Ezoterik Objavljeno 24. marec 2021 Share Objavljeno 24. marec 2021 Lunco reče pred 6 urami: Kaj je najboljši emulator za NES na PC? Igral bi Super Mariota. najboljš da kr retroarch uporabljaš, drugač verjetno nestopia. Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 24. marec 2021 Share Objavljeno 24. marec 2021 Meni je VirtuaNES najboljši. Je najbolj kompakten in priročen. Nehali so ga razvijati 2007 pri 0.97 verziji, ampak je neverjetno uporaben in logično zamišljen. Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 24. marec 2021 Share Objavljeno 24. marec 2021 (urejano) Ma ja mal itak zavisi od preferenc, men je bla vedno všeč NEStopia, ker je kao najbolj natančna (čeprav so new gen emulatorji kot je Mesen pa puNES, še bolj natančni). Razlike so pa res zlo mjhne. VirtuaNES je pač zlo outdated (kar je tud NEStopia do neke mere). 24. marec 2021 uredilo bitje Ezoterik Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 24. marec 2021 Share Objavljeno 24. marec 2021 LTC mi je priproču naj pogledam na ta wiki: http://emulation.gametechwiki.com/index.php/Main_Page Sm se odloču za Mesen (NES) pa Sameboy (Gameboy). Sem ugotovu, da je Super Mario Land un k sm največ igral, sem mal pognal. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 8. april 2021 Share Objavljeno 8. april 2021 in ostali feni dirkačin (čeprav za Sadhuja nisem ziher, če mu arkadne sedejo) Kaj so še kakšne stare dobre dirkačine, ki imajo res tradicionalen arkadni model ala Virtua Racing. Tudi da je čimmanj različnih opcij, samo da se piči. Screamer mi je recimo tak PC-only primer Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 8. april 2021 Share Objavljeno 8. april 2021 (urejano) Outrun 2006, čeprav tega jaz osebno ne smatram za dirkačino, ampak za bolezen. Potem je Scud Race, katerega boš moral usposobiti za emulator, ki ga najdeš na https://www.planetemu.net/. Itak ti ne bo uspelo usposobiti, če meni ni uspelo. Zato najdi mašino v kakšnem centru in si jo odnesi domov. Prikolico ne pozabi, ker to ne boš stlačil v cliota. Sega Rally, za katerega verjamem, da ga je nekomu v tem osončju uspelo usposobiti na emulatorju, ampak meni je Sega Rally beden. Ridge Racer PSX Ridge Racer N64 R4: Ridge Racer Type 4 Potem je še ena francoska dirkačina iz 90s, zelo podobna Screamerju 1, ampak se ne spomnim imena. Need For Speed 2 8. april 2021 uredilo bitje sadhu sequencer 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 8. april 2021 Share Objavljeno 8. april 2021 Scud race zgleda carsko ajme OutRun 2006 pa imam, PS2 release, sem preigral nebroj Hvala za ostalo, samo razen Scuda vse poznam, edino na N64 nisem nikoli igral RR, sploh nisem vedel, da so izdali tudi tam Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 8. april 2021 Share Objavljeno 8. april 2021 (urejano) Potem pa kar veselo na delo. Moj zapravljen čas za usposobitev Scud Race je bil 23 min in potem se je bilo treba učiti za izpit. To je bilo 2012 ali 2013 nekaj takega. Emulator za Sega Supermodel je tu: https://www.planetemu.net/emulateurs/non-mame/Windows Cigoti pa tu: https://www.planetemu.net/roms/supermodel In ne pozabit napisat kako je šlo, če bo šlo. 8. april 2021 uredilo bitje sadhu sequencer Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 8. april 2021 Share Objavljeno 8. april 2021 Mi dela na 1080p brez vsakega problema. Nisem pa že zares igral, samo malo sprobal ... Sam zaenkrat super optimiziran emulator. Senca pod avtom mi je delovala malo čudno, samo kolikor sem probal najt original na YT je enako Bom čez vikend več igral in poročam, kakšna je igrica 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 8. april 2021 Share Objavljeno 8. april 2021 meni so tudi noro carske te old school arkadne dirkačine iz avtomatov. Res mi imajo en tak feel good 90s vibe Da ne omenjamo tega, da so bili ti špili takrat ko so izšli res nenormalno grafično napredni Kle je kr ene par avtoritet: priporočam tudi jump nekje na 58:20, izgleda hud špil pa še carski cheesy štanc je zraven Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 8. april 2021 Share Objavljeno 8. april 2021 Ultimate Race Pro, Moto Racer (enka), Split Second Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 9. april 2021 Share Objavljeno 9. april 2021 Chenier reče pred 16 urami: Mi dela na 1080p brez vsakega problema. Nisem pa že zares igral, samo malo sprobal ... Sam zaenkrat super optimiziran emulator. Senca pod avtom mi je delovala malo čudno, samo kolikor sem probal najt original na YT je enako Bom čez vikend več igral in poročam, kakšna je igrica Pozabil si opisati postopek konfiguriranja s katerim dokažeš svoje trditve. Šimšalamima Huhu reče pred 12 urami: Ultimate Race Pro Najboljši predlog v bistvu, ampak nekaj ne dela ok na Win 10. Na koncu dirke se zaslon igre razširi čez zaslon od zaslona. