MartinPocrezze Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Pogledal nov del končno nekaj cool za gledat Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 18. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 18. junij 2024 Tud jaz zadovoljen, sicer nisem pričakoval, da bo že v prvem delu taka pizdarija (Blood and Cheese), ampak dobr to! Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Ja zdaj se bo šele začel dogajati Navedek Povezava do prispevka
B-Magic Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Ja, so v easy začeli, ampak tudi začinili konkretno :x Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Sem nehal čekirat datume, tako da je bilo včeraj lepo presenečenje, ko sem videl prvi del nove sezone. Ni razočaral in se že veselim naslednjega. Unadva pa sta itak naredila cel shit zdej, tko da sam čakam, da v naslednjem delu poči Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 V redu, samo kri in sir del bi lahko dosti bolje naredili. Opis v knjigi mi je bolj boljši (oz. hujši v tem kontekstu). 2 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 18. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 18. junij 2024 v knjigi je bila res intense brutal pizdarija Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Evo, če koga zanima kako je šlo v knjigi: Spoiler That night, when Helaena arrived with her three children, Blood killed her guard before proceeding to grab her eldest son, Prince Jaehaerys, while Cheese took hold of her younger son, Prince Maelor. Though Blood warned Helaena that she and her children would die if she screamed, it is said that the queen remained calm. When she demanded the identity of the two assassins, Cheese stated that he and Blood are debt collectors and that a debt has been owed; an eye for an eye, a son for a son. But he assured Helaena that neither she nor anyone else would be killed. When he asked her on which of her sons she wanted them to kill, the queen pleaded with them to kill her instead, which was turned down and Blood reminds her that it has to be a son. Cheese warns Helaena that Blood will rape her daughter, Princess Jaehaera, out of boredom if she doesn't make a choice soon. When she was once again forced to make an impossible choice under the threat that all of her children will be killed, the queen tearfully chose Maelor. It is unknown why Queen Helaena chose her youngest son over the eldest. She believed that Maelor was too young to understand, or maybe it's because Prince Jaehaerys is the king's firstborn son and heir. Seeing that she had chosen Maelor, Cheese whispered into the boy's ear, saying, "You hear that, little boy? Your momma wants you dead." He then grins at Blood, which signals the hulking man to kill Prince Jaehaerys, in which he decapitated the boy with a single swing of his sword, to Queen Helaena's horror, and she began to scream. + to kar se je potem zgodilo Mealorju, me je čisto odvrnilo od navijaštva za strani, ker sta mi obe strani ogabni v svojem početju 1 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 18. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 18. junij 2024 to je itak Martin mojster, praktično vsi liki so sivi (znajo bit pizde)...sicer obstajajo izjeme, vendar so redke Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Saj pravim zdaj se bo zacelo šele dogajati. Pa šele zdaj sem dojel da je Olivia Cooke igralka is filma Ready player 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 a sta v knjigi blood and cheese tut opisana k lolek i bolek? jst jima nebi dal podgan za lovit, kaj sele da bi ju poslal na enookega Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 []D [] []V[] []D reče pred 1 uro: a sta v knjigi blood and cheese tut opisana k lolek i bolek? jst jima nebi dal podgan za lovit, kaj sele da bi ju poslal na enookega Kakor se spomnim je bil ta večji ex Golden Cloak z imenom BLOOD , podganar pa je bil opisan da kao pozna grad in njegove secret vhode/izhode nista bila predstavljena kot lolek in bolek Navedek Povezava do prispevka
