Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice

Priporočeni prispevki

Hernire reče pred 59 minutami:

Assassin's Creed Odyssey je imel podobno foro, dejansko za ČISTO VSAKI quest ti NPC poda tudi neka navodila v smislu "ejga brt pri spomeniku zavij desno in pol pri ogromni skali levo, da prideš do cilja" :D 

Sem probal igrat samo s temi napotki, brez visual clues na mapi, in se mi je ustavilo nekje na 10 % igrice, ko me je NPC poslal na en otok severno, jaz pa šel na napačnega, ker pač ni bil samo en otok severno, in cel živčen blodil gor in dol, kje se nadaljuje quest 

Pač jebiga, to narediti dobro zahteva insane dedication. Recimo Morrowindu uspeva

Povezava do prispevka

Najhuje je kako močno so jo pogršali od prvega trailerja do izida lol. Res so prfuknjeni majkemi in dejansko bom zavestno bojkotiral nakup takih iger day1 iz principa pa tud če bo vseostalo ok majkemi... Enostavno se prav iz aviona vidi da jim je to neka priorita, hkrati ti pa izdajo igro z sfukanim AI, tono glitchev za kozlat animacijami ki bi se jih moral sramovat vsak z AAA budgetom itd. Itak sem pa letos kupil day1 samo azijske igre :P in drugo leto mi bo MH: Wilds zapolnil pol leta verjetno.

Povezava do prispevka

Najbolj hecno je to, da so (ok lahko da zato, ker se jest staram hehe) bejbe skoz boljše, skoz boljše se znajo namazat, bolj dostopne cune, nohtki, trepalnice, kopalke k zategnejo do jošk gor, frizerji, fitnes proteini, umetne sise, botoksi, znajo pozirat za instiča skratka ni da ni... se mi zdi da ko se sprehodiš po mestu, da srečaš ogromno hudih bejb, še psoebej zdej po dopustu, več kot nikoli prej. 

A v igrcah skoz bolj grde haha..

uredilo bitje atomic
  • Račka +1 4
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
atomic reče pred 1 minuto:

Najbolj hecno je to, da so (ok lahko da zato, ker se jest staram hehe) bejbe skoz boljše, skoz boljše se znajo namazat, bolj dostopne cune, nohtki, trepalnice, kopalke k zategnejo do jošk gor, frizerji, fitnes proteini, umetne sise, botoksi, znajo pozirat za instiča skratka ni da ni... se mi zdi da ko se sprehodiš po mestu, da srečaš ogromno hudih bejb, še psoebej zdej po dopustu, več kot nikoli prej. 

Na morju je crazy, aktualna doba ženskih kopalk (nek miks med 80s stilom in 2020+) mi je res peak, kot bi se izrazil Buzzkill :D

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 6 urami:

Moja je nekako naletela na ta fakin trailer. jaz nisem videl nekoga tako hyped nikoli.

A bom moral kupit gaming pc al novo plejko je vprasanje. Fakin korejci, kje ste sli delat fotorealisticne simse…

Jao, zgleda hudo.  Sicer meni se jebe za simse kot take, ampak build mode zgleda fantastično. Očitno je moja neka potlačena želja, da bi bil arhitekt, tko kot George Costanza :D. Če mam kak zajeban dan, ni boljšega kot odpret Sims 4 - Build mode,  in še kako pivo in zgradit kako hišo.  Drugače hčerki je to vsekakor najljubša igra.. ja vem, niti se ne poskušam boriti več proti temu :)

Povezava do prispevka
atomic reče pred 5 urami:

sam v živo že kmal ne boš vedu, a je baba al dec....

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 8 urami:

Moja je nekako naletela na ta fakin trailer. jaz nisem videl nekoga tako hyped nikoli.

A bom moral kupit gaming pc al novo plejko je vprasanje. Fakin korejci, kje ste sli delat fotorealisticne simse…

Občutek mam, da bo ta špil tako pod GaaSom, da bodo še mobile game devsi jelly.

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 8 urami:

Najhuje je kako močno so jo pogršali od prvega trailerja do izida lol. Res so prfuknjeni majkemi in dejansko bom zavestno bojkotiral nakup takih iger day1 iz principa pa tud če bo vseostalo ok majkemi... Enostavno se prav iz aviona vidi da jim je to neka priorita, hkrati ti pa izdajo igro z sfukanim AI, tono glitchev za kozlat animacijami ki bi se jih moral sramovat vsak z AAA budgetom itd. Itak sem pa letos kupil day1 samo azijske igre :P in drugo leto mi bo MH: Wilds zapolnil pol leta verjetno.

zakaj sam day1

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 1 minuto:

110$ verzija SW: Outlaws 4. najbolj prodajana na PS Storu.  This is why we can't have nice things?

Ma ta Outlaws je za normije ful fascinanten

Se spomnim nekaj mesecev or so nazaj sem enemu frendu ne-gaymerju, ki obožuje SW, poslal link do gameplaya od Outlaws, ta iz summer games fest ali pač enkrat, pa mu je bilo noro, peak, top

Tako da pomoje špila zgleda ful dobra za casualce, pač če imaš malo več za sabo, zlasti glede Ubi špilov, pol recognizaš ta nek trash-Ubi vibe v ozadju, sicer pa ne

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 11 minutami:

110$ verzija SW: Outlaws 4. najbolj prodajana na PS Storu.  This is why we can't have nice things?

Ne a resno?

Fak jest res grozen fotr drugač. Enkrat pridem za komp sam vidim 10€ kartico za Roblox. Sem čist ven padu, k da bi najdu 10g kokaina. ŠTA JE OVO SUNCE VAM JEBEM! U OVA KUČA NEČE NIKO DA TROŠI PARE NA VIRTUALNO SMEĆE!

Sam očitno je to res prihodnost. Kolk nekih deluxe digital edition iger se proda in potem se dobi zraven neko dodaten kostum, mislim in to folka doplača 30% cene igre...

uredilo bitje atomic
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 11 minutami:

Ma ta Outlaws je za normije ful fascinanten

Se spomnim nekaj mesecev or so nazaj sem enemu frendu ne-gaymerju, ki obožuje SW, poslal link do gameplaya od Outlaws, ta iz summer games fest ali pač enkrat, pa mu je bilo noro, peak, top

Tako da pomoje špila zgleda ful dobra za casualce, pač če imaš malo več za sabo, zlasti glede Ubi špilov, pol recognizaš ta nek trash-Ubi vibe v ozadju, sicer pa ne

realno

če bi bil main lik force user, bi ga tud js sprobal

ampak seveda takega z zastonjskega pašnika :D

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...