Nodi Objavljeno 26. november 2023 Avtor Share Objavljeno 26. november 2023 Ripper reče pred 4 urami: Gostilna Repovž... kapo dol... To je pa tko dobr, pa tak dobr tempo čez hode peljejo, da si na koncu večera kot v nebesih. Če si privoščiš še spanje pri njih in zjutraj zajtrk, pa niti več nočeš domov.. Kapo dol Obvezno zraven vinsko spremljavo, ker je to še zgodba zase. Repovži so že nekaj let najboljša gostilna na Dolenjskem oz Posavju, pa ful majo prijazno osebje Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 27. november 2023 Share Objavljeno 27. november 2023 Nodi reče pred 13 urami: Repovži so že nekaj let najboljša gostilna na Dolenjskem oz Posavju, pa ful majo prijazno osebje Evo, tole sem pozabil napisat. Res te sprejmejo kot kralja in strežejo iz vseh smeri. Zraven povedo kako zgodbico, zgodovino... Vmes šefica iz kuhinje pride vprašat če je vse ok Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 27. november 2023 Avtor Share Objavljeno 27. november 2023 Vidi se da sami domači delajo in je potem tudi drugačen odnos do gosta kot v večini ostalih gostiln drugod. Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Aktivist Vanč Objavljeno 27. november 2023 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 27. november 2023 (urejano) Meni pa gre na kurac to razlaganje vsakega hoda posebej kot, da so izumili zdravilo za raka. Teče debata v družbi, ki jo oni prekinjajo s tem nakladanjem kak so dali kos ribe, ki je še včeraj veselo čofotala v potoku na posteljico iz figovega pireja iz Toskane ipd. Kako te restavracije sprejmejo, če jim rečeš naj oladijo in samo prinesejo jesti gor pa grejo naprej po svojih opravkih? Pizda, dal si mi kos postrvi na zmiksano figo in ne jabolke iz rajskega vrta. 27. november 2023 uredilo bitje Aktivist Vanč 2 2 7 Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 29. november 2023 Share Objavljeno 29. november 2023 Pomoje je najbolje da se naucis meni na pamet in mu ga zacnes recitirat preden on zacne. Uglavnem zajebavati se z ljudmi, ki ti nosijo hrano je zelo mejno in nevarno pocetje. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 29. november 2023 Share Objavljeno 29. november 2023 Aktivist Vanč reče Dne, 27. 11. 2023 at 15:03: Meni pa gre na kurac to razlaganje vsakega hoda posebej kot, da so izumili zdravilo za raka. Teče debata v družbi, ki jo oni prekinjajo s tem nakladanjem kak so dali kos ribe, ki je še včeraj veselo čofotala v potoku na posteljico iz figovega pireja iz Toskane ipd. Kako te restavracije sprejmejo, če jim rečeš naj oladijo in samo prinesejo jesti gor pa grejo naprej po svojih opravkih? Pizda, dal si mi kos postrvi na zmiksano figo in ne jabolke iz rajskega vrta. Ti nisi za gastrofage tle not. Ki plačujejo 30 € za hamburgerje pa 8 € za rogljiček Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 29. november 2023 Share Objavljeno 29. november 2023 Pomoje če rečeš kelnarju naj ti samo v tišini položi talar na mizo ti bo še hvaležen, res first world problems. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 4. december 2023 Share Objavljeno 4. december 2023 (urejano) planetarium reče Dne, 29. 11. 2023 at 12:29: nosijo hrano je zelo mejno in nevarno pocetje. Mejno in nevarno pocetje, dej no Da se vrnem na temo, nazadnje sem imel priliko vecerjati v domaciji Belica v Brdih, natacneje v njihovem gostiscu Marica, prijetna izkusnja, zelo dobra hrana in res odlicna vina. Za cene iskreno nimam pojma, ker je bila sluzbena zadeva. 