Gatsu Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 Jaz sem imel metkov skos na pretek. Je pa res da sem ful uporabljal samostrel tam kjer se je le dalo in ponavljal težje encounterje če sem skuril preveč municije Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 jaz imam v gradu 90% časa - 10-15 metkov za pištolo - 3 metke za shotgun - 4 metke za sniperco - posrane gate 1 5 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 V ng sem bil vedno tight z municijo, nisem pa uporabljal samostrela sploh. Smgjev nisem kupoval, 80% Blacktail, 10% shotty, 10% AR-15, z asortimanom municije posebej rezervirane za regen pedre. Zdej razmišljam da bi v ng+ mogoče nucal samostrel, sam wtf saj Leon ni gay, pa pištolo ma! Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 Samostrel je bil men zakon ker dela zadovoljiv dmg in dobiš puščice nazaj razen če jih ne iztreliš nekam ven dosega. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 Resident evil 8 gladko eden najlažjih RE špilov ever. Tud tisto na začetku ko je ogromno volkodlakov ni blo težko, samo stalno si se rabil premikat Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 mnja po uvodu rata RE 8 res precej lažji, ni primerljiv z RE 4 R na primer. Ne bi bil pa tako edgy, da bi uvod označil kot "ni blo težko" lol. Uvod z werewolf rushom je fejst težak, pika. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 Tist uvod traja ene 2 minuti in je fajn tempiran, ni pa lih bil najtežji del špila, niti najbolj memorable. Sem v RE2RE veliko umiral, pri RE7, v RE8 razen pri enemu bossu sploh ne vem če sem kaj umiral aja je pa res, da sem dost hitro začel igrati na 3rd person mode, ker je že tako zelo počasen špil, tako da mogoče je zato mi blo tok lažje Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 Re8 bi preigral že večkrat, če ne bi blo tiste kleti v drugem actu. Pa act 3 je tudi govno. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 Buzzkill reče Pravkar: Re8 bi preigral že večkrat, če ne bi blo tiste kleti v drugem actu. Pa act 3 je tudi govno. Ja, Re8 se čuti kot več različnih RE špilov nametanih skupaj - je kar škoda, da ni mogoče bil to malo bolj odprt špil kjer raziskuješ (večjo) vasico ter okoliš in da imaš kasneje recimo grad z vampirženami (ali pa za intro). Mi je pa osebno tista klet bila zelo vzdušna, na slušalkah je blo kr napeto. Lutke v kleti, ko igraš Rose je pa eden od vrhuncev osemke Navedek Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 (urejano) Galko reče pred 5 urami: jaz imam v gradu 90% časa - 10-15 metkov za pištolo - 3 metke za shotgun - 4 metke za sniperco - posrane gate ez. dol das gate. ovijes okoli kontrolerja. insta +30 poison dmg se prenese v spil. probaj in porocaj. na koncu lahko kontroler fuknes v tv - poison cloud mega dmg -> insta win. 13. april 2023 uredilo bitje raveer 2 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 sprobam! 1 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Buzzkill Objavljeno 13. april 2023 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 13. april 2023 True ending 2 8 Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 (urejano) Katera orozja ste do konca nabildal ? Trenutno sem v chapter 15. Jaz: Blacktail Riot Gun SR M1903 14. april 2023 uredilo bitje Sektor 13 Navedek Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 a naj ticket uporabim za Riot Gun ali Broken Butterfly? Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 Jaz sem ga za Riot Gun, Butterfly pa prodal ker metkov je ze za shotgun malo, za magnume so pa non existent ! Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 jaz nisem nikoli imel samostrela, res pa da nisem nikoli igral na joypad ne vem meni metki niso bili problem, res pa da sem bil vedno na meji sam itak metke in rastline ti fukne iz kišt ko jih rabis Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 Kolega uletel in valjda hotel probat legendo. Zdaj ga gledam kako crkuje na normal. Kako lahko to igrate na hardcore? Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 dis bar pove vse Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 Lihkar obrnil: 17h 43 min na Hardcore. Moram rect, da je presenetljivo dober spil. Zacetek je bolj beden, od vkljucno gradu naprej pa se stopnjuje in igra je iz lokacije v lokacijo boljsa. Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 Ufff... si bil hiter. Jaz sem zgleda za kurac, ki sem porabil cca. 23ur na normal al kaj je že Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 Po začetni vasi postane vse skupaj res lahko. Po moje bom probal kar na Hardcore. Je pa igra res zakon. Uspelo jim je obržati un carski old school vibe originala. Capcom legende Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 ke_kit reče pred 1 uro: Po začetni vasi postane vse skupaj res lahko. Po moje bom probal kar na Hardcore. Je pa igra res zakon. Uspelo jim je obržati un carski old school vibe originala. Capcom legende Dokler ti v gradu metkov ne zmanjka. Potem ti pa jih igra bolj nezno odmeri. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 PS5 Lover reče pred 4 urami: dis bar pove vse sem se prasku po glavi ko sm gledu Zero Punctuation revju, ker mu ni preveč dišal al smetana pravi da je dobro no zdej vidim kaj je mel v mislih Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 15. april 2023 Share Objavljeno 15. april 2023 Jaz sem se že počasi vdal v usodo in se sploh ne bom več pizdil nad težavnostjo, pač stoično bom požrl vse kar špil meče vame in mu bom za to hvaležen, mnogi nimajo te priložnosti. Zakaj te ne bi v Chapterju 10 pričakala DVA (2) oklepljena slepa beasta in truma nasprotnikov, ki se neskončno respawnajo? Pa na koncu chapterja še dejansko nesmrtni boss Smradugo (kar sem izvedel na internetih po ene 5ih poizkusih, ko sem vanj sprožil dobesedno vse kar sem imel)? Če me v naslednjem chapterju naenkrat napade pet slepih berserkerjev, sedem motorkarjev, Salazar in letalonosilka ne bom niti trenil, tako pač je, takle imamo. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 15. april 2023 Share Objavljeno 15. april 2023 Pa počasi se pripravljam na MVPja posranih gat, legendico zaradi katerega imam že od začetka igranja tremni občutek, enega in edinega gospoda Regeneratorja. Oh ja, kok se že veselim tistega puzanja po sobi in prijaznih gh gh zvokov, ki jih spušča. Gh gh gh Gh gh gnjok Gh gh gh Driska po štumfih Gh gh gh Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 15. april 2023 Share Objavljeno 15. april 2023 Galko reče pred 6 urami: Pa počasi se pripravljam na MVPja posranih gat, legendico zaradi katerega imam že od začetka igranja tremni občutek, enega in edinega gospoda Regeneratorja. Oh ja, kok se že veselim tistega puzanja po sobi in prijaznih gh gh zvokov, ki jih spušča. Gh gh gh Gh gh gnjok Gh gh gh Driska po štumfih Gh gh gh A del z vitezi pa Ashley si ze odigral ? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 15. april 2023 Share Objavljeno 15. april 2023 (urejano) Itak. Tako neizmerno sem se zabaval, da zdaj ne upam iti nazaj delati bonus misije z iskanjem podgane oz. delati neke uber knight misije v mavzoleju. Sem pa zbral vsaj toliko jajc, da sem šel nazaj po treasurje in dobil neko kar cool avtomatsko puško Škoda da zasede, ne vem, 30 slotov v inventarju 15. april 2023 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 15. april 2023 Share Objavljeno 15. april 2023 (urejano) Galko reče pred 7 urami: Jaz sem se že počasi vdal v usodo in se sploh ne bom več pizdil nad težavnostjo, pač stoično bom požrl vse kar špil meče vame in mu bom za to hvaležen, mnogi nimajo te priložnosti. Zakaj te ne bi v Chapterju 10 pričakala DVA (2) oklepljena slepa beasta in truma nasprotnikov, ki se neskončno respawnajo? Pa na koncu chapterja še dejansko nesmrtni boss Smradugo (kar sem izvedel na internetih po ene 5ih poizkusih, ko sem vanj sprožil dobesedno vse kar sem imel)? Če me v naslednjem chapterju naenkrat napade pet slepih berserkerjev, sedem motorkarjev, Salazar in letalonosilka ne bom niti trenil, tako pač je, takle imamo. sem se vcer drl, pa me nisi slisal jaz sem se ze pri Savage Muttu odlocil, da pac v vanila hardcore runu ne bom rinil z glavo skozi zid (nardim invazijo na stengah, vidim da sem zajebal request, zloadam stari save, se pes poscije in poserje name, ma odjebi da bi se enkrat delal stenge zarad cucka in osmih spinelov). zato sem se ognil tudi Merciless vitezu v gradu, ki ga spremljata se dva 'navadna'. pri unih dveh slepcih sem tudi sam ragequital za kaksno urco in ze pisal tu, da bi japonce obesil za jajca za cheap infinte mob spawn, sam potem sem ugotovil, da se po cetrtem? valu nehajo mnozit, in sem pustil, da jih prasca vse prej porazirata, potem pa sem ju pocasi posamezno odlomil. ker po stari debilni navadi se vedno skrtarim in stiskam pezete, imam le dve orozji, zacetni gun lvl 3 z laserjem in Riot gun lvl 3. sem na alien smradu spucal vso municijo in me je samo povprasal po zdravju, nardil test in maxal power over 40 madame Butterfly. 12 magnum metkov ni bilo dovolj, . pac reload, jebi se debil, tekel sem v krogu, cakal lift in prisparal 80 metkov za pistolo in 27 metkov za shotgun. krvavo sem jih rabil kasneje 15. april 2023 uredilo bitje g. Profesor 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.