Skoči na vsebino

[PS5] Returnal


gojc

Priporočeni prispevki

Navedek

Platinum: Added support for replaying certain Act 1 & Act 2 Trophies

Platinum: Added support to retroactively award Trophies which cannot be replayed

Platinum: Added additional locations for Scout Logs 9, 34, 35 & 46 to appear more often

Platinum: Fixed an issue where 1 Cipher was sometimes unobtainable for Biome Survey Trophies

Platinum: Fixed an issue where some Activity Cards displayed an incorrect count

S prve dobil log 9 in pa zgleda so en glyph v b2 prestavl na začetek

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

Jaz ga ne bi skinil samo zaradi tega, ker pač nekomu vem, da paše in si ga želi. V nekaterih špilih pa mi gre full na živce, ker se mi je večkrat zgodilo v žaru boja, da sem pomotoma pristal v photo mode (L3+R3 al kaj že pač). Moraš pritisnit R3, da laufaš kot sneta sekira... potem pa pomotoma met obračanjem pritisneš še L3 in si "v dreku". Da pa bi delal slike iz iger, ki jih igram... pa ne vidim najmanjšega pomena. Še fotk is osebnega življenja ne gledam praktično nič za nazaj, ne vem zakaj bi iz igric, ki jih igram.

Povezava do prispevka

Pizda, hud špil! Prejšnji teden sem ene 2x probal mal spoznavat mehanike, danes sem se končno mel cajt usest prvič za dlje časa in naredil prvega bossa v prvo, ostalo mi je samo par mm lajfiča nakonc - fuck ker adrenalin, pomoje da od prvih soulsev / sekirota nisem doživel česa takega. Ne da je sam boss zafukan na nivoju DS, ampak je vse skupaj strange as fuck. Paraziti mi pol kurca niso jasni kaj ja in kaj ne, kako se orožja (ta proficiency) upgrejdajo mi ni jasno, nekam sem šel v en stroj k je bil alien narisan in plačal 6 Ethrov, to sklepam da je dodaten life glede na ime naprave, tam menajm iteme ko en retard, šele zdej sem dojel da kar pada od crknjenih alienov je obolit al ta cashmoney... Zdej sem v puščavi in po 2 urah slušalk rata igra kr creepy, alpa sem star v glavo, design sovražnikov je noro dober, vse skupaj pa ful dobro dopolnjuje 10/10 zvok, ki včasih spušča take scene da samo gledam okoli sebe kaj se dogaja. Nasploh se je po prvih "nič jasno" par pol urah prvi level tok lepo zaključil v celoto da sem rekel samo wau, igra pa ti carsko odkriva karte tako, da ti je vedno več jasno, tak lih tapravi tempo. 

 

Zdej z dodatnim lajfom pregledujem puščavo, me pa res že zanima, kako mi bojo šli naslednji skozihodi prvega levela, zdej ko sem ga enkrat naredil. Nimam niti mal predstave. 

 

Edin ena stvar me zanima, ker igram brez googla: v arenah so ene poličke al neki, pa obstaja še par področji kamor ne morem zarad višine / razdalje: a sem kej falil, zgleda kot da mi manjka en jump al neki da se potegnem gor? 

Povezava do prispevka
Galko reče Dne, 7. 11. 2021 at 22:45:

 

dober špil je, vrhunski, ampak MEGA zafukan :D  

 

Ma soulsi so mi bli dosti bolj zajebani, mogoče je zdej drug feeling k je suspend mode? Si ne predstavljam to v kosu igrat, fuck me. 

Mislil sem, da je treba it zmeri skoz bossa, pa vidim pa greš lah direkt v 2 biom. Tam sem v prvo spravil bossa na zadnji lvl, tako da mam plan da pridem do njega z dvema astronautoma in je to to. 

