Aktivist Vanč Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 Kočevc reče pred 18 minutami: Jaz sem se ustavil pri 160 urah, v act 3 v mestu. Pa sm vse raziskal kar sm najdu pa save rollal tako da je meni pasalo 🤣 kle me je pol izcrpalo k je tolk stvari pa tut k sm sel eno po eno delat so se mi nove pojavle. Tesko je, dobra igrica samo mislm da je pac to to, 150h ciste zabave pa ce obrnes al ne, worth it Čist možno, da bom jaz tudi ostal pri tem. Užival sem kolikor sem... pa resnično ne vem, če imam voljo iti še enkrat čez vse to, da zaključim Act 3. Mogoče čez par let, ko bo kaka suša. Je bla moja prva igra te vrste in ji lahko dam samo kapo dol, da me je pritegnila, čeprav sem v začetku bil prepričan, da bodo pasja jajca (tnx ke_fir za support ob začetku). Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 Sam fora je tudi, da ima act 3 vseeno dobre kveste pa carske stvari za videt 🤣 sam ja, mogoce celo prevec 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 Preveč (za mene), ker kot sem že napisal, sem si komaj postavil sistem in začel delat queste sistematično... pa mi je igra zajebala save al kaj že... Sedaj po tolikem času pa spet več nimam pojma kak je bil ta moj sistem, kaj bi moral narediti zdaj in kaj potem, ko to končam... pa sem raje obupal kot pa se grem spet učit kaj vse je za naredit in kaj se je točno zgodilo. Navsezadnje pa niti nimam garancije, da bi mi špil sedaj sploh delal, ker po tem, ko me je 15x ven fuknilo, nikoli več sploh nisem sprobal. Naj ostane v lepem spominu in se mogoče še kdaj srečava. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 Pa sej ne rabis razmisljat kaj cs narest, si ti vse pise. Gres enega po enega delat pa je Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 Ne, ni mi zanimivo, če več nimam pojma o zgodbi in toku dogodkov. To mi je bil point, ne pa bojevanje, ki mi itak nikoli ni sedlo. Zgodba in raziskovanje. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 Neki alieni v glavi, si na strani alienov ali ne? Nek tazga in a nutshell lp Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 (urejano) Weraziel reče pred 19 urami: Vsi se ne strinjamo s tem, da pade kvaliteta v act 3. Mogoče ste nekateri pričakovali, da bo act3 veliko krajši pa bolj bombastičen, tako pa dobiš en velik sandbox za sklepat različne kupčije ali pa alliances plus sprobavat kok močne like imaš dejansko. RPG heaven end game brez da je MMORPG. Škoda, da vam nekaterim ne dogaja tok, sej vam pa kak drug špil zato bolj dogaja. Meni je BG3 eden od tistih "preseglo moja pričakovanja, kljub temu da sem bil hyped" špilov. Chill mate. Še vedno gre za igro generacije. Samo povem, da medtem, ko je imel prvi boss(General) res proper arc sta ostala dva dobila nek kilav konec. Sploh Orin je imela razočarajoč konec. 9. avgust 2024 uredilo bitje fric Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Meni je Act 3 super in vse kar se tiče Orin tudi Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Edini problem Act3 je da je mesto veliko za popizdit in te zna malo panika zagrabit. So pa kle res hude scene in questi sploh pa Raphaelov del Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 (urejano) Najvecji problem igre je res da more igralec zgubit completionist kompleks. Ce res roleplayas character itak 3/4 stvari v mestu gladko spustis in vseeno koncas igro. Pa mas za naslednji run res ogromno presenecenj ce ne delas istih odlocitev kot prvic. 9. avgust 2024 uredilo bitje Niblonian 2 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 A so v tem letu z patchi kaj pofixali Act 3 ali dodali kaj kontenta. Meni ni približno na nivoju Act 1 ali Act 2. Tudi preostala dva od "chosen three" sta bila kar razočaranje. Thromov fajt je bil res eden najboljših v igri. Orin ter Gortesh sta pa res kot neka mini bossa bila. Raphaelov fajt je pa ja prava poslastica bil. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 (urejano) Kaj to jaz berem. A to ste vsi igrali na PCjih? Daleč največji problem act 3 je v slabem performansu. Vsaj na PS5. 9. