Skoči na vsebino

[ankica] PS5 Pro

PS5 Pro  

103 glasov

1. 1. bom ubodel

Priporočeni prispevki

Weraziel reče pred 10 urami:

kako nima, Returnal, Astro Bot, Demon's Souls, en kup slabših kot je Spiderman 2 in Rift Apart, pa še vse PS4 špile ima k jih ne morš na kompu igrat

zakaj si se lažou

also ne bom kupu, PS5 mi je za trenutne potrebe dost

Nekateri tu ob takem številu rečejo, da gre za izjeme, ki potrjujejo pravilo. Vsekakor ne gre za desetine ali stotine spilov. Še manj pa za take, da bi me mikalo (v nasprotju s Switchem, ki sem ga kupil). 

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 6 urami:

To anketo pa bi res komot dal javno.

@g. Profesor spremeni. Dvomim, da bi koga motilo, ker je ravno to bistvo vprašanja imo :)

da vidim kdo so klosarji škrtavzerski, laznjivi hinavci, ki so izbrali nikoli

razumni, modri intelektualni filozofje, ki so izbrali nekoc

in smrdljivi đankurji, ki smo izbrali day 1

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka
Ezoterik reče pred 1 uro:

Ja pomoje ni računice, da ne menjam na Pro, ta PS5 tud nima več garancije :D Pač lepo 380 plus unih 200e dodam in mam odlično novo playgame konzolo pa platinum članstvo v dildo klubu.

Ja tud to je faktor. 4 leta mi je super služla konzola, seveda pa nikol ne veš kdaj kej crkne. Kar je pa najbolj za pohvalit je pa kako je glasnost te konzole enaka kot prvi dan in še vedno ni nobene razlike med tem ko idla al pa goni najbolj zahteven špil kar jih je. To je ko dan in noč razlika napram PS3 bajsiki in PS4 ter PS4 Pro.

Jaz bom glasoval po prezentaciji če bo tud kak gameplay video igre. Verjetno bom zraven day1 je pa šansa da res počakam do spomladi ko izide MH Wilds.

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 2 urama:

Proper špili pa tk še vedno ne bodo 4k 60fps al pa z vsemi nastavitvami na super low :)

PS5 večina špilov bolano dela. Konzola je nenormalno tiha, dela kot prvi dan po štirih letih in uporabljaš jo lahk za miljon stvari, stala je 500e in še zmer lahk človk dobi 380 zanjo. Ne me narobe razumet, jst svojga PS5 sploh ne uporabljam velik, mam tud gaming PC, Steam Deck in sem športno aktiven, pa ne bi nikol dissu PS5, najjači nakup k ga lahk nardiš, s kr hudim naskokom.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...