Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

sifu_df9g.jpg

 

Roguelite pretepaška igrica, kjer se z vsako smrtjo staraš, če prekoračiš 70 let, failaš run. Med runom služiš XP, ki ga vlagaš v nove move - če odkleneš move petkrat, ga dobiš za vedno. Combat je čist hud, med temi sistemi staranja pa še nisem odločen, ker nisem dovolj deep v progressu. Odigral prvi level in mi je blo čist hudo. 

 

Temo vbistvu odpiram, ker se mobom vmes zasveti del telesa oranžno in mi ni jasno kaj to pomeni, in če se da uporabit. Also, kaj vpliva na to, če gre enemy super sayan? Se mi zdi, da če prepozno fukneš kill move, včasih pol resetira celga in mu poveča dmg. Sem mislu, da je na sobo en tak, sam v drugem runu se v eni ni sprožil. 

uredilo bitje Lunco
Povezava do prispevka
Lunco reče pred 56 minutami:

Roguelite pretepaška igrica, kjer se z vsako smrtjo staraš, če prekoračiš 70 let, failaš run.

Kar twist, sploh nisem vedel, da je rlite, ves čas sem bil ziher, da je pač linearni beat 'em up, kjer tvoj lik vsake XY levelov postane starejši za XY let in toj to. Zanimivo.

Povezava do prispevka

Zlo lite od rogue, hehe. Je mapa enaka pa mobi so tud enaki, sam med leveli se ti shrani starost, tko da lahk zacnes vedno z X letom drugi level, če si enkrat tako dobro clearal prvega. Pa razne bližnjice, ja. Pobereš ključe in pol so naslednjič vrata odprta. 

Povezava do prispevka

Ne sploh,.. problem je da je precej težak,.. in pač težko nadaljuješ v naslednjem levelu, ker si ponavadi prestar (ker se da hitro umret) Potem pač greš nazaj in po bližnicah na prejšnjih nivojih,  da probaš v naslednjem biti čim mlajši problem je, da se ti žal resetirajo ene stvari,.. in je bolje začet en level prej (če si dost mlad)

uredilo bitje foker
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 1 minuto:

 

Returnal je še težji od Sekira? :blink:

Returnal je veliko bolj odvisen od RNGja,.. lahko je izi lahko je praktično nemogoč,.. Sekiro je izi do zadnjega bosa, ki se vleče 4 faze in ti dol pade.

uredilo bitje foker
Povezava do prispevka
tomazek reče Pravkar:

 

Returnal je še težji od Sekira? :blink:

 

meni je bil težji ja. Ker je jeben roguelite, torej vsakič (skoraj) jovo na novo, in kot omenja uporabnik Foker, Returnal je precej odvisen od RNG-ja, kar ga lahko naredi mega zajebanega. Furaš perfect run, nabit si do konca, res uno pokaš od dobrih weaponov in buffov, vstopiš skozi povsem normalna vrata -> corrupted verzija mini bossa, zraven še trije enemy healing totemi, pade par udarcev, crkneš, pa lep lp. Špil kot tak ni spet tako zajeban (razen ene parih obvezni mini bossov in bossov), ma res ti lahko neki čisti XY faktor totalno zjebe run.

 

Je pa nenormalno dobra igrica, če jo pravilno igraš aka ne izivaš z odpiranjem prevečih vrat, pobiranjem malignant bonusov, vstopanjem v bonus sobe. Izjemna igrica je.

Povezava do prispevka

Končno en zajeban špil po dolgem času. Vedno so te težavnosti pri špilih za pusije in mladino k je razočarana, če jim v prvo ne uspe šefa zbit.

 

in pol morjo naredit patch, ki doda easy mode. lol. tipično za to generacijo. pol communitija jokca k ne more nardit bossa

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...