Skoči na vsebino

neuradna tema o kolesarjenju

Priporočeni prispevki

kmetek reče pred 18 minutami:

nič ne trolam, samo res ne bi dajal 100€ no, vi ste na 10 nivoju po lestvici, jaz sem v kleti še.....naredim ne vem 300+km mesečno....to je to. od tega 3/4 za šiht.

Tamai je 60 eur z dostavo vred. Drugače sem pa delal brez težav po 100km+1800vm v enih no name bibsih. Če ti je OK iz Temuja in te ne žulijo v rit/jajca jih pač nosi pa se ne sekiraj. Samo tukaj ne boš dobil odgovorov in reviewov oz. dejansko ni kaj za reviewat, razen da so zelo verjetno crap v primerjavi s čimerkoli resnim. 

Reddit? :D 

Evo, da ne bo spet doz jokal kaki smo tukaj. 5 sekund googlanja:

uredilo bitje shure
Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu reče pred 5 minutami:

pa ne menjaš hlač vsak dan.

idk, mislim da jih je fino oprat po vsaki furi ce jih nosis na golega klincka in jih presvicas, tko da je zares kr treba met vec parov

sicer pa se strinjam popolnoma, pri 60km+ nardijo dobre hlace totalno razliko

realno ce bi mogu zbrat 3 iteme ki so res vredni investicije so to gume, hlace in cevlji

uredilo bitje ZippeR
Povezava do prispevka
doz reče pred 2 urama:

Ej na napačnem forumu si glede commutinga, tukaj se ti bodo smejali ce boš imel strehce ali torbe gor, dokler nimaš specijalke za 5k pobritih nog, opreme za par jurjev, power metra, nimaš kaj tukaj brskati 🤣

Pa glih  ti si ta ki hvali boljso robo, ko enkrat probas in vidis da je razlika

Povezava do prispevka

Jaz imam hlače od najcenejših Northwave in Van Rysel (Decathlon), najdražje Van Rysel (Racer 3), Castelli Competizione in Endurance ter Assos Mille. Najboljše so mi Assos, ampak jih nosim samo za daljše ture. Največji bang for buck so po mojem mnenju Van Rysel z Elastic Interface podlogo. Ali pa počakaš na popuste preko Strave in vzameš Castelli Competizione za 70€ na njihovi spletni strani.

Od vse kolesarske opreme se splača vsaj za solidne hlače malo izprsit.

Povezava do prispevka
Denny Crane reče pred 2 urama:

Jaz imam hlače od najcenejših Northwave in Van Rysel (Decathlon), najdražje Van Rysel (Racer 3), Castelli Competizione in Endurance ter Assos Mille. Najboljše so mi Assos, ampak jih nosim samo za daljše ture. Največji bang for buck so po mojem mnenju Van Rysel z Elastic Interface podlogo. Ali pa počakaš na popuste preko Strave in vzameš Castelli Competizione za 70€ na njihovi spletni strani.

Od vse kolesarske opreme se splača vsaj za solidne hlače malo izprsit.

hervis: https://www.hervis.si/shop/Oblačila/Hlače-in-pajkice/Kolesarske-hlače/Castelli/Competizione/p/COLOR-2805248
https://www.decathlon.si/p/347635-203595-crne-moske-kolesarske-kratke-hlace-z-naramnicami-endurance.html
ELASTIC INTERFACE PODLOGA?

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...