Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice

Priporočeni prispevki

Berbasecks reče pred 56 minutami:

110$ verzija SW: Outlaws 4. najbolj prodajana na PS Storu.  This is why we can't have nice things?

Igra je imela res hude začetne trailerje. In casual folku je verjetno tudi gameplay trailer dogajal. Men se je pa obračal ko so pokazal tisti prvi uncut gameplay trailer ko sem videl animacije, ai in streljanje... Sej Avatar igra je tud noro dobro zgledala in začuda je tudi gameplay zgledal proper sam ko pa pogledaš review pa vidiš da je klasičen Ubisoft  gameplay loop z dvema tonama bloata ki pač ni vreden mojega denarja in čakam da pride na PS+ extra.

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka

Auch Visions of Mana ima zelo mixed opise (75 meta) od Gamespota so pa celo fasal 50 in tale quote.

Navedek

There is a game here for someone willing to lower their standards enough, but trust me when I say there are hundreds of better RPGs for you to spend your time on. You do not need to waste it searching for a few nuggets buried here.

Res škoda da SE te stare legendarne IPje dela z nikakvim budgetom in posledično vse po vrsti flopne... Valkyrie Elysium 2 leti nazaj je bil pa sploh čisti dizaster...

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...