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 9. april 2021 Share Objavljeno 9. april 2021 sadhu sequencer reče pred 2 minutama: Pozabil si opisati postopek konfiguriranja s katerim dokažeš svoje trditve. https://www.supermodel3.com/index.html Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 9. april 2021 Share Objavljeno 9. april 2021 a ni Ultimate Race Pro igrica, ki si jo dobil ob 3D FX Voodoo grafičnem pospeševalniku? se spomnim, kako sem gledal slike v Jokerju in vreščal na mater, zakaj smo tako jebeno revni da nimamo za 3D pospeševalnik Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 9. april 2021 Share Objavljeno 9. april 2021 Pomoje da je bila res bundle, jaz vem da sem jo kupil s tolarji retail s škatlo ko sem probal demo, sploh ne znam objektivno povedat a je bla dobra igrica a slaba, samo men je blo carsko Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 9. april 2021 Share Objavljeno 9. april 2021 (urejano) Ne vem jaz sem voodooja kupil v antistatični vrečki. oem, Diamond je bil proizvajalec se mi zdi, prva igra je bila pa Tomb raider... to je tolk daleč nazaj, k da je bilo v drugem življenju... po moje sem sem ravno dobro odselil od ta starih, v eno kletno sobo pri kolegici... 9. april 2021 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 9. april 2021 Share Objavljeno 9. april 2021 Aja, ne, dela normalno, tudi z nGlide. Sprobano ravnokar. Težava z URP na Win 10 je, da ne dela prvenstvo, ker se zmaga na dirki sploh ne shranjuje. Navedek Povezava do prispevka
Medeninček Objavljeno 21. april 2021 Share Objavljeno 21. april 2021 (urejano) 9. oktober 2021 uredilo bitje Medeninček 7 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 21. april 2021 Share Objavljeno 21. april 2021 @Medeninček: praktično pri vseh naslovih se mi je orosilo oko. Res dobra arhivska zbirka! Flasback mi je pa vseeno najbolj padel v oči . Navedek Povezava do prispevka
Kozu Objavljeno 24. april 2021 Share Objavljeno 24. april 2021 kolko hoces za diablo 1? 😁 Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 24. april 2021 Share Objavljeno 24. april 2021 Danes sem se spomnil na Excitebike: Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 24. april 2021 Share Objavljeno 24. april 2021 Evo tvoja slika je pa triggerala tole(epic glasba <3 <3) Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 19. julij 2021 Share Objavljeno 19. julij 2021 A so drugače kje kakšni seznami, katere retro igre so najbolj popularne? Zanima me zlasti za arcade naslove. Malo sem googlal in raziskoval, katere igre so največ googlane, ampak verjetno kdo, ki spremlja communityje, ve kaj več o tem S tem, da me ne zanima, katere so najkvalitetnejše po nekem kritiškem mnenju, ampak preprosto katere retro igre igralci v 2021 največkrat igrajo Tnx na odgovoru, če ima kdo kak kul vir. Tole sem najdel, ampak bi še več statistike Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 19. julij 2021 Share Objavljeno 19. julij 2021 wtf madžari ga razvaljivajo z devil may cry, ultra homo protagonist 1 Navedek Povezava do prispevka
PetOsminc Objavljeno 19. julij 2021 Share Objavljeno 19. julij 2021 Dve vprasanji - Ameriska verzija ene dirkacine, ki sem jo kot mulc nabijal demo razlicico, se je imenovala Whiplash. Kaj kurca je bil evropski naslov? Drugo - je kdo igral tale forgotten biser med platformscinami? Navedek Povezava do prispevka
Mantaur Objavljeno 19. julij 2021 Share Objavljeno 19. julij 2021 Wiki pravi, da se je Whiplash v Evropi imenoval Fatal Racing. 1 Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 20. julij 2021 Share Objavljeno 20. julij 2021 Kastor reče Dne, 19. 7. 2021 at 8:27: wtf madžari ga razvaljivajo z devil may cry, ultra homo protagonist Ni naključje, da je na tistem zemljevidu Madžarska roza obarvana. Govorijo eno, pri igricah in po bruseljskih gej klubih pa drugo 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 20. julij 2021 Share Objavljeno 20. julij 2021 A je mogoče tukaj kak hardcore fan Homm serije? Jaz recimo mam rad 2 in 3 del in me zanima, a obstaja kak unoffiicial addon za te špile? Vem da za homm 3 je obstajala neka ruska zadeva, ki je dodala pirate, a ima homm 2 tud kake take zadeve? Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 dijo_porko reče Dne, 22. 3. 2021 at 11:15: Se kdo mogoče spomni naslova oddaje o računalniških igrah, tam nekje sredi 90ih, v spominu imam, da se je predvajala na KanaluA? Produkcija verjetno ni bila slovenska, pomoje je bila sinhronizirana. Bile so lestvice po različnih platformah, najave novih iger... Gameswatch Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 10. september 2021 Share Objavljeno 10. september 2021 Kastor reče Dne, 20. 7. 2021 at 13:27: A je mogoče tukaj kak hardcore fan Homm serije? Jaz recimo mam rad 2 in 3 del in me zanima, a obstaja kak unoffiicial addon za te špile? Vem da za homm 3 je obstajala neka ruska zadeva, ki je dodala pirate, a ima homm 2 tud kake take zadeve? Ni bilo ravno za trojko cela vrsta uradnih dodatkov, tisti čas še kot fizičnih izdaj? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.