PS5 Lover Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 al pa lahko probam z kokosovo Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Evo, cikel debat v Gostilni se je pravkar zavrtel. Ko pridemo do pizz, potem vedno vem, da smo prišli full circle 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Chenier reče pred 15 urami: Drugače moj frend, mega priznan biolog-desničar (da ne bo ugibanj), profesor na faksu, milijon citatov, ni da ni, pravi, da je 100 % straight res izredno malo ljudi. To so taki, ki fizično ne bi morali dobit erekcije ob istem spolu v nobeni situaciji. Po njegovem poznavanju tematike je takih manj kot 2 %. Vsi ostali so potencialni biseksualci, kar je tudi naravno stanje človeka. Galaksija reče pred 10 urami: A bi rekel to nekomu ki je gej? Da on pa najbrž le ni 100% gej, da ima ziher tudi malo potrebe po ženskah recimo? Tukaj se v bistvu ne gre o neki obični everyday living situaciji, pač pa bolj o ekstremnih. Aka 2 % (ali še manj) bi lahko zaprl s samimi moškimi za 10 let in ne bi morali dobit erekcije s pogledom na moškega. Ostalih 98 % bi se vzburilo in bi bili pripravljeni se zadovoljevat med sabo. V everyday situacijah pa so procenti najbrž obrnjeni Skratka, glede na to, da nas je tukaj 50 konjzolašev in da Atomic trdi, da je on fix med 2 %, lahko samo upam, da nas ostalih ne zaprejo nekam skupaj za dalj časa Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 dokler anusi niso vpleteni, imo ne bi blo nekih problemov bit 10 let zaprt s tipi touchi touchi sucki sucki anyday brah Navedek in ne bi mogli* dobit erekcije s pogledom na moškega. fak, samo pogled mi je še pri ženskah premalo Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Evo, še ena slika moje domače. Z debelim testom, ki meni odgovarja. Pol pa lahko gor namečeš ama kaj ti paše. Tale ma recimo v vsakem kvadrantu malo drugačni 'nadev'. Vizualno ni ravno top, ampak hej, vsakemu svoje. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 (urejano) no, takole bi pa zgledala pica, če bi 50 konjzolašev zaprl skupaj za 10 let testo, pelati, šunka, oliva, gobe, koruza, paprika, tojto od sestavin za peko 10. marec 2021 uredilo bitje Slinch Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 darksaga reče pred 8 minutami: Evo, še ena slika moje domače. Z debelim testom, ki meni odgovarja. Pol pa lahko gor namečeš ama kaj ti paše. Tale ma recimo v vsakem kvadrantu malo drugačni 'nadev'. Vizualno ni ravno top, ampak hej, vsakemu svoje. Kaj je to neka naribana polika vmes? Ostalo mi je nice, čisto proper babica-pica, tudi vizualno v redu. Sam bi edino olive dal proč, ker pač nisem fen Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Men se zdi tudi čisto ok... Evo še moja zadnja, domača suha salama, čebula, mozzarela, so pa gor še stvari, ki so bile za porabit as in kapre, mortadela Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 ti 2 pici zgledata tako njaminjami, ko ugrizneš v kos in ti mastno teče dol po gobcu in kaplja povsod mmmm Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 (urejano) Galko reče pred 11 urami: tako da se ZELO priporočam za recept za kislo testo, ker delam klasiko (pol kocke kvasa + voda + moka + 2 žlici olja + sol) in je sicer TOP pizza, res krasna, sploh če pustim testo ležat kak dan ali dva v hladilniku, ampak bi lagal, če bi napisal, da je na nivoju Verace A uporabljaš moko manitobo? Nared iz tega mešanico, res proper za pico + potem obvezno ležat ja, s tvojim setupom si potem dosegel že skor