AMF Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Pa origano nafukat kr v testo 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 (urejano) Kastor reče pred 2 minutama: Jaz sem vseeno mnenja, da je čez domačo pizzo ni, res da rabiš nekaj časa pimpat stvari, sam rezultati so lahko dost kvaliteten približek, jaz sem trenutno na kislo testo+kamen v praktično čist basic pečici in mi je resnično na nivoju kakega verace/antika. Največ je odvisno od testa. To je osnova za dobro pizzo. Vse ostalo je skorajda "prosto po Prešernu". Ni pa tudi slabo, če ima pečica več kot 250 stopinj, oz. je zelo dooobrodošlo. Btw. Kamen res toliko pripomore k rezultatu? Ker jaz sem imel namen, da bi nabavil, pa sem potem vedno odlašal.. Btw, dejansko se mi tudi zdi, da se mi bolj splača naročiti pizzo tistih nekajkrat, kot pa vse to pripravljat doma... 9. marec 2021 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Od DaCapa pečica 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Če bi DaCapo kdaj kupoval Pizza-Peč, bi najverjetneje nabavil nekaj takega (in mogoče tudi bo):iDeck - Moretti Forni Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Kastor reče pred 6 minutami: Jaz sem vseeno mnenja, da je čez domačo pizzo ni, res da rabiš nekaj časa pimpat stvari, sam rezultati so lahko dost kvaliteten približek, jaz sem trenutno na kislo testo+kamen v praktično čist basic pečici in mi je resnično na nivoju kakega verace/antika. imam kamen in kvalitetnega robotarja, ki mi naredi top tier testo tako da se ZELO priporočam za recept za kislo testo, ker delam klasiko (pol kocke kvasa + voda + moka + 2 žlici olja + sol) in je sicer TOP pizza, res krasna, sploh če pustim testo ležat kak dan ali dva v hladilniku, ampak bi lagal, če bi napisal, da je na nivoju Verace Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Vodo menjaj z radensko Pa ni za kej. Sam en slajs mi pošlji Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Šerif Podpiram, ampak kaj je narobe z navadno pečico? Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 (urejano) Galko reče pred 4 minutami: imam kamen Koliko ti pečica nese največ? Res me zanima, ker bom verjetno nabavil kamen, ampak sem še vedno skeptičen. Namreč, moja gre največ do 275 stopinj. Zdaj... če kamen res toliko pripomore k boljšemu rezultatu, ga takoj jutri naročim. 9. marec 2021 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Galaksija Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Chenier reče pred 5 urami: Drugače moj frend, mega priznan biolog-desničar (da ne bo ugibanj), profesor na faksu, milijon citatov, ni da ni, pravi, da je 100 % straight res izredno malo ljudi. To so taki, ki fizično ne bi morali dobit erekcije ob istem spolu v nobeni situaciji. Po njegovem poznavanju tematike je takih manj kot 2 %. Vsi ostali so potencialni biseksualci, kar je tudi naravno stanje človeka. A bi rekel to nekomu ki je gej? Da on pa najbrž le ni 100% gej, da ima ziher tudi malo potrebe po ženskah recimo? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 do 250 stopinj gre gumb Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Sej fora je samo to, da je plata na kateri leži pica segreta. Tu kamen zmaga. Lahko se greš pa McGejverja pa si pico daš na improvizirano ploščo iz alu folije. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 AMF reče pred 5 minutami: Vodo menjaj z radensko Pa ni za kej. Sam en slajs mi pošlji To čist zares? Meni deluje bolj kot ofuj.gif zlivati radensko v testo od pizze ffs AMF reče pred 3 minutami: Šerif Podpiram, ampak kaj je narobe z navadno pečico? Če to leti na rabo kamna. 2 stvari sem mislil, da sta bullshit snake oil, pa sta se izkazali, da sta legit: - čistilec zraka (uporabljam Stadler Air Purifier Roger - v zadnjih 4 letih se nisem doma enkrat useknil v robec ali imel bilokako razdražen nos / sluznico) - šamot kamen za pizzo (ampak mora biti brutalno razgret aka 1 uro na max stopinjah) Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 (urejano) Na DaCapov link o krušni pečici. Kamen je bomba. Radenska pa zato, da je na koncu pica puhasta 9. marec 2021 uredilo bitje AMF Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 (urejano) Šamot kamen ali glinen kamen? Ker zdaj sta v igri že dve varianti in obe kao marketinško na veliko promovirajo. Sicer pa je oboje tako ali tako poceni in ta šamotni je vsekakor za preizkusit (nekako se mi zdi bolj pripraven za pice, kot pa glineni, ki ga bolj priporočajo za kruh). Me pa še vedno skrbi, ker pečica ne gre več kot 275 stopinj. Kolega, ki je profesionalni picopek, je pekel in je bilo na koncu top (itak, ker je testo pripravljal 3 dni), ampak je pa tudi rekel, da bi bilo še veliko boljše, če bi bila pečica močnejša. Upam, da bo v prihodnje šamotna plošča vsaj nekaj pomagala.. 