Gatsu Objavljeno 16. februar 2022 Share Objavljeno 16. februar 2022 Holy shit toti @Guerilla so čarovniki... Spoiler 3 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 16. februar 2022 Share Objavljeno 16. februar 2022 Pasja jajca Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 16. februar 2022 Share Objavljeno 16. februar 2022 Feget reče pred 1 uro: Pasja jajca 3 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 16. februar 2022 Share Objavljeno 16. februar 2022 Jaz sem pa se zgleda nekomu gor zameril - v soboto moram na rojstni dan (1 leto nečakinja, ni izgovora, ki ne vključuje bolnišnico, s katerim to lahko preskočiš ), ne bo nič od igranja Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 16. februar 2022 Share Objavljeno 16. februar 2022 oca reče pred 6 urami: A se ga ne dobi vec za 52€? Včeraj je bil sold out, sedaj pa vidim, da je spet na voljo..... ordered....čeprav ne vem, kdaj ga bom igral......sigh Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Stipe2 reče pred 8 urami: Jaz sem pa se zgleda nekomu gor zameril - v soboto moram na rojstni dan (1 leto nečakinja, ni izgovora, ki ne vključuje bolnišnico, s katerim to lahko preskočiš ), ne bo nič od igranja Pojdi tri ure kasneje, sej hrana bo počakala. Jaz moram v soboto se cepit plus k tašči, člouk ne more v miru gejmat en vikend, mamo jim Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Fak same babe ste kle... Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 A to bodo retail poslal pol danes, da jutri dobimo? Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 (urejano) a si ti en teden prezgodi? edit: ups, sem mislu da sem v Elden Ring temi 17. februar 2022 uredilo bitje Me3do Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Jaz sem na vikendu. S sabo imam plejca, ma imam samo nek beden mobilni internet, ki bi predolgo vlekel dol day 1 patch ... It kupit retail in igrat brez day one patcha pa mi je no-go. Tako da nič, bo treba počakat na ponedeljek oziroma verjetno kar na Elden Rings, ne bom za par dni Horizona prižigal Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Res mamo teške probleme v tej izbi. Dobro, da preživimo 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 ja, dobesedno teško je Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Pravi moški kupujemo igrice, ko jim pade cena Day one nakupi so za opičnjake. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Hernier reče pred 17 minutami: Jaz sem na vikendu. S sabo imam plejca, ma imam samo nek beden mobilni internet, ki bi predolgo vlekel dol day 1 patch ... It kupit retail in igrat brez day one patcha pa mi je no-go. Tako da nič, bo treba počakat na ponedeljek oziroma verjetno kar na Elden Rings, ne bom za par dni Horizona prižigal Pa kje Bogu iza nogu imaš ta vikend da ne lovi LTE? Al imaš Telesmeh? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Gatsu reče pred 11 minutami: Pa kje Bogu iza nogu imaš ta vikend da ne lovi LTE? Al imaš Telesmeh? Problem je, ker je sredi gozda in ene 2km zračne razdalje okoli ni nobenega drugega naselja. Saj zdaj so zaradi prihajajočih občinskih volitev potegnili optiko, sam mi je še niso priklopili, tako da idemo XD Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Feget reče pred 26 minutami: Pravi moški kupujemo igrice, ko jim pade cena in si jih lahko privoščimo Day one nakupi so za ljudi z rednimi prihodki 6 Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Feget reče pred 2 urama: Ziheraši kupujejo igrice, ko jim pade cena Day one nakupi so za true risk taker-je. Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Odrašča Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 @Stipe2 Evo dlačice so pravi gamechanger ne pa nek ray tracing Navedek Povezava do prispevka
Jin Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Dost kjut. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 gojc reče pred 16 minutami: @Stipe2 Evo dlačice so pravi gamechanger ne pa nek ray tracing misliš genderchanger 3 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Kolk na blizu ste pa vi že videli kako osebo ženskega spola drugač? 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 (urejano) Moja prva punca je bla dost kosmata po rokah in ob straneh obraza, sicer se ni tok opazlo, ker je bla cela blond, razen med poletjem se je bolj vidlo. Če ni takrat bla celo bolj kosmata od mene Tko da lol s kakimi stvarmi se folk ukvarja 17. februar 2022 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Ma te micro dlačice imamo dobesedno vsi z dojenčki vred takoj od rojstva naprej lol... Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Reči raje pošasti doma v postelji naj začne uporabljat britvico. 1 4 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Gatsu reče pred 30 minutami: Kolk na blizu ste pa vi že videli kako osebo ženskega spola drugač? Mislim, da se folk zajebava. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Feget reče pred 4 minutami: Reči raje pošasti doma v postelji naj začne uporabljat britvico. jp, only on mnenjalnik. Polovica tipov ima dedca v postelji, druga polovica pa ženske z jebenimi bradami in brki, pol pa bereš "tudi moja bivša je imela brke" "saj so vsi dojenčki so poraščeni" "meni je fejst kosmata ženska lepa" "z punco sva se rada cukava za bradi" "če nisi imel kurca v riti nisi zares živel" wat da actual fuck, fantje 6 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Men je ošeč, da ma moja brado zato k mava lahko pol isto britvico. Jaz za kabl, ona za faco 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 mhm ja, mislim da je malo obrnjeno Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.