MikeHunt Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 Fak men kr neki, v bistvu se sploh ne spomnem če sem gledu celo prejsnjo sezono Stvar izvodenela, al še vedno fejst grabi, kokr berem komentarje? LP Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 Meh, nič posebnega. Pač en dogodek, ki nakazuje shitstorm v prihajajočih delih, to je to. Če te prva sezona ni prepričala, dvomim da te bo druga kaj bolj. Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 21. junij 2024 Share Objavljeno 21. junij 2024 meni je intenzivno dolgočasna serija, sam gledam, ker zmaji. 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. junij 2024 Share Objavljeno 24. junij 2024 Jaz v zivljenju nisem gledal kaj tako dolgocasnega, kot je druga epizoda tega sranja. 1 Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 24. junij 2024 Share Objavljeno 24. junij 2024 Meni so pa lih take scene najbolj fajn, ko pridejo odlični igralci do izraza. Rhys Ifans ta del mi je bil boljši kot vse dragon ali fajt scene do zdaj. 1 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 25. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 25. junij 2024 Meni tud kul epizoda, edino fight med bratoma je bil pa kar brezvezen... 1 Navedek Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 25. junij 2024 Share Objavljeno 25. junij 2024 Vučko3 reče Dne, 24. 6. 2024 at 16:09: Jaz v zivljenju nisem gledal kaj tako dolgocasnega, kot je druga epizoda tega sranja. men je bla druga boljsa, prva je uporabnik devede precej dobro oznacil za jajo in pajo dogodivscine Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 26. junij 2024 Share Objavljeno 26. junij 2024 Men je serija kul, končno nekaj počasnega pa bolj meditativnega, poln kurac "bum tresk žvajz" dopaminarskega sranja. Prva sezona Zmajev mi je bila načeloma boljša kot Prestoli (z izjemo prve sezone, ki je res top). Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 26. junij 2024 Share Objavljeno 26. junij 2024 Meni pa ni HotD niti blizu prvim sezonam GoT, pa mi je dobra serija. Je pa res da sem šel v zadevo že s tistim grenkim priokusom zadnjih sezon GoT v tole serijo, ki se ga nikakor ne morem znebit. Me pa ne motijo take počasnejše epizode kot je bila ta druga. Čeprav mi je bila scena ko se je Ser Erryk fuknil na meč brezvezna in nepotrebna. 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 26. junij 2024 Share Objavljeno 26. junij 2024 Seth reče pred 36 minutami: Meni pa ni HotD niti blizu prvim sezonam GoT, pa mi je dobra serija. +1. Dobra serija ampak tudi meni ni blizo tistim prvim GoT sezonam, ki so še po knjigah delali. Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 27. junij 2024 Share Objavljeno 27. junij 2024 Ne bom rekel, da je bila dolgočasna, ker mi je bilo OK, ampak vseeno se mi je zdelo, da se fullllll vleče ta epizoda. Moral bi se pripravit do tega, da počakam, da bo vse zunaj. To čakanje so same muke Navedek Povezava do prispevka
B-Magic Objavljeno 27. junij 2024 Share Objavljeno 27. junij 2024 (urejano) ArtaX reče pred 1 uro: Ne bom rekel, da je bila dolgočasna, ker mi je bilo OK, ampak vseeno se mi je zdelo, da se fullllll vleče ta epizoda. Moral bi se pripravit do tega, da počakam, da bo vse zunaj. To čakanje so same muke jst mam drugi problem ,ker ko odprem insta / fb mi takoj spoilajo. In na koncu bom vedel že vnaprej vse, kaj se zgodi bistvenega. Že master of tongues Ser Criston so mi spoilali 27. junij 2024 uredilo bitje B-Magic Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 27. junij 2024 Share Objavljeno 27. junij 2024 B-Magic reče pred 6 urami: jst mam drugi problem ,ker ko odprem insta / fb mi takoj spoilajo. In na koncu bom vedel že vnaprej vse, kaj se zgodi bistvenega. Že master of tongues Ser Criston so mi spoilali Ja, to pa res. Se mi je že večkrat zgodilo, da je kot naročeno, prva objava na IG/FB bil nek spoiler. 1 Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 28. junij 2024 Share Objavljeno 28. junij 2024 Lol jaki problem, pol pač ne greš cel dan na socialse dokler ne pogledaš epizode. Aja zdaj pa že razmišljam kot kak boomer. Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 28. junij 2024 Share Objavljeno 28. junij 2024 Seth reče pred 1 uro: Lol jaki problem, pol pač ne greš cel dan na socialse dokler ne pogledaš epizode. Aja zdaj pa že razmišljam kot kak boomer. V bistvu je povod za omembo socialsov bila moja izjava, da bi počakal, da se cela sezona odvrti in šele potem začel gledat. Takrat pol ni "cel dan ne greš", ampak "2 meseca ne greš" 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 28. junij 2024 Share Objavljeno 28. junij 2024 Jaz te spojler strani sproti mutam ali blockam in niti nimam več težav s tem. Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 28. junij 2024 Share Objavljeno 28. junij 2024 Ne vem koga vi followate, meni niso še nič spoilali. Hkrati pa tudi, saj ni, kot da je v vsakem delu nek hud dogodek, ki bi bil spoiler material? 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.