Aktivist Vanč Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Kako je zdaj s SJW v prihajajoči igri? Kak nov leak? Tu nadaljujemo zdaj? Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 (urejano) Pred 19 urami, Čenir pravi: ... mal pofixan 8. maj 2020 uredilo bitje []D [] []V[] []D Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Kaj je to za čohanje frače kontent med Čamirom in Pimpom? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 če se komu na da še enkrat igrat, ampak bi si vseeno rad osvežil zgodbo prvega dela, si lahko prebere “knjigo” https://www.docdroid.net/FIUIQyf/the-last-of-us-a-novelization-pdf Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Kje boste kupili igro? Jaz sem mislu vzet na Gamecenter.si, sam najbrž ne bom. Sem jim poslal povpraševanje glede zaloge in dneva odprave, pa niso nič odgovorili v treh dneh. Vmes pa so še skenslali popust SE verzijo (prej je bila 85EUR). Ne zdijo se mi ravno zanesljivi. Poznate kako zanesljivo trgovino, ki ima SE in bo zihr poslala igro dan pred izidom? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 (urejano) Jst sm naročil collector’s edition v konzolkotu. vedno deliverajo in dobiš na dan izida. 8. maj 2020 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 8. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 8. maj 2020 Kar imam jaz izkušenj je najbolj zanesljiv Konzolko, samo jih nimam ful. Zelo zelo kul so mi tudi pri eigre, ampak nisem nikoli kupoval day 1, mejbi povprašaj kdaj dobijo/pošljejo. Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 goblin4life 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Konzolko tudi mene ni še nikoli razočaral. Tudi ful hitro se odzove na emaile in to. Po moje bom kr pri njemu vzel, ja. Thx! Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 2 urama, KE RIT pravi: Kje boste kupili igro? Jaz sem mislu vzet na Gamecenter.si, sam najbrž ne bom. Sem jim poslal povpraševanje glede zaloge in dneva odprave, pa niso nič odgovorili v treh dneh. Vmes pa so še skenslali popust SE verzijo (prej je bila 85EUR). Ne zdijo se mi ravno zanesljivi. Poznate kako zanesljivo trgovino, ki ima SE in bo zihr poslala igro dan pred izidom? Uf, meni pa je še uspelo naročiti Last of Us Part 2 CE za 160 😄 Sam se ne sekiram preveč za day one .... Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 9 urami, Slinch pravi: Kar imam jaz izkušenj je najbolj zanesljiv Konzolko, samo jih nimam ful. Zelo zelo kul so mi tudi pri eigre, ampak nisem nikoli kupoval day 1, mejbi povprašaj kdaj dobijo/pošljejo. Jaz sem naročil pri Eigre in sem dobil na dan izida. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 še 37 dni!!! 😱 Navedek Povezava do prispevka
Zorro Zamoro Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 Direkt iz PS store, da nimam nič kar se valja/zadeva po predalih/mizah Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 (urejano) Introducing our new "Inside The Last of Us Part II" video series! Today and over the next few weeks, we'll be releasing new episodes that take a closer look at the game--from the gameplay to the setting. First up, we're talking story. 13. maj 2020 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 a to so zdej pa uradni spoilerji 1 Navedek Povezava do prispevka
Zorro Zamoro Objavljeno 16. maj 2020 Share Objavljeno 16. maj 2020 Koliko bo kaj dolga? se že ve kaj? Ker prvo se je končalo v dveh dneh. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 16. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 16. maj 2020 relativno, jaz sem jo igral tri leta Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 16. maj 2020 Share Objavljeno 16. maj 2020 Last of Us 1 je bil kr ok dolžine, kšne 15 urc uizi, lahk tud 20 na kšnih težjih težavnostih pa mal gledanja okolja. 2ka bo baje konkretno daljša. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. maj 2020 Share Objavljeno 16. maj 2020 Sej 1 ni bilas tako kratka.. pac kot vsak ND spil.. kar proper dolzina, ce bo ta dalsa bo itak se boljse Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 16. maj 2020 Share Objavljeno 16. maj 2020 ND pravi, da je to njihov največji in najdaljši špil doslej. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 19. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2020 (urejano) Celebrating The Last of Us Part II With a Limited Edition PS4 Pro Bundle and More 19. maj 2020 uredilo bitje Slinch Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Kakšen premišljen dizajn in tehnično impresivna izdelava, v oboje je bilo imho vloženo vsaj toliko truda kot v hladilni sistem konzole. 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 (urejano) Zadeva je OK, problem so samo te texti. Brez tega bi izgledal lep subtilen design. 19. maj 2020 uredilo bitje Hattori Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Tudi meni deluje čisto vredu. Dejansko mi ne bi bla bruka tole postavit v dnevno sobo, medtem ko večina teh posebnih izdaj konzol ni za drugam kot pa v otroško sobo. Navedek Povezava do prispevka
Zorro Zamoro Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 This limited edition bundle will be available across the U.S. and Canada for $399.99 USD (MSRP) / $499.99 CAD (MSRP). Only? Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 (urejano) Šimšalamima Huhu reče pred 3 urami: Kakšen premišljen dizajn in tehnično impresivna izdelava, v oboje je bilo imho vloženo vsaj toliko truda kot v hladilni sistem konzole. also vsi limited editioni par mescov pred ps5ko ayyy 19. maj 2020 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.