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 (urejano) Tijuana reče pred 1 uro: A so v tem letu z patchi kaj pofixali Act 3 ali dodali kaj kontenta. Meni ni približno na nivoju Act 1 ali Act 2. Tudi preostala dva od "chosen three" sta bila kar razočaranje. Thromov fajt je bil res eden najboljših v igri. Orin ter Gortesh sta pa res kot neka mini bossa bila. Raphaelov fajt je pa ja prava poslastica bil. Septembra nej bi prisel zadnji patch, ki nej bi tud Act3 performance pofixal https://baldursgate3.game/news/closed-beta-delay-patch-7-highlights_120 Navedek Optimised performance. This will have a more noticeable impact in areas with large numbers of NPCs (like the Lower City) and will reduce peak memory usage when loading levels for the first time. It will also be noticeable when managing lots of loot (e.g. when transferring everything from a camp chest to a character's inventory). 9. avgust 2024 uredilo bitje Paljo 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Tijuana reče pred 49 minutami: A so v tem letu z patchi kaj pofixali Act 3 ali dodali kaj kontenta. Meni ni približno na nivoju Act 1 ali Act 2. Tudi preostala dva od "chosen three" sta bila kar razočaranje. Thromov fajt je bil res eden najboljših v igri. Orin ter Gortesh sta pa res kot neka mini bossa bila. Raphaelov fajt je pa ja prava poslastica bil. Zakaj rabiš še več contenta v Act 3, meni ga je blo lih prou pa še na več načinov se da rešit nekatere queste. V bistvu je Act 2 tist kar je blo malo mid vse skupaj in še dobro da je kratek, ker je preveč tipičen rpg area kjer se večinoma samo fajtaš Zgleda da se nekateri ne bomo strinjali, Act 3 je nadgradnja napram temu kako sta prejšnja dva zadnja acta izgledala pri Original Sin špilih. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Nadgradnja je rekel Isto kot da mi rekel da je velikost mojega tiča nadgradnja Mefistotvega SVETLOBNA LETA SPREDAJ je izraz ki si ga iskal, kolega 1 3 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Weraziel reče pred 2 urama: Zakaj rabiš še več contenta v Act 3, meni ga je blo lih prou pa še na več načinov se da rešit nekatere queste. V bistvu je Act 2 tist kar je blo malo mid vse skupaj in še dobro da je kratek, ker je preveč tipičen rpg area kjer se večinoma samo fajtaš Zgleda da se nekateri ne bomo strinjali, Act 3 je nadgradnja napram temu kako sta prejšnja dva zadnja acta izgledala pri Original Sin špilih. V času mojega igranja sem skos imel občutek, da je Act 3 precej rushed ter queste nafilali not samo, da jih je veliko. Pri mnogih sem imel občutek, da so bili unfinished ali na silo zaključeni. - Karlach quest je tak primer - Gortash ter Orin tudi ko sta izi fajta ter tudi daleč od spektakla, ki je bil Kethric Thorm Sem že takrat rekel in bom tudi sedaj. Act 3 bi moral biti na dva dela razdeljen. Act 3 predmestje ter Gortash fajt ter Act 4 mesto ter Orin fajt ter final boss. Queste pa raje jih imam manj ter kvalitetne ter kot miljon in pol od teh kar nekaj. 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Tijuana reče Dne, 9. 8. 2024 at 12:44: A so v tem letu z patchi kaj pofixali Act 3 ali dodali kaj kontenta. Meni ni približno na nivoju Act 1 ali Act 2. Tudi preostala dva od "chosen three" sta bila kar razočaranje. Thromov fajt je bil res eden najboljših v igri. Orin ter Gortesh sta pa res kot neka mini bossa bila. Raphaelov fajt je pa ja prava poslastica bil. Tole + post nad mano. Vsi problemi tretjega akta. Definitivno pa je to dlakocepljenje, da se razume. 1 Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Mene je tudi povsem izčrpala igra do Act 3, sem pa kljub vsemu do tam nekje neizmerno užival. Itak me je ko sem prišel v mesto vse sam overwhelmalo in sem dal na stranski tir za nekaj časa. Upam, da se jo bom lotil takrat, ko bom nek določen backlog iger spucal. Predvsem, ko RDR2 zaključim se bodo stvari bolj sprostile Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ lynx Objavljeno 16. avgust 2024 Share Objavljeno 16. avgust 2024 Medtem jaz še začel nisem, pa špilam praktično samo RPG-je. Čakam na zadnji velik obliž, definitive edition al kakorkoli bodo poimenovali. 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 5. september 2024 Share Objavljeno 5. september 2024 (urejano) Patch 7 live. https://baldursgate3.game/news/patch-7-now-live_121 Console/Macfagi boste moral mal pocakat: Navedek Mac and console players, this is one of those patches that is so packed with changes and new features - including official modding support for all platforms - that it’s going to take a little longer to get this patch through all the necessary technical checks and requirements and into your hands. Although later than we originally expected, Patch 7 is headed to console and Mac in October, and we will keep you updated with our progress! 