9. marec 2021 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Jst vedno pečem na 250 pa pladenj za torto. Na vikendu pa 250+šamot Glinene posode pa uporabljam za peko mesa. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 (urejano) Konec koncev pa se sploh ne splača to doma pečt. Naročiš za ca. 7-9 € pizzo in to je to. Zelo podobno kot z odojkom. Včasih smo ga sami celi dan vrteli in potem še razkosavali, dandanes pa pač naročiš enega ob določeni uri in dobiš lepo na pladnju. Res je, da se izgubi veliko tistega vzdušja, ampak kaj pa vem ... 9. marec 2021 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Galko reče pred 13 minutami: To čist zares? Meni deluje bolj kot ofuj.gif zlivati radensko v testo od pizze ffs Saj isto se daje Radenska v maso za palačinke, da je bolj rahlo/puhasto... isto v maso za čevape eni (al pa sodo bikarbono). Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 jop Futr na žlico kjer so notri večji kosi mesa zalivam z radensko. Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 (urejano) Kakšna gluperdina je Meghan Markle HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Glupača je lagala na Oprah, da je hotla naredit samomor zaradi rasizma 9. marec 2021 uredilo bitje sadhu sequencer Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Galko reče pred 1 uro: imam kamen in kvalitetnega robotarja, ki mi naredi top tier testo tako da se ZELO priporočam za recept za kislo testo, ker delam klasiko (pol kocke kvasa + voda + moka + 2 žlici olja + sol) in je sicer TOP pizza, res krasna, sploh če pustim testo ležat kak dan ali dva v hladilniku, ampak bi lagal, če bi napisal, da je na nivoju Verace Osebno vsakič ko čaram s kislim testom malo spreminjam recept, je pa zlato pravilo kislega testa, da mora zadeva počivati zelo dolgo, ponavadi ne planiram pizze toliko vnaprej in potem velikokrat malo cheatam s tem da fuknem več starterja v testo(zelo pomaga, če pridno starter menjaš, recimo da pečeš 1x-2x na teden vmes pa ga hraniš v hladilniku da ne zdivja)... je pa fact, da mi tiste res omnom teksture pridejo šele, ko testo počiva/haja na sobni temperaturi 8+ ur... Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 A tole ima kdo doma? https://www.vsezakamin.si/kategorija-izdelka/pizzapeciooni/oonipeci/?fbclid=IwAR07VR4xAyzwLiNOaWZqQTlwfM49Q7l4uAJIZ9YuxEDJofowtunrfej1C0w Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 (urejano) Znanec je patentiral peč. Najprej samo na drva, sedaj pa je oboje drva/gorilnik. Pizza je pečena cca. 45 sekund. Ima tudi premični kamionček in praktično povsod razproda kar pripravi... Ravnokar gre v prodajo prva serija. Prenosna stvar. https://www.glowen.si/ https://www.facebook.com/glowenoven https://www.facebook.com/Glowenpizza 9. marec 2021 uredilo bitje tomazek 2 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Tole ja pa cool. Pa sploh ni ultra drago. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Od njega je kar nekaj gostilničarjev, ki delajo katering naročilo, da popestrijo ponudbo... pa na kakem pikniku letijo ko šus kupi raznih pizz Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 Ej to k na telefonu ne osveži če sam postaš. Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 @DaCapo Pizzeria Rudi je ok? Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 brat (gostinc) pravi da so tele best p/p https://eu.ooni.com/collections/shop-all 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 sadhu sequencer reče pred 51 minutami: @DaCapo Pizzeria Rudi je ok? Uf, ne poznam. Ali pa se pač ne spomnim. Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 @DaCapo To ti je tale zraven mesarije na goriški nasproti kindergartena. https://www.google.com/maps/place/Pizzerija+Rudi/@46.5384656,15.6356925,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xd4871a33ffdfef7a?sa=X&ved=2ahUKEwjw3cyzrKTvAhXLmIsKHaFxBgEQ_BIwCnoECBMQBQ Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 9. marec 2021 Share Objavljeno 9. marec 2021 sadhu sequencer reče pred 2 minutama: @DaCapo To ti je tale zraven mesarije na goriški nasproti kindergartena. Saj... znano mi je. Ampak ne vem, če sem kdaj tam jedel ali naročil. Priporočaš? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.