Skoči na vsebino

[debatič] Katere igralske serije ste si želeli igrati, pa se še niste investirali?


Priporočeni prispevki

Ker gledam Diablo temo, sem razmišljal, da je to ena serija, ki sem je preigral res minimalno (dvourna seansa trojke CO-OP na konzoli pri kolegu), ampak mi je vedno delovala fascinantno. Od peklenske estetike, hitrejšega gameplayja v primerjavi s poteznimi RPG-ji, nekega kultnega statusa, ki me je vedno privlačil … Skratka, res sem si vedno želel igrat, ampak nekako se mi je serija vedno izmaknila.

Pol še en »mega greh« je Halo, ki sem ga isto samo sprobal pri kolegu v split screenu, nikoli pa se zares poglobil v serijo, čeprav še vedno berem, da je prvenec res genialni shooter. Čeprav tukaj je bilo krivo pomanjkanje želje, ker mi je igrica vedno delovala lame in me nekako vizualno ni privlačila. Mi je deloval kot nek generičen FPS, ki je v času izida Halota itak bil že precej generičen žanr.

Podobno je recimo Kočevc prejšnji teden (or so) napisal, da še nikoli ni igral Resident Evil serije.

Kaj pa so vaše serije, ki so vam vedno delovale zanimive, ampak jih iz takšnega ali drugačnega razloga niste nikoli igrali?

Povezava do prispevka

Težko se spomnim nečesa kar nisem igral vsaj eno igro v seriji.

 

Syphon Filter se mi zdi, da nisem nikoli uspel igrat. To je od istih modelov, k so nardil Days Gone. V času, ko sem si želel igrati Syphon Filt,er sta bla MGS in Splinter Cell prevelika kralja, pa še Hitman je izhajal. Vem, da to niso čist isti špili, samo vseeno sem to vedno dajal skupaj.

 

Dino Crisis vedno sem želel igrati, težko je blo najdt.

 

Jak & Daxter sem falil, zdej se mi ne da, da bi kupil kljub temu, da se da na PS5 igrat celo OG trilogijo.

 

 

Povezava do prispevka

Pizda diablo 1 je bla moja prva večja igra (ko sem zamenjal pc za commodore 64 in začel najprej demote preigravat, je pol padu D1) in ne bom nikoli pozabu kako me je posrkalo vase. Mislim da sem imel ene 13 let takrat, diablo 2 sem pol tudi ful razvaljival par let kasneje, mi je bil boljši gameplay, ampak nič ne more bit boljše od vzdušja, settinga in minimalizma originala. Omejen si na eno zakotno vasico in tam v eni cerkvi se samo spuščaš globlje pod zemljo, neka spirala v pekel, vsak level je bolj dark in prav čutiš, da se približuješ samemu hudiču. Kakšna oaza so town portali, ko prideš na površje in zaslišiš tisto nežno brenkanje kitare, vmes vedno pozabiš, kako prijeten in varen je svet sicer, pa ko zaslišiš domač, raskav glas bishopa "welcome traveler, stay a while and listen" al kaj že reče, prav čutiš olajšanje v telesu, pol pa hopa spet nazaj v temačno podzemlje. Po moje danes nima smisla igrat ne enke ne dvojke, ne vem če je možno podoživet tisto, kar je diablo bil takrat. Zdej smo že zdavnaj izgubili tisto naivnost in preprostost.

 

Moja serija, ki sem jo izpustil in bi jo zelo rad preigral je mass effect, žal mi neki ne dela remake, ko zaženem mi fukne ven v meni, enkrat ga bom že hapsnu. Nisem pa teh konzolnih preigral ala tlou in uncharted.

uredilo bitje Vse_je_najslabse
Povezava do prispevka

System Shock in Deus EX, - nisem nikoli niti igral

HL1, Uncharted 4, Prey, Bioshock, - vse sem igral, nobene obrnil :)

ja vem, hude brukice

 

Dej mi en res povprečen hack and slash, ali Kena ali Dantes inferno, pa bom obrnil :)

uredilo bitje atomic
Povezava do prispevka

Jaz imam par let delnega blackouta kvalitetnih SP naslovov, ker sem dosti kompetitivno nažigal razne stric fighterje, kekkene in soul caliburje. In je šlo par kul zadev mimo:

- GTA 3, 4, San Andreas, Vice City

- cela Splinter cell serija

- cela Ratchet in Clank oriđiđi serija, Jak & Dexter serija

- Half Life 2 z vsemi priveski in dodatki in spinoffi

 

Ker nisem imel čisto prvega Xboxa je šla mimo tudi cela SSX serija, za kero sem 100% ziher, da bi bil mega fan. 

