ke_kit Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Igrovje bi bilo čisto dovolj imo 😄 Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 5 urami, amnesia pravi: @Sovica pa sej valda vidis gnoj al kaj? a ni blo receno, da stari userji po defaultu dobijo dostop al neki Ne, treba placat A je na telefonu mobilna verzija? Se da kako desktop vklopit, ker tole imet na telefonu je res motece vsaj zame. Ogabno Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 @gorann kva je s tabo, kako motece, ravno to je najbolj carsko od vseh novosti Povezava do prispevka
Molekula Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 6 urami, gorann pravi: Ne, treba placat A je na telefonu mobilna verzija? Se da kako desktop vklopit, ker tole imet na telefonu je res motece vsaj zame. Ogabno Meni se zdi prav v redu tale mobilna verzija. Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 6 urami, amnesia pravi: @gorann kva je s tabo, kako motece, ravno to je najbolj carsko od vseh novosti Pa lej, men ni, mogoce ko se navadim bo ok, zdaj je pa sprememba prehuda, manj postov na stran, barve so ubijalske. Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 A sm slep al jest nimam opcijo izbire reactionov. Vidim samo ze podeljene. Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Zelo vsecno in tudi citljivo na telefonu za brat..first impresion kewl Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 21 minutami, MIHA_IS_GOD pravi: A sm slep al jest nimam opcijo izbire reactionov. Vidim samo ze podeljene. isto dobila sem navodilo, da izklopim adblocker, in sem s tem dobilla gumb uredi reactionov pa še vedno nimam Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 5 minutami, Evita pravi: isto dobila sem navodilo, da izklopim adblocker, in sem s tem dobilla gumb uredi reactionov pa še vedno nimam Zdej vidim da tud gumba za uredi nimam. Sm izklopu ad blocker, pa clean cache, tud drug browser, pa nic ne pomaga. Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Še en dost cool feature men je da če spizdiš stran na sredi pisanja posta v eno drugo temo, te napol napisan post čaka v tem okvirčku za pisanje Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 20 urami, Bessie pravi: Kakšna katastrofa. Zakaj je Shepard tam zadaj? Rešil je galaksijo in edini, ki mu dela družbo je model, ki verjetno posluša nu-metal. Kdorkoli je to narisal, ga bom banal. 1 Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 a stajerski spacek je serif? Loooool hvala in lep lp 2 1 Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 2 minutama, vlaho pravi: a stajerski spacek je serif? Loooool hvala in lep lp Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 5 minutami, vlaho pravi: a stajerski spacek je serif? Loooool hvala in lep lp Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Kdo je pobrisal "drkam.gif" iz TLOU2 teme? Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 (urejano) Kdaj naj bi bil preklop iz starega na novi mnenjalnik 8. maj 2020 uredilo bitje MartinPocrezze Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 e desktop je pa cisto druga verzija, thumbs up 😀 Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 (urejano) Pred 55 minutami, vlaho pravi: a stajerski spacek je serif? Loooool hvala in lep lp Za to smo se borili. Oziroma: Za to smo donirali 😄 8. maj 2020 uredilo bitje Arey Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 15 urami, DaCapo pravi: Saj vem, da smo v Gostilni (ki pa vseeno in nikakor ni Gnoj in predvsem ni nabiranje postov), ampak vas vseeno naprošam, da debate o funkcionalnosti / nefunkcionalnosti foruma nadaljujemo v tej izbi: Še bolj pa to velja za "preizkušanje" forumskih tehnikalij, to lahko komot gre v neko ekstra Test-temo na Gnoju (če kdo pač res rabi). Kaj pa ce ne bi spilal serifa (hehe) in pustil folku da se ima fajn? Sem mislil da smo se zmenili da v gostilni ni tezenja dokler ni res dobrega razloga za to. Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 ja ne gre tko, ce hoces met forum pregleden isto je z gnojem, ne odpirat nekih resnih tem, ce so druge izbe za to namenjene lp, dacapo bedarija lp, goran naj gre en serif prosim zbrisat temo whey fitnesiranje... v telovadbi, tist je za gnoj primerna tema Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 (urejano) Podpis. @DaCapo, ne ga srat no. Razumem, da skušaš folku pomagat, tako da jim preusmeriš v namensko temo, kjer bodo več dosegli, neki čisto drugega je pa brisanje nedolžnih postov. Dovolim ti, da me banaš vsakič, ko se začnem s kom prepirat, sam plz ne utrujat folku, ki nobemnu nič noče. Enako za brisanje unga gifa iz TLOU2 teme. Wtf no? 8. maj 2020 uredilo bitje ke_kit Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se