Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Pred 15 urami, DaCapo pravi:

Saj vem, da smo v Gostilni (ki pa vseeno in nikakor ni Gnoj in predvsem ni nabiranje postov), ampak vas vseeno naprošam, da debate o funkcionalnosti / nefunkcionalnosti foruma nadaljujemo v tej izbi:

Še bolj pa to velja za "preizkušanje" forumskih tehnikalij, to lahko komot gre v neko ekstra Test-temo na Gnoju (če kdo pač res rabi).

Kaj pa ce ne bi spilal serifa (hehe) in pustil folku da se ima fajn? Sem mislil da smo se zmenili da v gostilni ni tezenja dokler ni res dobrega razloga za to.

Povezava do prispevka

Podpis.

@DaCapo, ne ga srat no. Razumem, da skušaš folku pomagat, tako da jim preusmeriš v namensko temo, kjer bodo več dosegli, neki čisto drugega je pa brisanje nedolžnih postov.

Dovolim ti, da me banaš vsakič, ko se začnem s kom prepirat, sam plz ne utrujat folku, ki nobemnu nič noče.

Enako za brisanje unga gifa iz TLOU2 teme. Wtf no?

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

@Arey: stvar je taka, da Gostilna ipak ni Gnoj. In sploh ni namenjena spamanju in trolanju v namene nabijanja postov za dostop do Gnoja. Vsaj takšno je moje mnenje. Pač, nek normalen standard je dobro, da obdržimo. Sploh pa v prihodnje (zdaj v štartu razumem, da je "gužva"). 

@Ke_kit: sem dal TLOU2 drk gif nazaj. Tisto je bilo z moje strani res "prehitro" in brezveze.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Pravkar, DaCapo pravi:

@Arey: stvar je taka, da Gostilna ipak ni Gnoj. In sploh ni namenjena spamanju in trolanju v namene nabijanja postov za dostop do Gnoja. Vsaj takšno je moje mnenje. Pač, nek normalen standard je dobro, da obdržimo. Sploh pa v prihodnje (zdaj v štartu razumem, da je "gužva"). 

Tvoje mnenje je ocitno v nasprotju z mnenjen vecine uporabnikov. Zdej, lahko reces da te boli kurac ker si serif in prav bi imel, ampak lahko pa tut nisi asshole in upostevas glasove ljudi ki so na prejsnjem forumu bili precej enotni da je gostilna spammy thread kjer se pusti vec al manj vse minus najhujse krsitve.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...