Vučko3 Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 gojc reče pred 5 minutami: @Vučko3 Mal si zamudu ja. Zdaj so spet privili ceno. Če kupiš zgornji fizični Hitman 3 moraš če želiš imeti vse potem še kupiti deluxe pack ki je pa spet 30$ Ker ta dlc vsebuje namreč hitman 2 razširitev, ki ima res carske dodatne misije in lokacije. Praktično must have ! Jaz bi vseeno raje vzel digitalno in maš res čisto vse. Sicer je zdaj 70$ ampak ta komplet je dejansko vreden denarja imo. Tocno to bom tudi naredil, hvala kolega! Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 Jaz bi na tvojem mestu počakal na kak sale, vsako leto jih imajo in pol takrat vzameš vse v kosu. Sploh, če si do sedaj počakal. Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 Tchia Fantastična igra. Seveda ima svoje pomanjkljivosti, ampak pozitivne strani prevagajo vse skupaj in ponudijo res unikatno in heartwarming izkušnjo. Ko bo kdaj udarila kaka depra in si bom zaželel dopusta v morskem raju, se bom zihr vrnil na pohajkovanje v to prelepo igro. out of 10 3 Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 28. marec 2023 Share Objavljeno 28. marec 2023 (urejano) Očitno so vendarle dojeli kaj folk hoče in da je to minimalni standard: Tchia 1.008 Update Adds 60 FPS Performance Mode for PS5 Baje je locked 60fps tud če daš FOV do konca. 28. marec 2023 uredilo bitje gojc Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 28. marec 2023 Share Objavljeno 28. marec 2023 U fak, to je blo pa hitro. Sam zaradi tega danes uplatim igro, evo svaka čast. Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 28. marec 2023 Share Objavljeno 28. marec 2023 Mrš Ne sej ne. Carji devsi. 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. marec 2023 Share Objavljeno 28. marec 2023 To je pa to, k ne počakaš kak teden 1 Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 Sem obrnil RE7, kr cool igrica, mal sm si se prebral zgodbo o DLCjih in to je to Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 Mislm da je najbl zajeban dobit od chaosa legendary boon, tk da ce si fix da tega nisi dobil, poglej ce je kaka razlika v listi Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 Kočevc reče pred 1 minuto: Mislm da je najbl zajeban dobit od chaosa legendary boon, tk da ce si fix da tega nisi dobil, poglej ce je kaka razlika v listi O kakšnem boonu je to govora? Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 Kočevc pijan navsezgodaj. 2 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 tomazek reče Pravkar: O kakšnem boonu je to govora? Unmu iz teme Hades. Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 🤣🤣 fakin iphone Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 ke_kit reče Pravkar: Unmu iz teme Hades. Aha zato ne vem... Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 Witcher 3. Na koncu Last Wish questa me je fuknil ven iz špila, to je zdej že drugič. A še kdo to igra na PS5? Ne da se mi več jebat s tem špilom, ni tok slabo kot GTA Trilogy, je pa manj stabilno kot je blo prej :/ Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 @Weraziel: zanimivo. Ker mene je Last Wish quest zafrkaval že v originalni PC verziji. Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 Untitled goose game je top Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 The Forgotten City je res huda igračka!! Včasih pa tudi malo neprijetna. Spoiler Zlati kipi se obračajo za mano 1 1 Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 Vučko3 reče pred 42 minutami: The Forgotten City je res huda igračka!! Včasih pa tudi malo neprijetna. Razkrij skrite vsebine Zlati kipi se obračajo za mano Si ziher, da to ni samo filing? Jaz imam istega glede vrtnih palčkov... Da me sledijo s pogledi, ko se obrnem vstran od njih. 2 Povezava do prispevka
MaDrung Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 (urejano) Katana zero 9/10 Redko se pojavi igra, ki je ob-igralno sproducirana tako kvalitetno in SUROVO. Zgodba je drugačna, globoka, povabljiva in vrhunska. V njej hack-n-slashaš čez sovrage z zmožnostjo upočasnjevanja časa. Imaš moč se vrniti skozi čas in poskušati toliko dolgo kot je potrebno. Jasno to pomeni, da si si že nabral stotine usmrtitev. Poznan si kot "The dragon". Osebno mi ne paše slowtime feature v igrah zato igri ubijem eno točko. Drugače je pa res spoliran premium izdelek, ki mu zaradi insomnijskega napada ne morem dati pravičnega opisa.... Hard and brutal in every way. 30. marec 2023 uredilo bitje MaDrung Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 Je bla v akciji, pa sem nabavil Asterigos: Curse of the Stars. Boj je meh, okolica je meh, šefi so ok, raziskovanje in odločitve, ki vplivajo na zgodbo in queste pa so slastni. Dejansko imaš različne možnosti pristopa do različnih situacij, kjer se lahko izogneš boju, ali greš Rambo mode. Že dolgo nisem igral igre, kjer je dejansko treba poslušati kaj ti quest giverji povejo, da ne zafukaš misije. I like. Povezava do prispevka
oca Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 ke_kit reče pred 1 uro: Že dolgo nisem igral igre, kjer je dejansko treba poslušati kaj ti quest giverji povejo, da ne zafukaš misije. I like. Nekaj zs Tomažeka😂😂 2 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 31. marec 2023 Share Objavljeno 31. marec 2023 Nabavil Dredge, Eldritch horror ribolovščino. Super vibe, za zdej lovim ribe, nabiram materiale in delam naloge za shady živelj otočja, katero me je najelo kot novega ribiča/žrtve Elder godov al neki. V bistvu igra za zdej izgleda kot inventory/stress management, mogoče malo podobno tem elementom v Darkest Dungeon. Če ne razočara eskalacija v horror elemente in če bo ribolovski del svež do konca, tle vidim indie leta kandidata. 1 1 Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 31. marec 2023 Share Objavljeno 31. marec 2023 (urejano) oca reče pred 9 urami: Nekaj zs Tomažeka😂😂 Haha... ne morem verjet. Dejansko sem ob tisti ke_kitovi izjavi prvo pomislil sam na sebe in svojo pozornost na te zadeve. 31. marec 2023 uredilo bitje tomazek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 31. marec 2023 Share Objavljeno 31. marec 2023 Buzzkill reče pred 1 uro: Nabavil Dredge, Eldritch horror ribolovščino. Super vibe, za zdej lovim ribe, nabiram materiale in delam naloge za shady živelj otočja, katero me je najelo kot novega ribiča/žrtve Elder godov al neki. V bistvu igra za zdej izgleda kot inventory/stress management, mogoče malo podobno tem elementom v Darkest Dungeon. Če ne razočara eskalacija v horror elemente in če bo ribolovski del svež do konca, tle vidim indie leta kandidata. Prosim poročaj kako se špil razvije. Teh lovecraftian špilov sem zadnjih nekaj let preveč preigral in so se izkazale za midoker izkušnjo. 1 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 31. marec 2023 Share Objavljeno 31. marec 2023 kera je najboljsa free roam driving igrica? najrajse bi mel euro truck car simulator Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 31. marec 2023 Share Objavljeno 31. marec 2023 Test drive? Tisti kjer free roamaš po Havajih. Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 31. marec 2023 Share Objavljeno 31. marec 2023 to sem probal pa je blo nekaj wack, mogoce ne dela z volanom? Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 31. marec 2023 Share Objavljeno 31. marec 2023 (urejano) Bom napisal v drugo temo 31. marec 2023 uredilo bitje Feget Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 31. marec 2023 Share Objavljeno 31. marec 2023 Dejansko skoraj 25 let stara igrica Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki