gojc Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 (urejano) 60/120 fps na PS5 ? 16. marec 2023 uredilo bitje gojc Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 (urejano) Igra je tudi v kolekciji PS+ Extra 17. marec 2023 uredilo bitje gojc 1 Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 (urejano) The Little Big Adventure series is hoping to be back in 2024 17. marec 2023 uredilo bitje Bessie 2 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 (urejano) https://insider-gaming.com/assassins-creed-codename-red-to-feature-both-a-samurai-and-shinobi/ Če smo kaj absolutno ne rabili je Ubisoft GoT. 90x večja mapa 10x več nepotrebnih aktivnosti Shitty combat kjer kljub 250mil budgetu ne znajo nardit interakcije orožja s sovragi in izgleda kot beden prototip boja oz Valhalla Bo pa absolutno več črncev in lezb kot v GoT Grem stavit, da bo stelf spet visoka trava in 10 sekundni spomin sovragov. Čeprav omenjajo Splinter Cell, i call bullshit. 17. marec 2023 uredilo bitje Buzzkill Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Dobro je za koga je 2 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Jaz dejansko komaj čakam vsako novo igro, ki ima not katerokoli manjšino. Če je narobe postavljeno v zgodovini še toliko bolje. Salty tears konzervativcev so res priceless. Tole gre dlje od faking snowflakes. Nuflakes. 1 Povezava do prispevka
fric Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 (urejano) ke_kit reče pred 9 minutami: Jaz dejansko komaj čakam vsako novo franšizo, ki ima not katerokoli manjšino. fixxed. Problem pa nastane, če vzamejo obstoječo franšizo/igro pa jo zapeljejo v te vode. Kar pa najrajši delajo razni "progresivci". 17. marec 2023 uredilo bitje fric 1 Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Buzzkill reče pred 1 uro: https://insider-gaming.com/assassins-creed-codename-red-to-feature-both-a-samurai-and-shinobi/ Bo pa absolutno več črncev in lezb kot v GoT Sem mislil da je joke al neki..... valda ne bodo črnci skakali po fevdalni japonski. The other character, the Shinobi, is understood to be an African refugee, who learned the way of the Creed. 6 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 fric reče pred 3 minutami: fixxed. Problem pa nastane, če vzamejo obstoječo franšizo/igro pa jo "uničijo". Kar pa najrajši delajo razni "progresivci". Pa to ti glih provin. Solze >>>>>>>>>> slaba ocena omiljene igrice Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 (urejano) gojc reče pred 4 minutami: The other character, the Shinobi, is understood to be an African refugee, who learned the way of the Creed. Pizda so fuknjeni. Anyway 17. marec 2023 uredilo bitje ke_kit 1 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Sej je smiselno, african refugee ima naravno kamuflažo. Zmagal so. Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 We wuz Shoganz. 4 Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Se še spomnite vaših občutkov, ko ste prvič vidli v živo črnca? Kaj je šele japoncem to blo za čudo. Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 tomazek reče Pravkar: Se še spomnite vaših občutkov, ko ste prvič vidli v živo črnca? Kaj je šele japoncem to blo za čudo. Dejansko se, prvo leto na faksu, začetek glih, nasekan ko mina pred Štukom Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Vučko3 reče pred 2 minutama: Dejansko se, prvo leto na faksu, začetek glih, nasekan ko mina pred Štukom Dobri stari časi Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Jaz na Ptuju pri stadionu, pomoje kak nogometaš Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Komaj čakam, ko bo Dylon M'Benge očistil katano krvi bigoted sovragov, med 1400 map markerji našel haiku spot, se vsedel in napisal svoj haiku. Ozad bo pokal orientalski beat z modernimi hip hop vplivi. In the shadows, deep. Popin' fools, cold steel we reap. Flow like whispers, creep. Ubisoft, spet ste rešli rasizem. Svaka čast. 1 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 (urejano) Dokler bo obstajal bigoted folk, se ne bomo rešili bigoted folka. Takle mamo, jebi ga. Dober haiku. 17. marec 2023 uredilo bitje ke_kit Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 gojc reče pred 1 uro: Sem mislil da je joke al neki..... valda ne bodo črnci skakali po fevdalni japonski. The other character, the Shinobi, is understood to be an African refugee, who learned the way of the Creed. https://en.wikipedia.org/wiki/Yasuke Še anime je bil narejen na Netflixu Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Ubisoft owna krdelo zadrtih slovencev. 1 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 (urejano) Ker so portugalci pripeljali nekaj sužnjev iz afrike za cirkuško/razkazovalne namene, mora vsak samuraj ever bit zdej obvezno twin glock carryin' Jalen Sakai iz south central Kyota. 17. marec 2023 uredilo bitje Buzzkill Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 ArtaX reče pred 26 minutami: https://en.wikipedia.org/wiki/Yasuke Še anime je bil narejen na Netflixu To ni anime, to je skropucalo. Mislm da nism zdržal več k 3 epizode 1 Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Naj mu bo rahla zemlja Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 ah shit, vedno smo ga klicali Porajkel in nikol nismo vedl kok je star Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 18. marec 2023 Share Objavljeno 18. marec 2023 Ista ekipa dela tudi Silent Hill 2 Remake. Če drugega ne, očitno bo grafika lepa Povezava do prispevka
Sovica Objavljeno 18. marec 2023 Share Objavljeno 18. marec 2023 (urejano) ke_kit reče Dne, 17. 3. 2023 at 9:42: Če je narobe postavljeno v zgodovini še toliko bolje. Salty tears konzervativcev so res priceless. To kar ti pravis je kot da bi jaz navijal da majo spili bedn art, napacno sencenje, liki napacno anotomijo, ker to povzroca salty tears "konzervativnih" diplomantov .. haha? To je res faljeno ker zadeva prca "avtiste" ki imamo radi zgodovino pa dobimo trdga ko so stvari dost pravilno narjene.. pa dobr realno za quoto nigrov in pedrov me res boli kurac, problem je k ta quota vedno potem odtehta za cist vse druge nepravilnosti in se folk skriva za "haha zenska v BF V" medtem ko laufajo britanci z svabskimi guni osvajat evropo in luke skywalker molze dojke vesoljske space krave Navedek Solze >>>>>>>>>> slaba ocena omiljene igrice Pol bi raj vidu da bi bil HP spil bedn sam da bi nek "konzervativc" bil salty? Nea seri 18. marec 2023 uredilo bitje Sovica Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. marec 2023 Share Objavljeno 18. marec 2023 (urejano) Meni tako "izkrivljanje" zgodovine ne gane. Če tebe ne bi brigalo za art v igri, pol bi tvoja analogija bila na mestu. Pri ocenjevanju je ista zgodba. Slabša ocena zaradi reči, ki me ne ganejo, mi osebno ne pokvari igre. Edini minus, ki se ga spomnim je morda to, da bi slabe ocene lahko pomenile, da ne bo nikoli izšlo nadaljevanje al neki v tem smislu. Drugače pa valjda provociram naše old school boyse. 18. marec 2023 uredilo bitje ke_kit Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se