Vučko3 Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 Zgleda, da ma resne težave. ND slabo optimiziral. Pa le niso tako inkluzivni, kot mislijo Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 VerJeTno iMA MeNtaLnE tEžaVe Itak ja Tip dropa težko resnico in pove tako kot je 1 Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 PC gaming lol 2 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 ja priznan igričarski novinar ma mentalne težave ne folk k daje jurja za grafično, k še zmeri slabo poganja špila Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 29. marec 2023 Share Objavljeno 29. marec 2023 gojc reče pred 1 uro: PC klošeraj ma premalo rama in je internet zdaj poln jokcanja Se bo treba pač sprijaznit, da je samo PS5 resnična next gen mašina Kako carski prispevek o fak PCji in njihovi lastniki so res gnusni 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 Dokupil sem 64gb RAMa in prodal ledvico za novo grafo, zakaj mi ta igrica šteka? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 Se pravi developerji ne znajo optimizirat portan špil, ampak namesto, da bi jih skritiziral, neeee, dejmo raj kucat PC uporabnike gojc post 6 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 Gremo dat igro portat firmi, ki je portala Arkham Knight in met kolektivni pikachu face, ko je ta beden. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 Gojcu je zih bivsa rekla da ma premal rama 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 jaz sem imel srečo z Arkham Knight, ampak ja, večina je mela slabo izkušnjo na kompu oh well, sej verjetno bi blo v redu portano, samo sumim, da je Sony pritiskal, da je za čase TV serije zunaj Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Hernir Objavljeno 30. marec 2023 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 30. marec 2023 Ne vem, meni so te igričarske vojne res otročje. Ljudje, važna je kvalitetna vsebina, ne pa naprava, na kateri se ta poganja, samo da ni na Xboxu. 12 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 Kolk sem fakin jezen, da Nintendo ni izdal jačega Switcha. Gledal prezentacijo nove Zelde. Zgleda kot GOTY, teče kot TLOU port. Treba bo na tistih jajcih trpet 15fps, kot da smo 94tega. 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 30. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 30. marec 2023 (urejano) Kaj pa to... 30. marec 2023 uredilo bitje Bessie 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 Buzzkill reče pred 49 minutami: Kolk sem fakin jezen, da Nintendo ni izdal jačega Switcha. Gledal prezentacijo nove Zelde. Zgleda kot GOTY, teče kot TLOU port. Treba bo na tistih jajcih trpet 15fps, kot da smo 94tega. Še dobro da obstaja SteamDeck Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 Kako igraš novo Zeldo na Steamdecku? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 Verjetno se bo dalo emulirat tako kot folka igra BOTW na SDju. Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 BOTW se na decku igra WiiU verzijo. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. marec 2023 Share Objavljeno 30. marec 2023 aaaaa, ok, my bad, pozabil sem, da je to blo tud na WiiU Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 31. marec 2023 Share Objavljeno 31. marec 2023 Weraziel reče Dne, 30. 3. 2023 at 7:38: Se pravi developerji ne znajo optimizirat portan špil, ampak namesto, da bi jih skritiziral, neeee, dejmo raj kucat PC uporabnike gojc post to res še nikol ni bil problem, žaljenje svojih potrošnikov Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Fak... jaz res ne razumem kak eni sploh pridejo do tega. Preden sem prebral kaj "razburja" sem nekaj časa zijal v ta del letaka in mi niti približno ni kapnilo. https://n1info.si/novice/slovenija/lidlov-letak-sprozil-nekatere-burne-odzive-na-druzbenih-omrezjih/ 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Navedek znašla pod plazom kritik, ker v zadnjem katalogu ob velikonočni ponudbi ni vključila voščila ob tem prazniku. Calling bullshit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 (urejano) Tisti, ki jim manjkajo čestitke ob praznikih, si naj najdejo prijatelje/familijo ali si opalijo en šamar. 1. april 2023 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Jaz edino ne štekam te poteze s stališča LIDLa Saj ne, da listnate kataloge gledajo večinoma boomerji, ki se v Sloveniji v precejšnji meri pokrivajo s kristjani in tradicionalisti Pač fukneš not VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE in mir, boomer trajno pomirjen, mlajši od 40 pa itak ne gledamo teh papirnatih katalogov Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 (urejano) Chenier reče pred 1 uro: Jaz edino ne štekam te poteze s stališča LIDLa Saj ne, da listnate kataloge gledajo večinoma boomerji, ki se v Sloveniji v precejšnji meri pokrivajo s kristjani in tradicionalisti Pač fukneš not VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE in mir, boomer trajno pomirjen, mlajši od 40 pa itak ne gledamo teh papirnatih katalogov Jaz bi nasledjič, če bi bil pri Lidlu, namerno dal posebno ponudbo s pripisom vesel Bajram ali podobno. 1. april 2023 uredilo bitje tomazek 2 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 2. april 2023 Share Objavljeno 2. april 2023 Deus vult lp Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 2. april 2023 Share Objavljeno 2. april 2023 Kaj si ti nor, kak bi krkno Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 2. april 2023 Share Objavljeno 2. april 2023 (urejano) Tfw jem 2x boljse od andrejusa, 2x lazji od andrejusa Hvala genska loterija 2. april 2023 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 2. april 2023 Share Objavljeno 2. april 2023 @Sovica Orle gostilna ? 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. april 2023 Share Objavljeno 2. april 2023 Nimajo krožnikov, da kar na deski, kjer naseckajo čebulo, postrežejo? Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Neka umetniška dela, a majo hrano tudi? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.