max lol če uporabiš še manitobo. Naslednji lvl je sam še ultra hipster/pizza geekovski as seen below Kislo testo ne vem če ma kej veze z napoletansko pico ala Verace? Dobro verjetno so pravi Napoletanci včasih res sourdough uporabljal, ampak fora novodobnih napoletanskih aka hipster pic je bolj moka, vlažnost (torej ratio voda vs moka, eni majo tok vlažne (thats what she said) da testo skor teče), dolgo vzhajanje in pečica ki ti pico pripali v 3 minutah, da dobiš potem visok rob in zračne mehurčke. Brez pečice dvomim da boš s kerokol tehniko ali moko lahko dosegel Verace stil. Če si pripravljen na dozo orto hipsterstva se joini semle: https://www.facebook.com/groups/pizzomanija Enim znese precej okej tut v navadni pečici, zgleda pa to ultra hidrirano testo včasih kot gobavi bolnik Drugače pa večina dela po tem receptu 10. marec 2021 uredilo bitje kemik 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 (urejano) Pismo tale manitoba moka zgleda nice, kje to nabavljaš? Razmišljam v smer, da bo verjetno tud kislo testo bolj živahno, ker je tkole mleta.... Visoka hidracija je men suffer res, jaz ne razumem kak za kurca delat s takim testom, pizdomater več mam na koncu testa po vseh kocinah na telesu kot na pekaču :S 10. marec 2021 uredilo bitje Kastor 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Kemik car. Ful tnx. Ja očitno testo za razliko od žensk res premalo navlažim. Ful mi gre na živce, da se mi lepi med prsti, pa ga potem tok namokam da je ko opeka, kar sam odpade od mešalne kljuke. Manitobo moke tudi ne poznam. Bom šel dans v shopping n v mesenje testa pa potem dam vzhajat za 2-3 dni. Kak ratio voda/moka priporočaš pa bo dober miks pa da testo vseeno ne bo izgledalo ko garjav pes? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Kako pa so kaj te italijanske moke specifično za pizze, v raznih IT trgovinah jih ful videvam, a to je za kaj? Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 (urejano) Polika je gor, narezana zgoraj levo v majhnem delu, drugot je šunka narezana na kocke. Vsak kvadrant je malo drugačen, ker ima vsak od jedcev malo drugačen okus in se mi neda delat 4 različnih. Pol pladnja itak jaz pojem. Drugač je blo gor tak od oka, mezga, origano, šunka sir, koruza, paprika, gobice in olive v spodnjem levem kotu (ki je tudi brez paprike se mi zdi). Drugač pa, pica sama ni mastna sploh, neglede na to kako zgleda in ko jo vzamem ven dam pol gor še kislo smetano (ki je ni na sliki). 10. marec 2021 uredilo bitje darksaga Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Kastor reče pred 13 minutami: Pismo tale manitoba moka zgleda nice, kje to nabavljaš? Razmišljam v smer, da bo verjetno tud kislo testo bolj živahno, ker je tkole mleta.... Visoka hidracija je men suffer res, jaz ne razumem kak za kurca delat s takim testom, pizdomater več mam na koncu testa po vseh kocinah na telesu kot na pekaču :S Načeloma povsod in nikjer Povsod jo prodajajo sam je dost sold out, ker kar spremljam to FB grupo jo folk kar po cele sixpacke jemlje, pa zmer postajo točno ker hofer/merkić jo je dobu in pol letijo tja Verjeno odvisno od kraja. Galko reče pred 10 minutami: Kemik car. Ful tnx. Ja očitno testo za razliko od žensk res premalo navlažim. Ful mi gre na živce, da se mi lepi med prsti, pa ga potem tok namokam da je ko opeka, kar sam odpade od mešalne kljuke. Manitobo moke tudi ne poznam. Bom šel dans v shopping n v mesenje testa pa potem dam vzhajat za 2-3 dni. Kak ratio voda/moka priporočaš pa bo dober