 

Je pa res bomba od igrice, tok že dolgo nisem užival v šicanju. :D 

Povezava do prispevka

3 biom, drugi boss padel v drugo, res pa je da sem prej N krat crknil ko zival v 1 biomu ker sem iskal astronauta 😀

 

mal mi je smesno da lahko skippas 90% prvega in 70% drugega bioma, verjetno ste bli ful happy takrat k se ni dal sejvat, zdej se mi pa zdi kr en cheat mode. 
 

rocket launcher pa carbine ftw, ostalo ne pride blizu zaenkrat

Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 2 urama:

Probaj E. Pylon s pilon web ali Hollowseeker s portal beam pa boš spremenil lestvico :D 

 

Meni pa RL sploh ni všeč, Carrabine pa mi je dober z leech roundsi in če nima high calliber (meni ta perk deluje kot dps drop po občutku).

 

 

Rocket Launcher je OP ce mas Auto pa se kak vecji magazij, seeker rounds itd al kaj so ze. Uglavnm ta Auto spremenj orozje totalno

Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 7 urami:

Probaj E. Pylon s pilon web ali Hollowseeker s portal beam pa boš spremenil lestvico :D 

 

Meni pa RL sploh ni všeč, Carrabine pa mi je dober z leech roundsi in če nima high calliber (meni ta perk deluje kot dps drop po občutku).

Hollowseeker s portal beamom dela šale in kape, sploh pri šefih in težjih nasprotnikih. Samo umikaš se, streljaš, portal pa dokonča job. Če maš pa še v inventoryju portal turret si pa itak GOAT :D

Rotgland je tudi pasji s pravimi perki.

Povezava do prispevka

Prišel v 4. binom potem ko sem se skoraj poscal in posral od živcev. Uno narediš 1. svet na sweet skill, plešeš ko baletka med monsterji, ti uspe nagrindad healtha doker nimaš lepo količino extra lajfa (160%), vmes nabereš pare za en large healing itemom in celo za jebenega astronavta. Skočiš v 3. svet, se ti spet poserje in si kupiš še en large healing item. Ok, to bi pa zdej smooth ko puter, right? Kurac bo. 40 minut najbolj hardcore platformanja in streljanja z letečimi sentineli s homing raketami, shielded kupolami z energetskimi obroči in lepimi broken automatoni, ki te skoraj instakillajo, če te ujamejo. NICE. Vsaka soba težja, čedalje bolj si načet in olupljen ko star krompir. In ko misliš da si se prebil do bossa, te v najvišjem nadstropju pričakata 2 full health automatona, 4 kupole z armorjem in polna soba navadnih robotov :D Prav uno, pejte si pofukat lastne mame, avtorji, resno. Bossa itak potem bi panike narest, samo priti do njega relativno cel in s kakim extra health itemom je pa jeben mazohizem.

 

Še bolj trdno sem prepročan, da bolj neusmiljenega in težkega AA(A) špila še nisem igral. Sekiro? Lol. DkS 3 DLC bossi? Spizdite siromaki. Hollow Knight? Spizdi lizat sladkor, klošar. Divinity OS II. bossi? Poliži mi škratjega tiča, prijatelj. Tole...  pa je faking hardcore roba.

 

Je pa 3. boss fajt res mega epic.

Povezava do prispevka

Hehehe Galko - prišel sem do 3 bossiča in šele zdej vem o kerih laserjih govoriš. :D  V 3 biomu so te leteče jeklene pizde res opasne, takoj jih je treba skinit. 

 

Ej en noob question: a orožje višjega lvla dela večji dmg? A so važne samo tiste pikce ki ti kažejo dmg in ostale statse? 

 

Drugače sem pa zdej prvič dobil tist bljuvać strupene smegme, ampak sem mel 2 mm lajfa in ga nisem mogu sprobat ker sem takoj umrl - me je pred tem zjebal lvl 0 Hollowseeker. Ta wepn je res jajc če ni upgrejdan, pištolca ftw proti temu. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...