4. december 2023 uredilo bitje Avion Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 4. december 2023 Share Objavljeno 4. december 2023 Sala no, v kateri pa je zrno resnice. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 4. december 2023 Share Objavljeno 4. december 2023 planetarium reče pred 1 minuto: Sala no, v kateri pa je zrno resnice. Ne, saj vem, samo si res šel full on dramatični efekt 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 8. december 2023 Share Objavljeno 8. december 2023 Flaming_C reče Dne, 21. 11. 2023 at 13:27: Se kaj "pametnega" okoli Bleda, tisti konci gorenjske? Na Kležnk sem takrat hotel napisat in pozabu. Letalisce lesce, to je to, drugega ni 1 Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 9. december 2023 Share Objavljeno 9. december 2023 Aktivist Vanč reče Dne, 27. 11. 2023 at 15:03: Meni pa gre na kurac to razlaganje vsakega hoda posebej kot, da so izumili zdravilo za raka. Teče debata v družbi, ki jo oni prekinjajo s tem nakladanjem kak so dali kos ribe, ki je še včeraj veselo čofotala v potoku na posteljico iz figovega pireja iz Toskane ipd. Kako te restavracije sprejmejo, če jim rečeš naj oladijo in samo prinesejo jesti gor pa grejo naprej po svojih opravkih? Pizda, dal si mi kos postrvi na zmiksano figo in ne jabolke iz rajskega vrta. Zato, da ves kaj jes se preden zauzijes. In zato, ker je to del finoobedovalne folklore - iz enakega razloga kot ne onaniras v gledaliscu tudi med prezentacijo ne prekinjas streznega osebja. Bonton al neki. Ko gres jest na tak plac se gostitelji bolj kot ti zavedajo, da ce das toliko za navadno hrano hoces najbrz se malo cirkusa in teatralnosti zraven. Sel bi jest nekam kjer ti prinesejo solato in recejo: “navaden polplasticen juznoitalijanski paradiznik, ki ga v plasticnih rastlinjakih v lasti kriminalnih zdruzb pridelujejo podplacani in izkoriscani priseljenci in begunci v zameno za neredno mizerno placilo, ki ga pogosto spremljajo tudi druge oblike zlorabe, s koscki mozzarelle iz romunije narejene od mesanice mleka desettisocev razlicnih krav in koktejlov antibiotikov, zacinjena z mesanico severnoafriskega oljcnega in bolgarskega bucnega olja ter posuta s hrustljavimi nadomestki kruha iz ostankov zasusenih krekerjev iz eurospina” Osebno zadnje case vse bolj pogresam domaco hrano. Vsaj tri krat tedensko grem do starsev na mamino kuhinjo, a celo zivljenje sem se ji izogibal zaradi forsiranja cebule. Pa pogresam bistroje s prigrizki (tapasi) in na sploh hrano, ki se jo konzumira stoje. Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 9. december 2023 Share Objavljeno 9. december 2023 BuDi reče Dne, 7. 6. 2022 at 9:45: Chang v Ljubljani Kako ga rangiras v primerjavi s koprskim? Meni je blo v ljubljanski tko zlo meh, da ni niti priblizek tukajsnje. Morda pa gre za sentiment, ampak dvomim, ker je okus drugacen. Chang (vcasih je olac bil (ponesrecno) Peking (jedi niso pekinske ). Pol ko so rebrandirali zadevo (zelo posreceno) sem se bal da bo vplivalo tudi na jedi, pa ni. V vsaj 30 kitajskih oo evropi sem jedel in nobena mi ni niti 80% dobra kot Chang v Šalari tam sem zacel jest cesen moja najljubsa omaka je bila cesnova ko so mi povedali iz cesa je, sem bil samo wtf pa to je dobro Navedek Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno 9. december 2023 Share Objavljeno 9. december 2023 (urejano) kmjr reče pred 1 uro: Kako ga rangiras v primerjavi s koprskim? Meni je blo v ljubljanski tko zlo meh, da ni niti priblizek tukajsnje. Nimam navadno kaj iskat v Kopru ker se mi ne da preverjat kaj je turist-trap in kaj ni, pa grem potem raje v kako drugo mesto ob poti kjer ponudbo hrane