[]D [] []V[] []D Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 (urejano) Release date: TBA 25. maj 2023 uredilo bitje []D [] []V[] []D 3 Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 25. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 25. maj 2023 Trailer v OP zamenjan s 4K verzijo. Par screengrabov iz njega: Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 zanima me če tole še vedno drži da je Dragon's Dogma 2 v RE enginu??? Vrhunsko izgleda Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 Game of the show zame. Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 (urejano) Weraziel reče pred 1 uro: zanima me če tole še vedno drži da je Dragon's Dogma 2 v RE enginu??? Vrhunsko izgleda Zelo netipično zgleda za ta engine + igra je openworld se prav da so so engine nadgradil tud v tej smeri in zdej se res veselim najave MHW2, zaenkrat imam še mal upanja da bo igra bodisi na MS eventu če se je Microsoft stegnu za Gamepass (dvomim) al pa @Geoff event. 25. maj 2023 uredilo bitje Gatsu 1 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Najbolj pomemben podatek zame: Navedek The AI pawn system makes a return from the original game, which ensures players “feel as if accompanied by other players”. Accompanied by trije koluti sira, so mislil napisat FUCK kok upam da bodo spet pokali tako čizi komentarji, pohvale in slavospevi igralcu kot v DD 1, tisto je bil highlight špila poleg fajtanja z bossi 1 Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Enka mi je bila nadfantastična in od dvojke pričakujem isto. Bi bilo kar kul, če bi bile lutke/sopotniki dejansko užitni in bi bili malce bolj življenjski. 1 Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Res so ostali zvesti formuli, se v trailerju se mi zdi, da kompanjoni govorijo en cez drugega. Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 jaz si želim, da bi spremenili/dodelali, da ni potrebno vsak level ali vsakih par lvlov po nove pawne. najdeš nekaj kar fino špila, potem pa moraš v poplavi novih skozi cel kup časa in trial & errora najti nove... vsakih par lvlov. ta del mi je šel pošteno na penis, sicer mi je bil pa pawn sistem kar enjoyable, doda nekaj svežine pri fajtih. Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Upam da bo AI pawnov vzet od followerjev iz MH Rise Sunbrrak. Ker tam te res pridno bufajo, healajo itd. 1 Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 29. maj 2023 Share Objavljeno 29. maj 2023 Tole je res nice, upam da ne bo treba čakat še 6 let, pa da ne bo launch verzija v kurcu. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se