bitsurugi Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Gatsu reče pred 13 minutami: Če bo MH Wilds laufal na 60fps potem kupim 100% Torej ne boš kupil day1, saj Wilds bo prišel konkretno pozneje Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Tako nekak ja. Nikoli pa na reci nikoli ker imamo premalo informacij o tej škatli. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Weraziel reče pred 10 urami: kako nima, Returnal, Astro Bot, Demon's Souls, en kup slabših kot je Spiderman 2 in Rift Apart, pa še vse PS4 špile ima k jih ne morš na kompu igrat zakaj si se lažou also ne bom kupu, PS5 mi je za trenutne potrebe dost Nekateri tu ob takem številu rečejo, da gre za izjeme, ki potrjujejo pravilo. Vsekakor ne gre za desetine ali stotine spilov. Še manj pa za take, da bi me mikalo (v nasprotju s Switchem, ki sem ga kupil). Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Buzzkill reče pred 9 urami: Brez zajebancije, FF16, Dogmo 2 in Wukonga in podobno bi bilo super igrat na 60. Mogoče tudi Elden Ring PS5. Meni je to skoraj večji faktor od novih iger, kerih itak ne bo. Sam za to, rabiš 100% perfomance boost, ne pa 40% Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 atomic reče Pravkar: Sam za to, rabiš 100% perfomance boost, ne pa 40% Cope imo. Ne vem za Unreal 5 in Wukonga, ampak crack team Insomniac autismusov po mojem zrihta da laufajo dotične 60fps bp. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Jaz ga pomoje bom kupil, ne day 1, drugače pa sigurno vsekakor bo razlog GTA6, pravtako nimam obične 5ke, tko da bo itak pro bolš uzet. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Za kolk se pa zdej realno da prodat PS5? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Gledam zdela Bolho in jih imaš med 450 in 330 €, tko da če zategneš 380 efričev ga IMO prodaš ko šus Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Ja pomoje ni računice, da ne menjam na Pro, ta PS5 tud nima več garancije Pač lepo 380 plus unih 200e dodam in mam odlično novo playgame konzolo pa platinum članstvo v dildo klubu. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Jaz si za te menjave vedno šparam neke trash retail špile tipa FIFA 2014, da jih uturim zraven, takoj je tvoj artikel bolj zanimiv 1 Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Ne rabte vi playstation PRO za vaše feget pixel gnusače 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 gojc reče Pravkar: Ne rabte vi playstation PRO za vaše feget pixel gnusače Proper špili pa tk še vedno ne bodo 4k 60fps al pa z vsemi nastavitvami na super low Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 nism przgal PS5 ze en let (nesu sm ga v sluzbo da boysi igrajo fifo) tko da day1 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Berbasecks reče pred 4 minutami: Proper špili pa tk še vedno ne bodo 4k 60fps al pa z vsemi nastavitvami na super low Verjetno imaš prav. Toda upam, da bo na proju 1440p 60fps/120fps, 4k 30fps high /60fps low. Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 []D [] []V[] []D reče pred 14 minutami: nism przgal PS5 ze en let (nesu sm ga v sluzbo da boysi igrajo fifo) tko da day1 jst pol leta Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Večina folka ki pravi da ne bo kupila se bo čez pol leta zlomila, mark my words Jz ne delam planov, glede na to ko malo igram definitivno ne bom kupoval day 1, bom pa vidu kakšna bo sploh razlika. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Js bom pomojm kupu, standard verzijo pa komu od znancev zdilal za best bye ceno, k se mi ne da po marketplaceih prodajat Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Berbasecks reče pred 52 minutami: Proper špili pa tk še vedno ne bodo 4k 60fps al pa z vsemi nastavitvami na super low Tako tako. Skrbi ti raje za svoj naraščaj in pusti te igrice igračke. Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Upam na čim višjo ceno in da bo PRO drag ko prasica ! Da malo razredči to vrsto tu 1 Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 K drgač boste floodal slo market s svojimi rabljenimi konzolami Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Best bi blo cena tk ene 2k tisoc eurof, pa dvojna trojna graficna in processor 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 6 urami: To anketo pa bi res komot dal javno. @g. Profesor spremeni. Dvomim, da bi koga motilo, ker je ravno to bistvo vprašanja imo da vidim kdo so klosarji škrtavzerski, laznjivi hinavci, ki so izbrali nikoli razumni, modri intelektualni filozofje, ki so izbrali nekoc in smrdljivi đankurji, ki smo izbrali day 1 10. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Kočevc reče pred 4 minutami: Best bi blo cena tk ene 2k tisoc eurof, pa dvojna trojna graficna in processor Dej še denuvo in shader lag pa maš master race rated mašino. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 (urejano) Ezoterik reče pred 1 uro: Ja pomoje ni računice, da ne menjam na Pro, ta PS5 tud nima več garancije Pač lepo 380 plus unih 200e dodam in mam odlično novo playgame konzolo pa platinum članstvo v dildo klubu. Ja tud to je faktor. 4 leta mi je super služla konzola, seveda pa nikol ne veš kdaj kej crkne. Kar je pa najbolj za pohvalit je pa kako je glasnost te konzole enaka kot prvi dan in še vedno ni nobene razlike med tem ko idla al pa goni najbolj zahteven špil kar jih je. To je ko dan in noč razlika napram PS3 bajsiki in PS4 ter PS4 Pro. Jaz bom glasoval po prezentaciji če bo tud kak gameplay video igre. Verjetno bom zraven day1 je pa šansa da res počakam do spomladi ko izide MH Wilds. 10. september 2024 uredilo bitje Gatsu 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Je pa res škoda ker najboljši sosed nima več 25% kupončkov za nakup konzole Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 gojc reče pred 24 minutami: Tako tako. Skrbi ti raje za svoj naraščaj in pusti te igrice igračke. Ma glih k pridem z morja dobim novo grafično Pol pa res konc zapravljanja, ker bo treba nov flat. Še na laser za oči ne vem, a bom šel (ca 3,5k pride) Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Bi rad samo spomnil atomica, da danes je prezentacija PS5 Pro. 2 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Nabavi takoj ko pride GTA 6 veni Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 fric reče pred 5 urami: Tile dropi so na trenutke bolj boleči kot stalnih 30fps. Tebe gledam Wukong. Men se pa zdi, da je ta igra zadnja, ki bi si zaslužila bashanje okoli performancea. FF16 ali kak Dragon's Dogma 2 so katastrofa v primerjavi. 1 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Berbasecks reče pred 2 urama: Proper špili pa tk še vedno ne bodo 4k 60fps al pa z vsemi nastavitvami na super low PS5 večina špilov bolano dela. Konzola je nenormalno tiha, dela kot prvi dan po štirih letih in uporabljaš jo lahk za miljon stvari, stala je 500e in še zmer lahk človk dobi 380 zanjo. Ne me narobe razumet, jst svojga PS5 sploh ne uporabljam velik, mam tud gaming PC, Steam Deck in sem športno aktiven, pa ne bi nikol dissu PS5, najjači nakup k ga lahk nardiš, s kr hudim naskokom. 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.