudi 99% odločitev donosnih, ampak tistih 1% lahko uniči podjetje. 27. marec 2023 uredilo bitje maksi Povezava do prispevka
nimious Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 Za razliko od pravega managementa? Ko ti, čisto hipotetično, naprimer vodja risk assesmenta v banki namesto svojega dela pripravlja woke programe in ti potem banka crashne. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se