Skoči na vsebino

[PS5] Horizon II: Forbidden West

Priporočeni prispevki

Stipe2 reče pred 8 urami:

Jaz sem pa se zgleda nekomu gor zameril - v soboto moram na rojstni dan (1 leto nečakinja, ni izgovora, ki ne vključuje bolnišnico, s katerim to lahko preskočiš :D), ne bo nič od igranja

Pojdi tri ure kasneje, sej hrana bo počakala.

Jaz moram v soboto se cepit plus k tašči, člouk ne more v miru gejmat en vikend, mamo jim

Povezava do prispevka

Jaz sem na vikendu. S sabo imam plejca, ma imam samo nek beden mobilni internet, ki bi predolgo vlekel dol day 1 patch ... It kupit retail in igrat brez day one patcha pa mi je no-go. Tako da nič, bo treba počakat na ponedeljek oziroma verjetno kar na Elden Rings, ne bom za par dni Horizona prižigal

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 17 minutami:

Jaz sem na vikendu. S sabo imam plejca, ma imam samo nek beden mobilni internet, ki bi predolgo vlekel dol day 1 patch ... It kupit retail in igrat brez day one patcha pa mi je no-go. Tako da nič, bo treba počakat na ponedeljek oziroma verjetno kar na Elden Rings, ne bom za par dni Horizona prižigal

Pa kje Bogu iza nogu imaš ta vikend da ne lovi LTE? :D Al imaš Telesmeh?

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 11 minutami:

Pa kje Bogu iza nogu imaš ta vikend da ne lovi LTE? :D Al imaš Telesmeh?

Problem je, ker je sredi gozda in ene 2km zračne razdalje okoli ni nobenega drugega naselja. Saj zdaj so zaradi prihajajočih občinskih volitev potegnili optiko, sam mi je še niso priklopili, tako da idemo XD

image.png.270ad9aaaf2ae33469fb9b443b5483be.png

Povezava do prispevka

Moja prva punca je bla dost kosmata po rokah in ob straneh obraza, sicer se ni tok opazlo, ker je bla cela blond, razen med poletjem se je bolj vidlo. Če ni takrat bla celo bolj kosmata od mene

Tko da lol s kakimi stvarmi se folk ukvarja

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka
Feget reče pred 4 minutami:

Reči raje pošasti doma v postelji naj začne uporabljat britvico. 

jp, only on mnenjalnik. Polovica tipov ima dedca v postelji, druga polovica pa ženske z jebenimi bradami in brki, pol pa bereš

"tudi moja bivša je imela brke"

"saj so vsi dojenčki so poraščeni"

"meni je fejst kosmata ženska lepa"

"z punco sva se rada cukava za bradi"

"če nisi imel kurca v riti nisi zares živel"

wat da actual fuck, fantje

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...