Skoči na vsebino

House of the dragon

pocast

Priporočeni prispevki

Evo, če koga zanima kako je šlo v knjigi:

Spoiler

That night, when Helaena arrived with her three children, Blood killed her guard before proceeding to grab her eldest son, Prince Jaehaerys, while Cheese took hold of her younger son, Prince Maelor. Though Blood warned Helaena that she and her children would die if she screamed, it is said that the queen remained calm. When she demanded the identity of the two assassins, Cheese stated that he and Blood are debt collectors and that a debt has been owed; an eye for an eye, a son for a son. But he assured Helaena that neither she nor anyone else would be killed. When he asked her on which of her sons she wanted them to kill, the queen pleaded with them to kill her instead, which was turned down and Blood reminds her that it has to be a son. Cheese warns Helaena that Blood will rape her daughter, Princess Jaehaera, out of boredom if she doesn't make a choice soon. When she was once again forced to make an impossible choice under the threat that all of her children will be killed, the queen tearfully chose Maelor.

It is unknown why Queen Helaena chose her youngest son over the eldest. She believed that Maelor was too young to understand, or maybe it's because Prince Jaehaerys is the king's firstborn son and heir. Seeing that she had chosen Maelor, Cheese whispered into the boy's ear, saying, "You hear that, little boy? Your momma wants you dead." He then grins at Blood, which signals the hulking man to kill Prince Jaehaerys, in which he decapitated the boy with a single swing of his sword, to Queen Helaena's horror, and she began to scream.

+ to kar se je potem zgodilo Mealorju, me je čisto odvrnilo od navijaštva za strani, ker sta mi obe strani ogabni v svojem početju

Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D reče pred 1 uro:

a sta v knjigi blood and cheese tut opisana k lolek i bolek? jst jima nebi dal podgan za lovit, kaj sele da bi ju poslal na enookega

Kakor se spomnim je bil ta večji ex Golden Cloak z imenom BLOOD , podganar pa je bil opisan da kao pozna grad in njegove secret vhode/izhode nista bila predstavljena kot lolek in bolek:D 

Povezava do prispevka

Meni pa ni HotD niti blizu prvim sezonam GoT, pa mi je dobra serija. Je pa res da sem šel v zadevo že s tistim grenkim priokusom zadnjih sezon GoT v tole serijo, ki se ga nikakor ne morem znebit. :D Me pa ne motijo take počasnejše epizode kot je bila ta druga. Čeprav mi je bila scena ko se je Ser Erryk fuknil na meč brezvezna in nepotrebna. 

Povezava do prispevka
ArtaX reče pred 1 uro:

Ne bom rekel, da je bila dolgočasna, ker mi je bilo OK, ampak vseeno se mi je zdelo, da se fullllll vleče ta epizoda.

Moral bi se pripravit do tega, da počakam, da bo vse zunaj. To čakanje so same muke :D 

jst mam drugi problem ,ker ko odprem insta / fb mi takoj spoilajo. In na koncu bom vedel že vnaprej vse, kaj se zgodi bistvenega. Že master of tongues Ser Criston so mi spoilali :D

uredilo bitje B-Magic
Povezava do prispevka
B-Magic reče pred 6 urami:

jst mam drugi problem ,ker ko odprem insta / fb mi takoj spoilajo. In na koncu bom vedel že vnaprej vse, kaj se zgodi bistvenega. Že master of tongues Ser Criston so mi spoilali :D

Ja, to pa res. Se mi je že večkrat zgodilo, da je kot naročeno, prva objava na IG/FB bil nek spoiler.

Povezava do prispevka
Seth reče pred 1 uro:

Lol jaki problem, pol pač ne greš cel dan na socialse dokler ne pogledaš epizode. Aja zdaj pa že razmišljam kot kak boomer. :D

V bistvu je povod za omembo socialsov bila moja izjava, da bi počakal, da se cela sezona odvrti in šele potem začel gledat.

Takrat pol ni "cel dan ne greš",  ampak "2 meseca ne greš" :D 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...