Skoči na vsebino

COVID-19

Priporočeni prispevki

Poznam družino, ki je takoj v petek ko je bilo konec šole odšla na morje, ker imajo tukaj apartma. No tukaj na morjuv soncu in v slani vodi so že en mesec. 3 dni nazaj okužena mama, dva dni kasneje pozitiven fotr, danes pa še sinko (10let). Vsi vročina, smrkanje in tako naprej. Morči očitno ni ravno to to....Morajo biti en teden zaprti v stanovanju v karanteni. Ne zastopim tega, če pa morajo na sonce in v slano vodo....

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Spidi reče pred 13 minutami:

Poznam družino, ki je takoj v petek ko je bilo konec šole odšla na morje, ker imajo tukaj apartma. No tukaj na morjuv soncu in v slani vodi so že en mesec. 3 dni nazaj okužena mama, dva dni kasneje pozitiven fotr, danes pa še sinko (10let). Vsi vročina, smrkanje in tako naprej. Morči očitno ni ravno to to....Morajo biti en teden zaprti v stanovanju v karanteni. Ne zastopim tega, če pa morajo na sonce in v slano vodo....

veš kok hudo bi šele bilo, če ne bi bili v slani vodi

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
Spidi reče pred 5 urami:

Da bo veljal status prebolevnika ko nas bodo spet zaprli ;) 

Izolacija je menda od prvega dneva simptomov ne pa od dneva pozitivnega testa, tako da pol če greš zarad tega na test, je najbolje rečt, da so se ti simptomi pojavili že en teden nazaj, tako da ti ravno ko dobiš rezultate tudi že poteče izolacija 😉

Povezava do prispevka
NixoN reče pred 4 urami:

A zdej so osebe, ki nosijo masko zaradi osebnih (zdravstvenih) razlogov že motene osebe al ka qrac? 

Evo ja, so ja... Do 2019 niti ene osebe nisem videl z masko po trgovinah, lokalih, ulicah, trgih, v avtu...

uredilo bitje MarioKing
  • Račka +1 4
  • Na jagodo +1 1
  • Nekul -1 2
Povezava do prispevka

@MarioKing Res je, pred tem nisi nikogar videl (pri nas), a v tem času se je zgodilo marsikaj in ljudje so se začeli obnašati drugače, kar se morda na prvi pogled zdi nenavadno, a da bi zato nekoga označil za motenega pa res ni razloga. Prej so motene osebe, ki se vtikajo v takšne "posebneže"...

uredilo bitje NixoN
  • Račka +1 4
Povezava do prispevka
  • 5 tednov kasneje...

Ja no evo jaz sem ga dobil že drugič (prebolel in 2x cepljen), pa gripe nikdar nimam, že več kot 10 let nisem imel gripe.

Čisto drugače kot prvič, sedaj boli grlo in je visoka vročina, ki pa zgleda traja samo par dni. Bolijo pa kosti in glava kar konkretno. Bi rekel, da je krajše ampak bolj intenzivno, pa pljuča so tokrat v redu.

uredilo bitje MorskaGlista
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
MorskaGlista reče pred 2 urama:

Ja no evo jaz sem ga dobil že drugič (prebolel in 2x cepljen), pa gripe nikdar nimam, že več kot 10 let nisem imel gripe.

Čisto drugače kot prvič, sedaj boli grlo in je visoka vročina, ki pa zgleda traja samo par dni. Bolijo pa kosti in glava kar konkretno. Bi rekel, da je krajše ampak bolj intenzivno, pa pljuča so tokrat v redu.

Evo točn to...

2 dni bolj zanič, 1 dan vročina in ta dan kosti pa glava...

4x zdele doma... v razmaku 3 - 4 dni.

Povezava do prispevka
BuDi reče pred 16 urami:

nek ravnatelj glede ukrepov:

Gospoda Požar dajte še kaj od nekega ravnatelja. Bom dal js. 

Nek ravnatelj

grozijo mi s smrtjo, ker sem volil SDS. 

aja ne ni ravnatelj ampak kr Janša vsakič ko rab preusmerit pozornost 

Its all true 

uredilo bitje Lord Baltimore
Povezava do prispevka

Vpiši se za komentiranje

You will be able to leave a comment after signing in

Vpiši se
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...