Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

A mi lahko, kdo pove k mal bl spremljate to industrijo ala @Hernire ,kaj je fora teh cosmetix in digital deluxe edition. Deluxe edition, pa grem gledat pod opis, pa dobiš enih par itemov v špili ali enih collectables, neki neki... skratka gluposti za dodatnih 20€

 

Zdej za comsmetics sem že enkrat spraševal, pa mi je folk rekel, da so cosmetics v online igrah res a thing med mladimi, da se postavljajo pred drugimi itd... Jest sem recimo dosti preigral CS:GO online, pa mi je to res kr neki. Ampak ok, sem sprejel, folk je fuknen.

 

Sam ni mi jasno recimo pri JEDI Fallen Order/Survivor, k je singleplayer igra in je notri ogroooomno teh bedarij. Pa dobro, to je tudi pri The Last of US. A folk dejansko obrne igro in reče, o fak nisem odklenil 3D modela nekega zombi gnusača in gre v ta level še enkrat iskat in najde in potem po božični večerji z družino gledajo 3D modele the last of us... al kako ? Mislim kaj ti bo to?

Men je blo to najbolj pri Zeldi, k si raziskoval, si lahko mel shrine ali pa Koroke, ali pa orožja in obleke si dobil za ngrado. Skratka vso tvoje raziskovanje je blo nagrajeno, včasih bolj včasih manj. Zdej pa igram Survivorja in maš ful nekih skritih in v 99% so neki cosmeticsi... ampak pazi to, to cosmeticsi tudi za enega izmed 5ih al kolk delov ročaja meča. MISLIM WTF!!! Pa kje se to vidi? In sem prav popizdil in ne bom več niti za eno stvarjo skakal, samo še main quest in ajde miško. Survival tree, ki je edini uporaben sem nabildal. ostali so samo neke novi zamahi z orožjem, boh ne daj dammage scaling. 

 

Kako gledate na nova ušesa robotka ali šrauf na ročaju lightsaberja, ali pa recimo na enea izmed izmed treh 3D modelov young Ellie?

uredilo bitje atomic
Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 15 minutami:

Temu se reče kapitalizem. 

Pravilno! Naj služijo denar. Ampak mene zanima, kakšno dodano vrednost ima to za nekega uporabnika. OK pri online igrah smo uotovil, da se folk rad pokaže, da ima pink škornje, kar je redkost in je to potem unique, tukaj sploh ne gre aj skladno ali lepo, samo je unique.

V redu. Ampak dej mi povej, kakšno vrednost ima pri singleplayer igri cosmetics ali collectable. Ok Cosmetic ti je ok, ker potem igraš z karakterjem, ki ima pink škornje in ti je to iz nekega razloga cool. OK ampak kakšno dodano vrednost ima nekaj, kar je že v igri, zastonj, ampak tudi ko uporabiš se ne vidi, ker je premajhno da bi se videlo. Pa še za to moraš splezat na vrh neke gore? To pa ne razumem, to pa ne razumem človeka komu je to vrednost, sploh ker je men to huge frustracija.

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 minuto:

Dobesedno edini namen je dobit $$$ od igralca. Ko igra ponuja neko plačljivo kozmetiko, mi pomoje več ne more bit 10/10. Kozmetika sama po sebi pa mi je okej, imam rad, da lik dobro zgleda :D

OK, kaj pa šrauf na lighsaberju? Kaj pa 3D model Ellie? TO pa nima vplia na igro. Al pa neke collectable cards v igrah? Niti se prodaja, niti ima kakršnokoli funkcijo v igri.

Povezava do prispevka
planetarium reče pred 17 minutami:

Na koncu bomo ugotovili, da itak nihce ne kupuje tega in je notri samo zato da mafijci perejo denar. 

 

bolj, da je tole napačen forum, za spraševanje takih stvari. Čeprav se spomnim, da je nekdo fuknil kar precej v Overwatch Loot Boxe (ne vem pa kdo)

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 43 minutami:

jaz ne vem zakaj folk to nakupuje, sem pa vesel, da sem z igranjem CS GO služil dovolj, da sem si nakupoval igrice igračke na Steamu

 

nisem rabil niti odpirat boxov, že posamezni boxi so lah prinesel tud do pet eurov

Ajde če so DLCji še daš tistih par evrov(odvisno od vsebine), za neke plastik fantastik skine pa ne dajem denarja, je preprosto kar nekaj.

 

Meni ena najljubših XCOM iger Troubleshooter, je sicer glede na vsebino res poceni, osnovna je 25 evrov mislim, ampak par šašavih skinov za like pa je po par evrov.


