Skoči na vsebino

Vojna tretjega sveta


johnbi

Priporočeni prispevki

Jup Putko je uvedel elektronsko nabornistvo, katerega ti ni treba niti odpret, da se steje kot vroceno. St. Petersburg in Moskva sta pa itak centra Rusije, nerealna podoba kar se tice ocenjevanja te drzave, ampak vseeno politicni, kulturni sredisci. Tko da naj novaci tam, bo hitreje odletel, mogoce celo dobesedno kot njegovi kolegi. Prijateljcki ze dobivajo eksplozivna darila na svojih alfa predavanjih.

 

Je pa hecno, da novaci, ce mu gre tako fajn v tej vojni. Zrtev skoraj ni, vse je takticno dovrseno. Nevem zakaj take poteze z elektronskim novacenjem. Se nam obeta se kaksna posebna osvoboditev drzave izpod krempljev nacijev in nata. 

Povezava do prispevka

Nevem kaj je realnost, apologeti okupacij trdijo, da vse stima zato sklepam, da je ocitno razlog nova fronta. Kaj pa je po tvoje realnost? Nepovezani situaciji, posebna vojaska operacija in novacenje ljudi. Zgolj nakljucje. Ali smo na nivoju, stevilo pomehkuzenih moskih v evropi je tako veliko, da moramo narediti prave alfa samce, da odresimo svet in zato novacimo tipe, preden se pomehkuzijo ob gledanju MSNBC. Ali pa naciji so okupirali meje Rusije, cas je da povecamo vojsko, Finska je postala trdnjava nacizma rabimo ljudi. Nevem, je se kaksen drug argument, ki prihaja iz RuZZZije? 

Povezava do prispevka
planetarium reče pred 10 urami:

St. Petersburg in Moskva sta pa itak centra Rusije, nerealna podoba kar se tice ocenjevanja te drzave, ampak vseeno politicni, kulturni sredisci. Tko da naj novaci tam, bo hitreje odletel, mogoce celo dobesedno kot njegovi kolegi. Prijateljcki ze dobivajo eksplozivna darila na svojih alfa predavanjih.

 

če so defakto res začeli draftat peterburžane in moskovčane, potem je ta 'posebna operacija' vstopila v neko popolnoma novo vojno sfero. zna biti, da so si s tem v Kremlju prižgali vžigalno vrvico na bombi, ki je ne bodo mogli ugasnit.

Povezava do prispevka
VonGriffin reče pred 21 urami:

realnost je taksna da je Rusija nazadnje mobilizirala v casu druge svetovne vojne. Kdo tule kaj zanika ne vem ampak ocitno Putler le meni da rabijo vec kanonfutra ker da das miljon v roke pusko nek razlog mora biti

 

Putler? Pa kdo je to? A je to tale tip? Sprašujem za prijatelja ...

 

image.jpeg.f599bce8ad4bbf5aa8d7c323d086283a.jpeg

Povezava do prispevka

Nato bo skoču na kurac. V momentu ko pošljejo tja pehoto, bodo po celi zahodni evropi protesti, kaj šele ko začnejo padat žrtve. Zahodnjakom se fučka za ukrajino in rusijo, razen parim warmongerjem, ki bi pa itak na fronto poslal vse razen sebe, pa nukal rusijo in ob tem špricajo kok hitr bo rusija klecnla pred allmighty natom.

Povezava do prispevka
Navedek

 Zahodnjakom se fučka za ukrajino in rusijo

 

V tej tocki tole trditi je ze prav smesno. A bos postal zmeden ker bos videl nemske tanke na ukrajinskih poljih ?

Dejansko se je zaradi ukrajinske vojne spremenila celotna geopoliticna slika v Evropi in smo z Rusijo de facto v hibridni vojni (izjava tako Kremlja kot Berlina)

 

 

Dejansko rdeco linijo v tem konfliktu potiska le se Zahod. Rus je obtical tam doli v blatu, ZDA in EU pa sta dala vedeti da si zelita strateskega poraza Rusije, nato se bomo pogajal

 

ker se nam fucka.

uredilo bitje VonGriffin
Povezava do prispevka
VonGriffin reče pred 2 urama:

... ZDA in EU pa sta dala vedeti da si zelita strateskega poraza Rusije, nato se bomo pogajal

 

Tako je. In za ta cilj se bomo borili do zadnjega Ukrajinca.

 

Problem je edino, ker se ta cilj z vsakim dnem bolj odmika, Ukrajincev pa počasi zmanjkuje. Ampak hej ... zdržimo še malo ... upanje na čudež je po novem legitimna vojaška strategija.

Povezava do prispevka

Ampak saj trenutna situacija je strateški poraz rusije. Ni sicer ukrajinska zmaga, apak rusija ni niti blizu zastavljenim ciljem, kvečjemu lahko razglasi neko navidezno zmago ampak pri tem, da je dokončno izgubila ukrajino. 

uredilo bitje nekdo
Povezava do prispevka
PuskA reče Dne, 31. 3. 2023 at 15:40:

sej ti bo vsak vojak k je delu kaj s tem, ce koga poznas,  povedu, da so ti tanki po nadgradnji postali pretezki in slabse mobilni, presvoh motor...

 

mene bol zanima, ce so valuke tudi ze spakirali

 

 

https://www.rtvslo.si/slovenija/slovenija-na-ukrajinsko-fronto-dostavila-20-oklepnikov/666197

 

 

oukej

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   1 član

×
×
  • Ustvari novo...