Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

Gatsu reče Dne, 12. 1. 2024 at 7:18:

Mizerno kratek demo žal... Traversal je kul, combat je tudi videt fun, zleda proper metroidvania tako da bom definitivno igral ampak ne day1, ker sem trenutno čist not v MHW Iceborne padu in imam potem še itak Evil West iz PS+ za preigrat. Ubisoft igre itak dobijo popuste v prvih 2-3 mesecih.

Probal demo in me je špil navdušil. Deluje proper zadevca. Definitivno nabavim ob kakšnem znižanju. Me veseli, da je končno spet kak dober Prince of Persia špil zunaj po zelo dolgem času.

Povezava do prispevka

Fortnite pa še vedno jebe matere in sestre vsem po spisku

 

Navedek

Fortnite playtime on consoles last month topped Call of Duty, EA Sports FC, GTA 5 and Roblox combined

 

SEASON OG AND NEW EXPERIENCES LIKE FORTNITE LEGO FUELLED A MASSIVE JUMP IN USER ENGAGEMENT

 

Console users reportedly spent over 1.6 billion hours playing Fortnite in December 2023

https://www.videogameschronicle.com/news/fortnite-playtime-on-consoles-last-month-topped-call-of-duty-ea-sports-fc-gta-5-and-roblox-combined/

 

absolutno insane cifre. Sploh če primerjaš številke ki so leakale Sonyju (v PS5 topicu):

  

Galko reče pred 9 urami:

image.png.05f2797e3297fdbbe24f99ad9ed03414.png

 

Februarja '23 je bilo na PS5 skupno igrano za 3.6 mrd ur igric - to je total cifra za vse špile skupaj. Za december imaš pa info, da je bil na vseh sistemih skupaj samo Fortnite igran 1.6 mrd ur. 

 

Pizda kakšen jeben behemot je Fortnite a se ti zajebavaš. En sam špil ima skoraj polovico toliko porabljenega gameplay časa, kot ga imajo vsi špili na najbolj popularni konzoli na svetu skupaj (cca 3000 špilov). Absolutno insane.

Povezava do prispevka

Ayyy sovražim to igrico.

Persona 5 mi je ena najboljših iger prejšnje generacije. In pomoje tud je ena od najboljših iger generacije, kar je še posebej insane, ker gre za v gameplayu zelo tradicionalen JRPG, ki je zelo zastarel žanr.

Samo srsly, kje naj zdaj spet dobim 100 ur za nažigat Persono 3. To je z mojim tempom najmanj 2 meseca igranja, če bi igral samo Persono :D.

Pomoje da bom - s teškim srcem - rajši počakal na Persono 6 in vložil čas v tisto. To je še vedno samo remake. 

Povezava do prispevka

Meni je pa bila P5R malce ljubša kot P4G. Oba res legendarna špila. Final Preview deluje res brutano. Jaz že komaj čakam izid.

 

Hvala bogu,da je bilo lani tako brutalno leto, da se nisem uspel pritakniti tistega lazy porta od Persona 3 Portable in bom imel totalno z nule izkušnjo z tem remejkom. 

 

Prince of Persia ter Persona 3 Reload. Dober začetek leta.

Aktivist Vanč reče pred 8 urami:

Mene pa nekaj ne vleče... pa sem ga nekoč oboževal in preigraval dneve in dneve.

Jaz pa v stare nazaj nebi več šel. 4ka tak bila katastrofa. Remake tak boljše da ne pride ven. Sem vesel, da so šli v to smer. Pri teh majhnih projektih Ubisoft vsaj zna neke proper vredne igranja špile dan danes narediti (Rayman Legends, Mario + Rabbids).

Povezava do prispevka
Tijuana reče pred 2 minutama:

Jaz pa v stare nazaj nebi več šel. 4ka tak bila katastrofa. Remake tak boljše da ne pride ven. Sem vesel, da so šli v to smer. Pri teh majhnih projektih Ubisoft vsaj zna neke proper vredne igranja špile dan danes narediti (Rayman Legends, Mario + Rabbids).

 

Jaz govorim izključno o igri iz leta 1989, drugih več nisem igral. Seveda pa takrat nisem imel takega izbirčnega okusa za igre in sem igral vse zvrsti, ki so mi prišle pod roko.

Povezava do prispevka

Jaz sem bil huge fan PS2 trilogije, sploh prvega dela. Pol druga dva sta šla vse bolj v combat, ki pa je po kompleksnosti zaostajal za DMC, isto pa po spektaklu za GOW. Dočim Sands of Time je imel pa res čisto svojo identiteto, ogromno platformiranja in platform ugank, epske lokacije brez nekega posebnega fake blišča, lepa pravljična zgodba ... Bi bil ful vesel, če bi ga proper rimejkali, ampak itak je po informacijah, ki so jih dali o rimejku ven, jasno, da ne štekajo igrice svojih predhodnikov 

Povezava do prispevka

Ubisoft Wants You To Be Comfortable Not Owning Your Games

 

Navedek

With the pre-release of Prince of Persia: The Lost Crown started, Ubisoft has chosen this week to rebrand its Ubisoft+ subscription services, and introduce a PC version of the “Classics” tier at a lower price. And a big part of this, says the publisher’s director of subscriptions, Philippe Tremblay, is getting players “comfortable” with not owning their games.

Povezava do prispevka

Ubisoft je malo late to the party, neownanje igric sta imo ze zdavnaj normalizirala gamepass in ps plus. Upam samo, da bo cimdlje opcija (fizicne) spile dejansko kupovat. Konkretno pri prince of persia cutim skoraj neko obvezo, da ga nabavim. Passion project devov, manjsi obseg spila, fizicna izdaja za relativno ugodno ceno (po filingu mi zgleda spil boljse kot metroid dread, ki se je prodajal za polno ceno) in sodec po demu/rivjujih tudi kvaliteta.  Mocno upam da ne flopne ker si zelim vec podobnih projektov od mainstream publisherjev.

Povezava do prispevka

https://www.gamesradar.com/xbox-developer-direct-2024-how-to-watch-avowed-hellblade-2-indiana-jones-reveal/

 

še 9 ur

 

videli bomo Indiana Jones gameplay review

Avowed

Senua's Saga Hellblade 2

Ara: History Untold (strategija od Firaxis)

 

zna bit še kak Bethesda related špil, ER DLCja pa naj ne bi blo

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...