 

Mi gre pa dejansko tok na kurac da falim kak dober SP špil, da zdej že več ko 10 let ful pazim, da vsaj sprobam, če že ne obrnem, vse big banger SP hite :D Uno čim je dobra meta ocena sem že živčen, moram to sprobat. Top score whore :D

Povezava do prispevka

Uh, kje začet.

 

Final Fantasy. Pred leti, na PS2 poskusil z FF X in  obupal po nekaj urah. Vedno imel željo končat vsaj enega teh špilov ampak me ubijeta tekst in cutscene.:cry: Preveč je tega. Mogoče se lotim nekoč, nekdaj.

God of War. Dva dela celo imam; začel, prišel dokaj daleč, ampak, vmes se mi ne da več. Ne vem, naveličam se mlatenja.

Resident Evil. Par njih začel in obupal. Se pa nameravam dvojke spet lotit v kratkem. Od začetka, ker sem orenk zajebal, pa porajtal kasneje v špilu.

GTA San Andreas, GTA IV. Štirico sem celo zdaj spet nabavil za SteamDecka in ga začel, tako da...

uredilo bitje Gogy
Povezava do prispevka

- Diablo: Imel zelo pozitivno izkušnjo ko smo eno popoldne pred leti pri kolegu trije nabijali Diablo 3.

- Fromsoftware: Sicer največ kar vem o špilih je občasno gledanje samo vaš enntuziazem tukaj glede njih te kr navdihne. Mogoče pa kdaj ko bo več časa ali suša s špili.

- Final Fantasy: Na momente me pride ,da bi poizkusil to franšizo čeprav nisem največji fan Square Enixa ampak ko gledam trailerje za novi FF deluje res topčina od špila. 

Povezava do prispevka

Yakuza, igral nekaj zeroja, cel Like a Dragon in nekaj Last Judgementa. Imam pa mislim da vse razen te nove Samurai variante. Ne padem not.

 

Koncept mi je zanimiv, gameplay eh, ampak po nekaj urah me mine in enkrat samo uninštaliram. Pol spet snamem, probam, isti k. 

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Galko reče pred 10 urami:

- Half Life 2 z vsemi priveski in dodatki in spinoffi

 

Tole je od naštetega pomoje največja baslica, ker je ob izidu HL2 bil nerealen game. Povsem neprimerljiv z vsemi FPS-ji pred njim in roko na srce tudi večino po, preprosto svoja liga glede kvalitete, ne vem, kateri FPS bi lahko oklicali za primerljivo kvaliteten. Saj IMO ga bodo avtorji ali še verjetneje fani sami rimejkali v naslednjih letih

Povezava do prispevka

V vseh aspektih je bil odličen, gameplay najboljši in je podlaga za najboljši oziroma najbolj igram competetive špil vseh časov CS:GO, fizika je bila za tiste čase res brutalna, grafika, glasba, zgodba in nenazadnje tudi optimizacija, vse je blo TOP.

uredilo bitje atomic
Povezava do prispevka

Europa Universalis serija - špil te nenormalno zasuje z vsem kar ima za ponuditi v prvih parih urah, da postane zaradi tega preutrujen.

Pa vem, da bi mi špil noro sedel. Podobno namreč igram Total ware, kjer sam odločilne boje odigram mano i mano, vse ostalo prepuščam kompu. Medtem pa se ukvarjam z politiko in prodajo parcel. :lol:

Povezava do prispevka
Chenier reče pred 17 minutami:

Tole je od naštetega pomoje največja baslica, ker je ob izidu HL2 bil nerealen game. Povsem neprimerljiv z vsemi FPS-ji pred njim in roko na srce tudi večino po, preprosto svoja liga glede kvalitete, ne vem, kateri FPS bi lahko oklicali za primerljivo kvaliteten. Saj IMO ga bodo avtorji ali še verjetneje fani sami rimejkali v naslednjih letih

HL2 je bil remastaran in je bil Update zastonj na Pari, EP1 in EP2 tega nista doživela (še), in razlika je opazna, ampak ni tok hudo. 

 

Res da je linearen špil, ampak je tok naphan z idejami (kot It Takes Two) da ne rata dolgčas in da mi je blo do zdej vsakič fajn igrat.

 

Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 11 urami:

Haha what, tako igraš super mario ne pa deus ex :rofl:

Ti bom pomagal razumet. Povojno stanje v Bosni, dve družini v eni hiši, denarja dovolj za en računalnik, pa znajdi se. In ja, Maria smo tudi tako igrali. Upam, da je zdaj bolj razumljivo.

 

Nazaj na temo, dodal bi, da HL2 + dodatki še vedno zelo vredu zgleda, lani sem ga malo špilal.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...