AMF Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Model mi razlaga, da sse na cesti ne zajebava in vozi po predpisih. Dva tedna kasneje kontra v krožnega za njim pa miličniki 2 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Buhvari mu kej omenit ker ce ne imas prevelik ego/se pojdi zjokat mamici/nimas picke/ne fukas/ nimas avta/kombinacija vsega nastetega 🤣 imo je tudi ta uporabnik psihicno zbolel, zal 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Ma ni..v kolesarski temi je cist ql samo nobenga ne poslusa. Ni to zaraf,Gorc level 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Galko reče pred 49 minutami: A ni Zodd satanic 666 potatoviran in ves jezen model, ki lahko da run for his money Buzzkilu v Blizzaed špilih, mislim da ima nekaj tisoč ur v Diablu 2? Ta je legendaren uporabnik, sem bil vedno velik fan also bivši alkoholik in verižni kadilec 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Jaz pravm, če razturaš nek game tko like proper. Pol je človek legenda. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) čeprav zodda mam v spominu, pa ne vem, če se glih prav spomnem po suzuki swiftu 1.3 gti. 22. januar 2024 uredilo bitje Menethil Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 pa tiste slike zgoraj brez s sekiro Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 mislm, modela mam v dobrem spominu. ni bil VG al pa sadhu Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Menethil reče pred 1 uro: jah ni pa drago glede na to da se v trgovini nek bedn shit prodaja po 4€ oz. takrat se je. prodal sem pa 3 uložence, kar spet ni bad. Ta let bom pa neke semi ljute jalapenjote vzgajal. mam zdej ene 8 loncev pa bom mel pred flatom papriko, paradajz, pekočneže pa tko. to tko res en hud hobi drgač. ful pazi če maš paprike pa feferone blizu skupaj ker se oprašijo med sabo in pol maš randomizirano pekoče paprike zgodil se mi je tud da je blo v enem feferonu po več pekočih pa nepekočih delov Mutombo reče pred 1 uro: Da vidis ti njegovo kolesarsko garderobo 😂 Kr ironija da za Avto samo 100 oktanov goni pa oblecen kot strict bedanc ker skoda denarja. js prisežem da ma model avto rajš k js svoje mačke pa mačke v primerjavi velik bolj vračajo ljubezen Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Zodda ne zajebes nkol a dejch Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) Mutombo reče pred 1 minuto: Zodda ne zajebes nkol a dejch nimam pojma. sam model se je zdel legit. pač iskren pa to. 22. januar 2024 uredilo bitje Menethil Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Fuksija reče pred 1 minuto: ful pazi če maš paprike pa feferone blizu skupaj ker se oprašijo med sabo in pol maš randomizirano pekoče paprike zgodil se mi je tud da je blo v enem feferonu po več pekočih pa nepekočih delov všeč so mi pametne ženske, pa ne podjebavam. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Opa! Dejč zabacio mamac 4 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Prebral sem že veliko sexy in privlačnih stvari, zaradi bi se lahko kar prek zapisa zaljubil v žensko, ampak kej tako erotičnega kot tistile Evitin prispevek o papriki pa še ne 2 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Menethil reče pred 3 minutami: všeč so mi pametne ženske, pa ne podjebavam. pametna bi bla če bi to preverila pred sajenjem tko je blo pa treba nekak ponucat kr precej enih paprik za kere nisi mogel od zuni vedet če bojo pekle k satan al sploh ne Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 ja pa če sm vzgojil fuksija vse pred blokom. očitno znam vzgajat pa to. sej mam od bivših bab kle en kp rastlin v flatu pa vse flourisha da mam đunglo. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) @Hernire Hočeš zares dober predlog za aktivnost v dvoje? Imam neki kar se mi zdi, da bi ti bilo pisano na kožo. Ples je preveč gay, plezanje pa premalo čustveno. Tole je proper vmesna varianta. Spoiler Če tole zaobvladata sta zmagala v lajfu. 22. januar 2024 uredilo bitje ke_kit 1 3 Navedek Povezava do prispevka
fauzić Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) eh 22. januar 2024 uredilo bitje fauzić Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Lej tipa kr odkorakal ven iz celice boli ga kurac 5 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Vse_je_najslabse reče pred 32 minutami: Lej tipa kr odkorakal ven iz celice boli ga kurac Boli ga kurac ti je ko Jack Nicolson v filmuLet nad kukavicevim gnezdom. Tip dela kar hoce. 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Prej ta 4 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Dejč vletu na gnoj 🚨 Adijo boljši cajti... Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 bigboss82 reče pred 58 minutami: Boli ga kurac ti je ko Jack Nicolson v filmuLet nad kukavicevim gnezdom. Tip dela kar hoce. Tip je Keyser Soze Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Aktivist Vanč reče pred 41 minutami: Dejč vletu na gnoj 🚨 Adijo boljši cajti... pač če bo mel take monologe kot Borg, ga sam na IG po hitrem postopku fukneš na ignore Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 izjemen content zadnjih par strani, momci, tolko padel v branje, da mi je voda za pašto skuhat skipela Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 DaCapo reče pred 11 urami: Dejansko je to krivda muzikantov in komunikacije z njimi. Jaz sem na svoji poroki imel dva sposobneža, ki sta znala odšpilat vse možno. Moja prva glasbena želja je bil Praslovan od Predina . Dočim, en kolega pa je na svoji poroki za otvoritveni ples izbral Metallico: Nothing else matters, potem pa takoj Sad But True. Ima se, može se. Kakšna krivda muzikantov? Ne moreš kot x gost bluzit za muziko. Kot sem ti že rekel, ob 11-12 civilna poroka, čez par ur cerkvena, če še malo par v random beznici zakuska. Najhujše kar se ti lahko zgodi.🤣 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. januar 2024 Share Objavljeno 23. januar 2024 Zanimivo da dons pa ni DaCapota, mogoče se je odločil da pride na meet samo da gre peš, da prišpara na denarju Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 23. januar 2024 Avtor Share Objavljeno 23. januar 2024 A m33t je že ta petek!? Fuck! Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 23. januar 2024 Share Objavljeno 23. januar 2024 Bessie reče pred 2 minutama: A m33t je že ta petek!? Fuck! Noup. Fake news https://mn3njalnik.com/index.php?/topic/21203-kojnzolaši-in-uporabniki-osebnega-pc-računalnika-srečanje-v-živo/ Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.