Hvala ne.

 

Bi pa rekel, da tele skine kupuje in fani in tisti, ki imajo večje plače, oz njih starši.

Povezava do prispevka
atomic reče pred 1 uro:

OK, kaj pa šrauf na lighsaberju? Kaj pa 3D model Ellie? TO pa nima vplia na igro. Al pa neke collectable cards v igrah? Niti se prodaja, niti ima kakršnokoli funkcijo v igri.

Ma to so pač trofeje, tko kot Trophies/Echievements, sam da se devi malo bolj potrudijo.

Zadaj je ista psihologija imo.

Povezava do prispevka

Uf, The Day Before no more. 

 

"Today, we announce the closure of Fntastic studio. Unfortunately, The Day Before has failed financially, and we lack the funds to continue. All income received is being used to pay off debts to our partners. We invested all our efforts, resources, and man-hours into the development of The Day Before, which was our first huge game. We really wanted to release new patches to reveal the full potential of the game, but unfortunately, we don't have the funding to continue the work.”

 

https://www.gameinformer.com/news/2023/12/11/the-day-before-dev-fntastic-is-shutting-down-just-days-after-early-access-launch

 

  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
AMF reče pred 21 minutami:

Dolgo so zdržali. Me pa zanima kaj bo s tistimi, ki niso "upravičeni" do refunda
Zadeva je šla namreč v EA prejšnji teden :rofl:


NImaš kaj pomoje praskat.
Kot da mi je nek notranji glas rekel: "ne nabavit early access te igre." Ker pubec je imel že prst sprožen, da bi kliknil, potem pa sem rekel: Alo, počakajva vsaj par dni. In evoga.  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Bessie reče pred 2 urama:

Prva asociacija mi je na Dust 514, ki je bil sicer free MP in del Eve Online... baje se zdaj pripravlja podobna zadeva z imenom EVE Vanguard... verjetno zato, ker je oboje del nečesa večjega :P

 

 

Lol CCP ze 10+ let probavajo naredit se nek drug spil razen EVE Online in so se vsakic failal.

Povezava do prispevka

Jaz sem DUST kar pogosto zagnal, in je bil kar fun, samo pač konkurenca je bila premočna.

Ko sem bil na Islandiji, sem uletel v njihovo stavbo, samo dlje od tajnic nisem prišel :D niti kakšne vrečke z dobrotami niso imel za fane :(

 

image.jpeg.a574dd2cf53c8fb6814823a168233ee1.jpeg

 

image.jpeg.f7ca66aaacbcc31869905ec7e7892e88.jpeg

 

 

image.thumb.jpeg.8874c8b55cd3b80b1b8eca6af646439e.jpeg

 

image.jpeg.e1d6be201ab898e6ddea4f6100293bc8.jpeg

 

image.jpeg.3cd1e806c04b883037650418346f01d3.jpeg

 

image.jpeg.e16e0e1dc0f5e4dbab6aa7fae4d90b18.jpeg

uredilo bitje Bessie
  • Račka +1 3
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Lep lp še naprej, E3. Nekaj res top spominov ene 8 let nazaj, bedenje do jutra, chat, forum, najave, ni da ni. Se spomnim, da sem šel na en mega E3 day iskat McDonalds in pol celo noč chat na forumu in google talk s Ke_kitom in Ljudom :D. Pomoje tega ne bo več, maximum hype!

  • Račka +1 4
  • Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Zelo zanimivo, da avtorji niso MDHR Studio, ampak kr eni novi momci. Pa izgleda art style dobesedno 1:1.

 

MDHR so pa tud očitno rekli Lahko noč in zaprli štacuno. Hvala Bogu, dva modela sta prodala med 5 in 7 milijonov kopij, to je to za ta lajf, pa lep lp vsem delavcem še naprej :D 

 

 

seattle reče pred 2 urama:

"Data from analytics firms says Alan Wake 2 has sold about 850,000 copies on consoles and didn't make it to the top 100 in November."

Ouch. Za tak renome je to kr bomba

 

Edino pravilno. Vejo, da so njihov core audience 35-50 let stari fotrčki, ki so nažigal original 15 let nazaj na Xbox360, in se grejo kljub vreščanju, prošnjam in grožnjam poscati na celoten core base in izdati igrico digital-only. Tko pod dobesedno vsako objavo na omrežjih jih je folk prosil za physical, pa nič. OK, prav, naj bo pa po vaše. Jaz se špila ne dotaknem niti pirata ne, dokler ne izdajo retail.

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   1 član

×
×
  • Ustvari novo...