bolj poznam, od restavracij sem bil v Kopru v zadnjih letih samo v Chadi, ki ni bila slaba, ni pa kitajska. Sicer je bil Chang v Ljubljani meni boljši s prvotnim malo manj klasičnim menijem. Potem pa vsaj pol zadev niso imeli komu prodat in so šli v slovensko kitajsko klasiko, ki jo tudi delajo "slovensko klasično". Osebno mi je precej bedna scena, da so kitajske pri nas večinoma z enako ponudbo, kitajski ekvivalent "dunajca s ponfrijem", ampak ok, imaš tudi male odmike (jedi z malancani, ovčetine, česnom...), pa kitajske restavracije, ki "dunajca s pofrijem" dejansko delajo dobro. Not great not terrible. V tujini sem poleg izredno dobrih sicer jedel tudi v precej slabših kitajski restavracijah kot pri nas, predvsem all-you-can-eat so lahko res smeti, tako da to ni nek primer, v tujini jih je samo veliko več, pod črto imajo restavracije precej boljše, precej slabše, in take kot mi. 9. december 2023 uredilo bitje BuDi Navedek Povezava do prispevka
GigiGovedina Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 kmjr reče Dne, 9. 12. 2023 at 10:16: Zato, da ves kaj jes se preden zauzijes. In zato, ker je to del finoobedovalne folklore - iz enakega razloga kot ne onaniras v gledaliscu tudi med prezentacijo ne prekinjas streznega osebja. Bonton al neki. Ko gres jest na tak plac se gostitelji bolj kot ti zavedajo, da ce das toliko za navadno hrano hoces najbrz se malo cirkusa in teatralnosti zraven. Sel bi jest nekam kjer ti prinesejo solato in recejo: “navaden polplasticen juznoitalijanski paradiznik, ki ga v plasticnih rastlinjakih v lasti kriminalnih zdruzb pridelujejo podplacani in izkoriscani priseljenci in begunci v zameno za neredno mizerno placilo, ki ga pogosto spremljajo tudi druge oblike zlorabe, s koscki mozzarelle iz romunije narejene od mesanice mleka desettisocev razlicnih krav in koktejlov antibiotikov, zacinjena z mesanico severnoafriskega oljcnega in bolgarskega bucnega olja ter posuta s hrustljavimi nadomestki kruha iz ostankov zasusenih krekerjev iz eurospina” Osebno zadnje case vse bolj pogresam domaco hrano. Vsaj tri krat tedensko grem do starsev na mamino kuhinjo, a celo zivljenje sem se ji izogibal zaradi forsiranja cebule. Pa pogresam bistroje s prigrizki (tapasi) in na sploh hrano, ki se jo konzumira stoje. To preprosto ni res. Imel si in imas dobrih gostiln kjer to ni navada. Kvecjemu je to bolj sodoben trend. Cist legit je, da ti to ni vsec, da ti pac nek aspekt gostilne ne pase, ok, prekinjal prezentacije glih nebi, pac ne gres vec in to je to. Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 18. december 2023 Share Objavljeno 18. december 2023 kmjr reče Dne, 9. 12. 2023 at 10:16: “navaden polplasticen juznoitalijanski paradiznik, ki ga v plasticnih rastlinjakih v lasti kriminalnih zdruzb pridelujejo podplacani in izkoriscani priseljenci in begunci v zameno za neredno mizerno placilo, ki ga pogosto spremljajo tudi druge oblike zlorabe,” Se vec: paradiznik gojijo se na vrhu nelegalne deponije zasute s tanko plastjo rodovitne prsti. xD 1 Navedek Povezava do prispevka
