Skoči na vsebino

[multi] Grand Theft Auto 6


UnKn0wn

Priporočeni prispevki

cocacola reče pred 5 urami:

Izgleda bolano ja, sam že vidim več problematičnih elementov. Trailer je poln črnuhov v sicer enih manj črnsko zastopanih zveznih držav. Prva oseba v trailerju je seveda mati usmiljenka diversity hire. Pol mamo "sticking together", "trust", juhu cant wait za še eno soap opera jokavo zgodbo. Glavni lik je seveda latina ženska, verjetno kao neka močna osebnost, ki se bori za svoj community proti koruptivni oblasti. Drug lik se že vidi da je luzerski belček, ki ga bo ta latina vedno morala reševat, bo pa gotovo imel special ability boljše streljanje. Tko da od zgodbe ne gre kaj veliko pričakovati, k sreči gre za gta kjer je to stranskega pomena. Ampak že recimo pri rdr2, ki je veliko manj sandbox kot gta, je katastrofalna zgodba vsaj meni uničila igro, pa od zgodbe zahtevam sam to da ni dosadna.  

Glede načina z večimi protagonisti, je to meni samo minus, mislm ne najdem razloga kako bi to lahko pozitivno vplivalo na igro, sploh če si prisiljen igrati vse. Gta 5 je imel tri, vedno ti je eden ljubši od ostalih, pol če moraš vsem pedenati avte, jih oblačit in furat bank accounte ostane od sandboxa samo grind, zgodba itak nikoli ne pride enakovredno skupaj in vse deluje raztreseno. 

Pol recimo že gta 5 je imel woke elemente, michael s svojo white trash družino, trevor je itak psiho belec, najbolj pameten in normalen je pa po naključju franklin. In roko na srce, gta 5 je bil en bolj meh gta špilov, sploh če damo stran gta online ostane ena velika žalost, zgodba 1/10, kratek gameplay, podpovprečen soundtrack, v glavnem po bežnem spominu name ni pustil prevelikega vtisa, gta 4 sploh gay tony ga nadkraljuje v vseh pogledih. 

Tako da od gta 6 ne pričakujem preveč, v bistvu sem kar globoko razočaran, ker sem velik fan gta serije, pa ker je leta 2023 še kako jasno kaj vse so woke bolniki sposobni uničit. Sicer pa pri gta je nekaj varovalk, ker je the sandbox igra, grafika bo tudi dobra, sam sigurno bodo zamorili z zgodbo v kateri boš prisiljen skonzumirat vso woke greznico, ker se ti bo igra in mapa šele sproti odklepala. 

 

Dokler mamo kokakole, se ni za bat, da bo svet padel s tečajev. 

Čudno, da si špilal vse te bedne špile, ki si jih naštel. degen

Povezava do prispevka

Prvic sm trailer po 10sec ugasnu, ker pac klasik woke weak fatizem ko hoce nek pridigat, pa deloma se strinjam vsaj z nastavki argumentov cocacole, dokler ne odjadra far far away. Ampak ob ogledu celotnega trailerja, se mi ne zdi nic kej tazga woke prisiljenga, razn to da vids ameriko as it is ta trenutek. Mal akcije na koncu deluje pomirjujoce, da ima igrica potencial

Povezava do prispevka

Master race bo očitno mal dlje počakal :D 

 

Navedek

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Dec. 4, 2023-- Rockstar Games®, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), is proud to announce that Grand Theft Auto VI is coming to PlayStation® 5 computer entertainment systems and Xbox Series X|S games and entertainment systems in 2025.

 

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka

qjRsLCQ.gif

 

 

drgac ma cocacola prav glede crncev, tolk na kupu jih na ocean beachu pomojem ne bos vidu niti na martin luther king day. sicer je pomojem itak namerni bait bullshot tisto na plazi, glih zato da cim prej sprozi ta odziv. me zanima kako bo izgledal key west pa st. petes :D

 

drgac pa zgleda noro, po pricakovanjih na polno ujet vibe miamija in floride

 

mal mi najeda da je pol tarilerja v tej snapchat sceni, upam da ne bo to nek znaten del gameplaya, da bos mogu sodelovat v tem. kar bi sicer znal dogajat pederskim generacijam

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 2 minutama:

men je všeč da so v Floridi, kjer je tok odkritega rasizma da ne bo težko narest različne "fakcije", ki se ne marajo

 

 

Isto sem jst razmišljal :D Bolj pisane in fuknjene zvezne države v ZDA ni, po mojem poznavanju popkulture :D Prov uno vse na enem mestu, od proper redneckov, white trasha, progresivnih liberalcev in bogatih belcev pa do tisoč in enega latinskega naroda, ghetto zamorcev ter seveda upokojencev in aligatorjev :D In zdej mogoče celo obstaja tehnologija, da bodo znali prikazat ta insanity

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 2 urama:

Kaj je s temi travmatiziranimi janezi na forumu in strahom, da jih bojo močno ženske teple

 

Sicer pa, nikoli igral GTA, tale trailer je hud, cutim hype.

 

Eh dragi moj čedo, če bi igral GTA pol bi razumel strah :) GTA serija je namreč ratala tako čislana in znana zaradi treh faktorjev:

- neverjetno detajliranega in dobro narejenega sandbox sveta

- grafike, ki vsakiče premakne generacijske meje 

- politično nekorektnega humorja in carskega ironičnega pogleda na ameriško družbo in (pop)kulturo

 

Zato smo klele spet zarili okrog woknessa, politične korektnosti in komedije. Ker je to dejansko izjemno pomemben del špila in nas zanima, če bodo upali biti še vedno tako ostri, kot so bili včasih. Tko da tukaj smo enkrat za spremembo povsem ontopic, evo. Bo pa itak preteklo še kako leto, preden bomo videli, ali so legende pustili v špilu prcanje vsega živega, ali so se usrali in ratali po regelcih tako kot vsi ostali.

 

Kar pa lahko že zdaj vidimo, je pa da bo špil očitno spet za 5 let dvignil standarde grafike.

Povezava do prispevka

@Ne me jeb

izgleda se jim to ful splača 

1. nekateri kupijo najprej na konzoli, potem pa še na PCju, ker je to edina stvar o kateri jokcajo vsako leto "kdaj bo nov GTA?"

2. prej pride špil ven, kot če bi delali poleg port za PC

3. se posvetijo PC portu posebej

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka
Ne me jeb reče pred 6 minutami:

sam jst ne kapiram zakaj bi jim blo  v interesu releasat kasneje za PC

 

sploh glede na to kaksne kese nosi P

PC je menda samo nekje 10-15% prodanih GTA5 kopij

 

+ fokus na konzolne verzije, kjer je zarad manj hardware variacij lazje optimizirat, zato so GTA igrice tradicionalno zelo spolirane

+ prodas dve kopiji ker folk kupi najprej za konole, potem pa se za PC

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...