miks pa da testo vseeno ne bo izgledalo ko garjav pes? Probi ene 65 % Js tut ne grem v to ultra tekočo varjanto, gledam pa da se mi testo zmeri mal še na roke prijema, tok da čutiš da je vlažno Drugače če si mal bolj len, bogat in uspešen si kup tale scam: https://www.kraljmatjaz.com/izdelek/pizza-mix/ Scam pravim samo zato ker je drago, lel tok keša za pol kile moke, drugače je legit zadeva. Nared točno tko k piše, manitobo in par zadev naš že not, dej tok vode kot piše in poročaj. Pol pa če ti je kul lah začneš mixat sam z manitobo in bo ceneje Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Nigger John 65% česa, vode??? Torej za 1kg mase 650 ml vode in 350 g moke, MUDEL A ME JEBEŠ A SI POZABIL DA VEM KJE DELAŠ??? wtffffffffffffffff pls reci da si mislil 65% moke Navedek Povezava do prispevka
Doppelganger Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 (urejano) kila moke, 650 ml vode. Manitobo dobiš v Sparu. Vec uporaben je tudi Pizza App, kjer lahko nastaviš T/RH/čas vzhajanja in ti prilagodi zahtevane količine. 10. marec 2021 uredilo bitje Doppelganger Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 aha ampak to ni 65%, jebo vas računovodstvo. To je 40% vode, 60% moke. Še vedno MEGA PIZZA VODENJAK lol, ampak evo, bom sprobal grem si zdaj obriti roke Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Galko reče pred 3 minutami: Nigger John 65% česa, vode??? Torej za 1kg mase 650 ml vode in 350 g moke, MUDEL A ME JEBEŠ A SI POZABIL DA VEM KJE DELAŠ??? wtffffffffffffffff pls reci da si mislil 65% moke I know where you live fucker % vode je zmer na količino moke Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 omg galko ne bit tak nazadnjak, preber si mal posh sourdough page o hidraciji itd, jaz pojma nimam kaj tam piše, sam pač berem, da je kao legit kruh... itak na koncu mi vse rata tolk premokro, da nafukam gor še moke, dokler ne rata vsaj pogojno trdno za oblikovat hlebec Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Drugače dajmo še mal naštevat kakšne carske lokacije za enodnevne izlete po Rupetini, zadnjič je Galko malo načenjal to debato. Začenja se pomlad, upam, tako da bo fino spet malo raziskovat Jaz sem bil oktobra v Klevevžu, precej huda naravna toplica, ki ohranja konstantno temperaturo vodo med 20 in 25, ne glede na to, če je zunaj zima ali poletje. Najbolj se splača it pozimi, ker poleti tam baje mrgoli ljudi. Za celodnevno seanso se cool združi z obiskom Galerije Božidarja Jakca v bližini, zaključiš pa z Gradom Otočec, sploh ko bodo odprte restavracije Zelo slabo poznam koroške konce, kaj od kakšnih 1-day tripov se splača načekirat? Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 (urejano) Hmm, mogoče bi zato blo cool imet posebno temo, ker ti enodnevni izleti, bi lahko bli zelo cool. Bi blo fajn to met na kupu, na enem mestu ne pa iskat skozi gostilno. 10. marec 2021 uredilo bitje darksaga Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Chenier reče pred 10 minutami: Drugače dajmo še mal naštevat kakšne carske lokacije za enodnevne izlete po Rupetini, zadnjič je Galko malo načenjal to debato. Začenja se pomlad, upam, tako da bo fino spet malo raziskovat Jaz sem bil oktobra v Klevevžu, precej huda naravna toplica, ki ohranja konstantno temperaturo vodo med 20 in 25, ne glede na to, če je zunaj zima ali poletje. Najbolj se splača it pozimi, ker poleti tam baje mrgoli ljudi. Za celodnevno seanso se cool združi z obiskom Galerije Božidarja Jakca v bližini, zaključiš pa z Gradom Otočec, sploh ko bodo odprte restavracije Zelo slabo poznam koroške konce, kaj od kakšnih 1-day tripov se splača načekirat? Prežihova bajta, podzemlje Pece, kmečki turizem Ploder Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 DaCapo reče pred 10 urami: Saj... znano mi je. Ampak ne vem, če sem kdaj tam jedel ali naročil. Priporočaš? Ne vem, tam sem jedel nazadnje 2012, zato tebe sprašujem. Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 10. marec 2021 Avtor Share Objavljeno 10. marec 2021 (urejano) Chenier reče pred 1 uro: Drugače dajmo še mal naštevat kakšne carske lokacije za enodnevne izlete po Rupetini, zadnjič je Galko malo načenjal to debato. Začenja se pomlad, upam, tako da bo fino spet malo raziskovat Jaz sem bil oktobra v Klevevžu, precej huda naravna toplica, ki ohranja konstantno temperaturo vodo med 20 in 25, ne glede na to, če je zunaj zima ali poletje. Najbolj se splača it pozimi, ker poleti tam baje mrgoli ljudi. Za celodnevno seanso se cool združi z obiskom Galerije Božidarja Jakca v bližini, zaključiš pa z Gradom Otočec, sploh ko bodo odprte restavracije Zelo slabo poznam koroške konce, kaj od kakšnih 1-day tripov se splača načekirat? A zdej pa že na Mnenjalniku o tem... shit, včasih so samo domači vedel za to, otakih kotičkih se ne govori. Ta, jer placa za par ljudi Drgač smo med počitnicah mal pohajkoval ob savi in je res fajn sprehod, iz tacna do Črnuč pa po drugi strani nazaj, vmes je en hud plac od ribičev z manjšimi "jezerčki" ... pa na drugi strani so uredil plažo s kamnitimi ležalniki Cca 4 urce lahke hoje Je pa vmes tudi divja FKK plaža, direkt za mn3njalnik m33t! 10. marec 2021 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Čamir okrog Bovca je kar carska narava, pa spotoma še lahko kašne knjige, ki niso tvoje, zravn vzameš. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 če kje v Sloveniji, bi mel v Bovcu vikend pa sploh ne maram hribov & gora Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 PS5 Lover reče pred 15 urami: kaj pa pizza iz madljeve/orehove moke? Je že kdo probal naredit? najbolj poznam foro da narediš iz kuhane iz osušene cvetače, mi je tud kr carsko za jest od ostalih sem probala konopljino pa mi je ofuj.gif Chenier reče pred 1 uro: Drugače dajmo še mal naštevat kakšne carske lokacije za enodnevne izlete po Rupetini, zadnjič je Galko malo načenjal to debato. Začenja se pomlad, upam, tako da bo fino spet malo raziskovat Jaz sem bil oktobra v Klevevžu, precej huda naravna toplica, ki ohranja konstantno temperaturo vodo med 20 in 25, ne glede na to, če je zunaj zima ali poletje. Najbolj se splača it pozimi, ker poleti tam baje mrgoli ljudi. Za celodnevno seanso se cool združi z obiskom Galerije Božidarja Jakca v bližini, zaključiš pa z Gradom Otočec, sploh ko bodo odprte restavracije Zelo slabo poznam koroške konce, kaj od kakšnih 1-day tripov se splača načekirat? a rad hodiš al pa kolesariš? Koroška je hudo lepa in tud poti so zrihtane. sam ne se preveč družit z domačini k se lahko nalezeš derpresije Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Jaja hoja/kolesarjenje mi je top način gibanja Saj ne vem, zakaj Koroške ne poznam neki, samo nekako me iz Štajerske ni vleklo tja, zdaj iz Ljubljane pa spet ne A predlagaš_ta_te kakšno specifično pot? Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 Če pustiš stat pico dan dva maš pol kocke kvasa ful preveč, jaz dam tko, 2-3 grame na pol kile moke. 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.