stom1c Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Pizda boris dej si eno tacko za bicikl zrihti, srce me boli kak odlagas kolo 1 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 (urejano) kmetek reče pred 18 minutami: nič ne trolam, samo res ne bi dajal 100€ no, vi ste na 10 nivoju po lestvici, jaz sem v kleti še.....naredim ne vem 300+km mesečno....to je to. od tega 3/4 za šiht. Tamai je 60 eur z dostavo vred. Drugače sem pa delal brez težav po 100km+1800vm v enih no name bibsih. Če ti je OK iz Temuja in te ne žulijo v rit/jajca jih pač nosi pa se ne sekiraj. Samo tukaj ne boš dobil odgovorov in reviewov oz. dejansko ni kaj za reviewat, razen da so zelo verjetno crap v primerjavi s čimerkoli resnim. Reddit? Evo, da ne bo spet doz jokal kaki smo tukaj. 5 sekund googlanja: 2. avgust 2024 uredilo bitje shure 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Koliko daleč imaš sluzbo? Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 slabih 5km v eno smer hehe Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 kmetek reče pred 3 minutami: slabih 5km v eno smer hehe 5km loooo, zrihtaj si en siht vsaj 15 kilo stran Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Zakaj bi sploh nosil bibse za 5 km. Če delaš kilometre, kjer rabiš bibse pa verjem da noč met pocen hlač, in na koncu se gre za flašo viskija razlike, pa ne menjaš hlač vsak dan. Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 (urejano) Šimšalamima Huhu reče pred 5 minutami: pa ne menjaš hlač vsak dan. idk, mislim da jih je fino oprat po vsaki furi ce jih nosis na golega klincka in jih presvicas, tko da je zares kr treba met vec parov sicer pa se strinjam popolnoma, pri 60km+ nardijo dobre hlace totalno razliko realno ce bi mogu zbrat 3 iteme ki so res vredni investicije so to gume, hlace in cevlji 2. avgust 2024 uredilo bitje ZippeR 1 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 mislm ne menjaš vsak dan v smislu da jih kupuješ tedensko, dobre hlače maš par let dost bp, in poj ni več tak uau strošek Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 2. avgust 2024 doz reče pred 2 urama: Ej na napačnem forumu si glede commutinga, tukaj se ti bodo smejali ce boš imel strehce ali torbe gor, dokler nimaš specijalke za 5k pobritih nog, opreme za par jurjev, power metra, nimaš kaj tukaj brskati 🤣 Pa glih ti si ta ki hvali boljso robo, ko enkrat probas in vidis da je razlika Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 kmetek reče pred 2 urama: vem, kam naj grem potem...fb? Nikamor ni treba. Doz je samo uzaljen ker smo ga hecali da je naredil traktor s specialke pa še ni prebolel. Poglej še Ekoi firmo. Dobis ponavadi ugodno. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 bilbsi niso mišlji za šiht ampak za prosti čas 30-40km in več turice. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 2. avgust 2024 Probaj, nabavis te poceni in najbolj bos sam vidu kak ti pasejo Nben ti kle ne more vedt kak sede pena na tvojo rit in jajca Lahk da ti drazje ne bojo ok, ni kle nekega pravila 1 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 V Craftovih sem bil včer po 2 urah pa pol suh, v Temu robi bi si upal skor stavt da bojo cunje po 1 uri mokre in smrdljive ko pocen bordeli. Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Jaz imam hlače od najcenejših Northwave in Van Rysel (Decathlon), najdražje Van Rysel (Racer 3), Castelli Competizione in Endurance ter Assos Mille. Najboljše so mi Assos, ampak jih nosim samo za daljše ture. Največji bang for buck so po mojem mnenju Van Rysel z Elastic Interface podlogo. Ali pa počakaš na popuste preko Strave in vzameš Castelli Competizione za 70€ na njihovi spletni strani. Od vse kolesarske opreme se splača vsaj za solidne hlače malo izprsit. Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 @kmetek drgac sem pred casom na redditu vidu da je folk kr hypal te bibse iz aliexpressa, ykywbike samo ne morm nc iz prve roke rect, ampak mogoce je to kar isces 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 shure reče pred 3 urami: @Boris: nas ne, verjemi. Tamai je za normalno uporabo popolnoma OK. Če bi kolesaril (vsaj) kolikor tečem, bi pa verjetno dal več za robo, kot jo uporablja Švicar. kmetek reče pred 3 urami: vi to nosite brez spodnjih gat? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 2. avgust 2024 Hotu je vidt kdo to brez gat nosi, valjda bos gate mel spodaj Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 @kmetek Sem se žrtvoval za tebe in naročil te dvojne https://tinyurl.com/43wdh5tu Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 x-tiger Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 2. avgust 2024 Se dobr da ni boris moderator enjoy you are ban Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 hehe všeč mi je da si naročil dvojne, da bo za zih 1 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 tuerk reče pred 54 minutami: @kmetek Sem se žrtvoval za tebe in naročil te dvojne https://tinyurl.com/43wdh5tu zgleda super. 1 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Denny Crane reče pred 2 urama: Jaz imam hlače od najcenejših Northwave in Van Rysel (Decathlon), najdražje Van Rysel (Racer 3), Castelli Competizione in Endurance ter Assos Mille. Najboljše so mi Assos, ampak jih nosim samo za daljše ture. Največji bang for buck so po mojem mnenju Van Rysel z Elastic Interface podlogo. Ali pa počakaš na popuste preko Strave in vzameš Castelli Competizione za 70€ na njihovi spletni strani. Od vse kolesarske opreme se splača vsaj za solidne hlače malo izprsit. hervis: https://www.hervis.si/shop/Oblačila/Hlače-in-pajkice/Kolesarske-hlače/Castelli/Competizione/p/COLOR-2805248 https://www.decathlon.si/p/347635-203595-crne-moske-kolesarske-kratke-hlace-z-naramnicami-endurance.html ELASTIC INTERFACE PODLOGA? Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 https://www.instagram.com/reel/C9vFqunOe7u/?igsh=MXMzaGUzMTF6d2lsOA== 1 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Dejte vsi, ki si boste X- TIGER cunje naročili, prosim napisat z edigsom še SE pred napis. To pol fukaš na vsaki turi pomoje. 3 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 edin en drugega 1 3 Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 jst sm na temu naročil DH dres in je isti poliester kot original. glede na to, da se tut original ob prvem padcu raztrga, bo super. Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Pa je šla prilika za Ken Lee dres mimo 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 2. avgust 2024 Svaljka se Se zravn vticnice je da se nafila Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 stom1c reče pred 2 urama: jst sm na temu naročil DH dres in je isti poliester kot original. glede na to, da se tut original ob prvem padcu raztrga, bo super. A furas M? Mam jst tega doma na tone. Ti posljem ce ti je M ok. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.