Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu


Priporočeni prispevki

Drugače top p/p posoda je DeBuyer “Acier Carbone (Plus)”. Ko je enkrat dovolj “seasonana” je praktično non-stick, s tem da je za razliko od teflonskih neuničljiva, zaradi teže ful manj temperaturno niha, veliko lepše/okusneje zapeče meso (t.i. Maillard reaction),…

Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 11 minutami:

Po moji strokovni oceni se ti na uni fotki na liniji med očmi in stopali ne vidi trebuha, tako da si safe.

Ma ne to je stara slika

 

Ma nisem debel imam 120 kil

Malo sem zalit imam ene 25% body fata, malo cez mejo obesity

 

Tam ene 10% zgubit do poletja bi blo ql

 

Lepo ena dobra kilca na teden, sej bo

uredilo bitje bigboss82
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 uro:

Drugače robotar mi je zraven dobrega blenderja GOAT pripomoček v kuhinji

 

Robotar mi je bil dolgo časa najjači, pol pa sem si kupil dober blender in lajf ni več enak

zrasla sem gor v kuhinji s 7 multipraktiki in morm reč da si dobr začel svojo zbirko, verjetno res najbolj pripomoreta

čeprav osebno sem izbrala sekljalnik pa palični mešalnik (un za juho (in ne, sekljaknik v kompletu z njim ni bil dost dober))

 

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 9 urami:

Jaz sem si tudi kupil air fryera decembra :D Sem pa samo pomfri notri delal, ko se res mudi do zdaj. Za to je kul, drugo se še nisem poglabljal. Pač ena igračka, ki je možno, da jo bom posprail v predal čez čas.

Probaj delat pečen krompir pa pohanga piščanca. Dejansko je legit dobr

Povezava do prispevka
bigboss82 reče pred 7 urami:

Ja 195

 

Zdaj se probam drzat na cca 2000 kcal

 

Ufff... prava muškarčina! Si single?

 

Berbasecks reče pred 33 minutami:

@lizz sej drgač je letelo na glupost imena, ne da ti napačnega uporabljaš :D

 

also why not vazduh :D

 

Zanimivo jo je videti kako se vužge :D

 

Weraziel reče pred 18 minutami:

Probaj delat pečen krompir pa pohanga piščanca. Dejansko je legit dobr

 

Hmmm... itak vem, da gre. Samo na kolko stopinj in kak dolgo pohat, da bo skozi pečen (dobre pol ure verjetno mora bit)? Ziher bom probal, ker drugače ga tudi poham v pečici večino, da ne porabim liter olja. Ma, nisem se še poglobil v recepte. Moram malo eksperimentirat.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   1 član

×
×
  • Ustvari novo...