andrejus Objavljeno 29. december 2023 Share Objavljeno 29. december 2023 Sonja v Izoli, ziher Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 29. december 2023 Share Objavljeno 29. december 2023 Jake the Mess reče Dne, 3. 11. 2023 at 8:32: Na Bledu kaj pametnega, da ni overpriced tourist trap? Fino bi bilo, če imajo tudi kaj za vegetarijance. Ajde mesece prepozno, ampak Old Blade house al nekaj takega. Meni blo res dobro 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 7. januar 2024 Share Objavljeno 7. januar 2024 Kaj je zanimivega v Veleju ali okolici? Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 7. januar 2024 Share Objavljeno 7. januar 2024 Kruz reče pred 16 minutami: Kaj je zanimivega v Veleju ali okolici? Mladost valda drgač men majo najboljšo kitajsko v SLO (pa se nas kr ene par strinja), ki pa je konkretno dvignila cene. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 7. januar 2024 Share Objavljeno 7. januar 2024 Katera? Ena je Hao ena ja Pekinško mesto James ma fino z žara kot je videt Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 7. januar 2024 Share Objavljeno 7. januar 2024 Kruz reče pred 2 urama: Katera? Ena je Hao ena ja Pekinško mesto James ma fino z žara kot je videt Pekinško mesto ob glavni cesti proti staremu Velenju/Šoštanju kaj drugega nimam blage, k nism dost v Velenju jedu zuni. Sam ta kitajska mi je res gladko najboljša (še vedno je pač samo kitajska) Navedek Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 7. januar 2024 Share Objavljeno 7. januar 2024 a je že kdo morda poizkusil Sufret Beirut na Bavarskem dvoru? Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 8. januar 2024 Share Objavljeno 8. januar 2024 Prav moral sem pogooglat katera je ta in itak sem bil tam že ene 3x med malico, meni zelo ok, hrana mi je všeč, kelnarce zelo prijazne, tudi lastnik je tak nice guy. 4 Navedek Povezava do prispevka
ana Objavljeno 8. januar 2024 Share Objavljeno 8. januar 2024 A je treba rezervirati vnaprej? Libanonska kuhinja mi je super. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 8. januar 2024 Share Objavljeno 8. januar 2024 Dopoldne ni bilo neke gužve, je pa res, da sem bil tam praktično vsakič 2 min po odprtju 1 Navedek Povezava do prispevka
catal Objavljeno 15. januar 2024 Share Objavljeno 15. januar 2024 (urejano) Kruz reče Dne, 7. 1. 2024 at 11:38: Kaj je zanimivega v Veleju ali okolici? Lesnika v Mozirju. https://lesnika.eu/ Za peer in pico pa tole https://www.facebook.com/Kopakabana2019 15. januar 2024 uredilo bitje catal must not forget pica Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 16. januar 2024 Share Objavljeno 16. januar 2024 Izpostavil bi 2 picerji, obe napolitanski, obe dobri (ena bolj butična, kjer je potrebna najava, druga bolj "kmečka" vendar zelo, zelo na nivoju). Če se boste potikali po Trnovskem gozdu (bodisi peš ali na 2/4/8 kolesih) se po poti dol ustavite v majhni vasici Lokavec v picerji "Porka Eva". Naj vas ime ne ustraši, želeli so furati legacy ime vendar pa od ponudbe ni prav nič legacy. Odlične napolitanske pice, za oredo ceno - več slikc in info tukaj: https://www.facebook.com/pizzeria.porka.eva/?locale=sl_SI Druga izbira pa je na novo odprt bistro Frik. Tukaj boste za tudi normalno ceno jedli zelo zelo okusne pice in sladice. Slike povedo več kot 1000 besed zato link do strani: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089610240734&locale=sl_SI je pa potrebna rezervacija. Lep lp 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. januar 2024 Share Objavljeno 16. januar 2024 Na hitro sem pogledal in zgleda kar ok, vendar ne govorit, da je ta mala pica za 13€ neka ugodna cena Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 16. januar 2024 Share Objavljeno 16. januar 2024 u porka evi je normalne velikosti pica (pa se napihne te ne, kr je proper nrjana) in glede na to, da so klasicne pice vse ze 10,5€, dobra cena. Ugodnih cen pa v sloveniji itak ni, k so znoreli. Zto se zapeli pac do stare gorice pa resis ta problem 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.