DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: pičkarija DaCapo, nehi trollat Čisto in zgolj resnico govorim. Kolega je bil Vasko Đurič,. Njegovo truplo so našli v Stražunu v MB, ko je bilo že docela razpadlo. Glava je bila še na štriku, telo pa spodaj pod drevesom. Dobesedno iz prve roke sem izvedel, ker je bila takrat kolegica iz UKC ena prvih na ogledu prizorišča. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Buzzkill reče pred 2 minutama: Odpiram roleto na 10%, pod oknom vidim rajo. na 20% vidim kamermana. 30% gasilski kamion wtf. Dvignil roleto na pol, sosednji blok in flames, iz kleti zublji. Kot, da bi bral Galkotov post v katerega lepi več homoerotičnih slik. Stopnjevanje napetosti. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 2 minutama: Čisto in zgolj resnico govorim. Kolega je bil Vasko Đurič,. Njegovo truplo so našli v Stražunu v MB, ko je bilo že docela razpadlo. Glava je bila še na štriku, telo pa spodaj pod drevesom. Dobesedno iz prve roke sem izvedel, ker je bila takrat kolegica iz UKC ena prvih na ogledu prizorišča. Ma ne, tisto je letelo na "teorije zarote, da mentalne motnje ne obstajajo". 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Da, da. To je pa drugo. Kapiram zdaj. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Drugače pa noob en, reče se mam teto na kliničnem, ne kolegico. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 bravo DaCapo, najprej čisti boomer responz da so zih droge krive zdej o psihičnih težavah šilc in zlatko ti ne prideta blizu Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) magični kralj reče pred 4 minutami: Najprej si mislim, ahhh kjera nostalgija Pol pa na 1:06:03 samo Junji Ito nightmare fuel po faci. W.T.A.F. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 1995 edicija je imela verjetno igrico human centipede. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Najprej si mislim, ahhh kjera nostalgija Pol pa na 1:06:03 samo Junji Ito nightmare fuel po faci. W.T.A.F. lih vceraj sem bral amigara fault morm kupit se gyo Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Evropa rabi 2024 based edicijo iger brez meja, da se nature heala. "Igre z mejami", ultranacionalistično testosteronsko x-rated oddajo kjer se ekipe iz različnih držav na živo smrt tolčejo med sabo v cringy igricah. Sestavljene so še vedno iz rando lokalcev, ampak stakesi so ful večji in ksenofobija in nacionalizem je edino merilo za sprejem v show. Hočem rabid mađarko ki benti nad švicarji in jim očita vse kaj so nardili zadnjih 200 let. Rabim ekipi iz Francije in Nemčije iz Alzakije, rabim Italijanske far right ultranacionaliste v boju proti Istranom in Slovencem. Al pa samo nardijo normalne casual igre brez meja, ampak samo balkanci. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 mladina k je pripomogla, da so ljudje a la mr beast in pero i pici ratal znani si ne zaslužijo Igre brez meja Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ne dissat mr beast, model je shitty fame spremenil v proper dobrodelnost Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Weraziel reče pred 1 minuto: mladina k je pripomogla, da so ljudje a la mr beast in pero i pici ratal znani si ne zaslužijo Igre brez meja dej tik-toker boomer jadan, samo tiho bodi Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Mr. Beast mi zgleda kul. Ne poznam modela razen teh viralnih videjev, ampak če res pomaga folku in si s tem dviguje slavo in račun naj. Sigurno boljše od regularnih yt spak. Pa tist Kai Cenat mi se tudi zdi ok, respect za Elder Ring streamanje, model naredu več za FROM sceno od desetih "tle je seznam še desetih stvari kere sem prebral na redditu" youtuberjev. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 4 minutami: dej tik-toker boomer jadan, samo tiho bodi a to ti ni kul da uporabljam tiktok al kaj je fora Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Ma ja, veš k se vsi boomerji pizdimo nad tik-tokom, češ da to poneumlja mladino. Samo hec. Valjda me ne moti, če uporabljaš. Tudi jaz bi, če ne bi bil "prestar for this shit". 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Buzzkill reče pred 13 minutami: Mr. Beast mi zgleda kul. Ne poznam modela razen teh viralnih videjev, ampak če res pomaga folku in si s tem dviguje slavo in račun naj. Sigurno boljše od regularnih yt spak. Pa tist Kai Cenat mi se tudi zdi ok, respect za Elder Ring streamanje, model naredu več za FROM sceno od desetih "tle je seznam še desetih stvari kere sem prebral na redditu" youtuberjev. https://teamseas.org/ to furata mrbeast pa mark rober (se en youtuber) Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 To je kul as fuck, sigurno bolje od Greta nebuloz in Stop Oil spak. Respect. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 1 uro: Psihične težave so samo v glavi vsakega posameznika. sploh ne kapiram, kaj naj bi to pomenilo da sploh niso dejanska bolezen, kemično neravnovesje, ampak se je folk sam odločil za njih in si jih domišlja? AKA If you're depressed, just stop being sad? 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Berbasecks reče pred 13 minutami: sploh ne kapiram, kaj naj bi to pomenilo da sploh niso dejanska bolezen, kemično neravnovesje, ampak se je folk sam odločil za njih in si jih domišlja? AKA If you're depressed, just stop being sad? al dacapo trolla al pa je izvedu klasičen dacapo lomljenje fizikalnih in ostalih zakonov. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 V vsakem primeru je pravi response: Ah, dacapo. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 19 minutami: AKA If you're depressed, just stop being sad? Mhm. Tako nekako. 99% ljudi se lahko komot samoprepriča. Samo mičkeno se je treba potrudit, res minimalno. Če pa pač kar sprejmeš neko depresijo pa si si sam kriv. 18. julij 2024 uredilo bitje DaCapo 1 2 3 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: Mhm. Tako nekako. 99% ljudi se komot samoprepriča. Samo mičkeno se je treba potrudit, res minimalno. Saj podobno je pri zlomih itd. Če se malo potrudiš in pozitivno misliš, se kosti same od sebe zacelijo 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 So se mi spet nafilale reakcije in to je moj prvi -, ki sem ga kdajkoli komu dal. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Potreben je samo cas! Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 53 minutami: Ma ja, veš k se vsi boomerji pizdimo nad tik-tokom, češ da to poneumlja mladino. Samo hec. Valjda me ne moti, če uporabljaš. Tudi jaz bi, če ne bi bil "prestar for this shit". Mam srečo da mi je moja pokazala kako v roku enega dne nardiš svoj algoritem Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Big Psych racket exposed. Namesto terapij in substanc za balansiranje možganske kemije: walk it off bitch, in ne whinaj. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Hernire reče pred 12 minutami: Če se malo potrudiš in pozitivno misliš, se kosti same od sebe zacelijo Jap, to se je dejansko zgodilo z mojim kolenom. Še doktor ortoped ni mogel verjeti. Ker na posnetkih iz MR je bilo stanje katastrofalno. Ajde, niso bile kosti, ampak križne vezi in posledično popolna obraba hrustanca.. Mi je že določil operacijo, kjer bi v ca. treh urah uredili komplet. Ampak jaz nisem šel v to. In se mi je v ca. 2 letih stanje popolnoma izboljšalo. Take pač mamo. Namizni tenis lahko zdaj recimo igram na 100% in ne bom imel težav z nogo. Omenjeni ortoped mi je kasneje dejal, da takega primera še ni imel. 18. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 tako se pocutim ko berem dacapo poste vcasih: 8 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.