5. september 2024 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 5. september 2024 Share Objavljeno 5. september 2024 A PS5 verzijo igrice še vedno lahkko kupim samo na uradni strani teh oderuhov? Ne bo nič padla cena preko kakih preprodajalcev? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 5. september 2024 Share Objavljeno 5. september 2024 Upam da bo s časom samo še dražja 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 5. september 2024 Share Objavljeno 5. september 2024 https://baldursgate3.game/mods#/ Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 6. september 2024 Share Objavljeno 6. september 2024 Feget reče pred 12 urami: A PS5 verzijo igrice še vedno lahkko kupim samo na uradni strani teh oderuhov? Ne bo nič padla cena preko kakih preprodajalcev? Itak jo lahko kupiš, jap verzijo... evo moja. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Dec izstopil iz pripravništva za meniha, da lahko igra BG 3 ffs no, kakšni menihi so to, kaj bi bilo šele če mu prišli turki brusit bridke sabljice pred samostan??? 3 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 13. september 2024 Share Objavljeno 13. september 2024 Evo jest sem tud pridružil in bom začel ali probal BG3, sicer na PCju. Pa imam par vprašanj. 1. Kaj je to multiplayer? Pa neki cross pa tamo vamo maš, a to lahko štartaš od začetka, al to je tista drop in drop out scena, k pr elden ringu. A se vsakemu story odvija al samo hostu? 2. Težavnostna stopnja? V 40ih letih nisem ene potezne igre igral, razen kak mini game nazadnje v Star Wars. Kakšno naj težavnostno stopnjo naštimam, ne bi rad da je pretežko, walk in the park pa tudi ne. Na bossu če dvakrat in zdanjem 5x umrem mi je vrh glave 3. A ma kj perfomance veze? A je lahko 60fps max, da je tih računalnik, al je ful boljš če je 144? 4. En random pro tip za beginerja prosim. tnx 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. september 2024 Share Objavljeno 14. september 2024 Ti kr pejd najbolj easy težavnost. Itak se boš na začetku lovil ker bo tok enih informacij oz. tok enih stvari za katere ne veš da lah delaš, plus nekateri optional contenti so jebeni tud na easy če delaš napake Kaj lah počneš pa ti nikjer tega ne povejo Npr. Dropneš candle in uporabiš dip weapon za fire strelice Al pa da se lah z vsakim ne preveč uničenim truplom pogovarjaš (če imaš uni spell talk to dead) in mu zastaviš 5 vprašanj Al pa da hodiš v camp, da se celiš namesto da bi po fajtanju uporabljal health potione, ker teh ni spet tok velik Vse tiste neke scrolle šparaj dokler ne bo nujno, npr. Teleport fix ne rabiš v prvem chapterju Jaz ti priporočam prvi run, da igraš nekoga k je več ali manj good guy. Jaz zdej v drugem runu igram Dark Urge, kjer skušam bit evil in me je večina partya zapustila 1 Navedek Povezava do prispevka
1309976 Objavljeno 14. september 2024 Share Objavljeno 14. september 2024 (urejano) Kako je pa s fizično verzijo v EU? Se jo da sploh kje dobiti za bolj normalno ceno? 14. september 2024 uredilo bitje 1309976 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 14. september 2024 Share Objavljeno 14. september 2024 Jaz sem igral na normal pa ni bilo sile. Scasoma itak najjaci postanes. Ja ene stvari so tezje sploh ce si underlevelan, ampak se pac zlevelas pa je easy tudi na normal. To je bila prva moja taka igrica. Spell scrollov jaz ne bi sparal, carovnik se lah nauci spella iz scrollov, tak da ma znanje tistega scrolla za vedno. Ce bos sparal scrolle jih bos mel 200 v inventoryu slej k prej 🤣 hrckanje stvari je itak klasika, pol pa nakonc koncas igro brez da karkol nahrckanega uporabis ker “ti je bilo skoda in si sparal za X primer”. Btk uporabljaj kar lahko, nic kej sparat ker je vecino stvari v izobilju, igraj tako kot tebi paše. v tej igrici si predstavljaj, da vse kar je logicno v RL, da se da tu narest. Npr, vrzes goreco puscico v razlito olje - ogenj, vrzes boco vode, na tleh je luza - ustrelis tja ledeno puscico, zamrzne. ce kdo stopi na led je sansa da pade ko picka. Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 14. september 2024 Share Objavljeno 14. september 2024 https://www.play-asia.com/baldurs-gate-3-multi-language/13/70g8ot Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.