Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

ke_kit reče Pravkar:

pičkarija DaCapo, nehi trollat :D

Čisto in zgolj resnico govorim. Kolega je bil Vasko Đurič,. Njegovo truplo so našli v Stražunu v MB, ko je bilo že docela razpadlo. Glava je bila še na štriku, telo pa spodaj pod drevesom. 

Dobesedno iz prve roke sem izvedel, ker je bila takrat kolegica iz UKC ena prvih na ogledu prizorišča. 

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 2 minutama:

Odpiram roleto na 10%, pod oknom vidim rajo. 
na 20% vidim kamermana. 
30% gasilski kamion wtf. 
Dvignil roleto na pol, sosednji blok in flames, iz kleti zublji. 

Kot, da bi bral Galkotov post v katerega lepi več homoerotičnih slik. Stopnjevanje napetosti.

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 2 minutama:

Čisto in zgolj resnico govorim. Kolega je bil Vasko Đurič,. Njegovo truplo so našli v Stražunu v MB, ko je bilo že docela razpadlo. Glava je bila še na štriku, telo pa spodaj pod drevesom. 

Dobesedno iz prve roke sem izvedel, ker je bila takrat kolegica iz UKC ena prvih na ogledu prizorišča. 

Ma ne, tisto je letelo na "teorije zarote, da mentalne motnje ne obstajajo".

Povezava do prispevka

Evropa rabi 2024 based edicijo iger brez meja, da se nature heala.

"Igre z mejami", ultranacionalistično testosteronsko x-rated oddajo kjer se ekipe iz različnih držav na živo smrt tolčejo med sabo v cringy igricah. Sestavljene so še vedno iz rando lokalcev, ampak stakesi so ful večji in ksenofobija in nacionalizem je edino merilo za sprejem v show. Hočem rabid mađarko ki benti nad švicarji in jim očita vse kaj so nardili zadnjih 200 let. Rabim ekipi iz Francije in Nemčije iz Alzakije, rabim Italijanske far right ultranacionaliste v boju proti Istranom in Slovencem. 

Al pa samo nardijo normalne casual igre brez meja, ampak samo balkanci.

Povezava do prispevka

Mr. Beast mi zgleda kul. Ne poznam modela razen teh viralnih videjev, ampak če res pomaga folku in si s tem dviguje slavo in račun naj. Sigurno boljše od regularnih yt spak. 

Pa tist Kai Cenat mi se tudi zdi ok, respect za Elder Ring streamanje, model naredu več za FROM sceno od desetih "tle je seznam še desetih stvari kere sem prebral na redditu" youtuberjev. 

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 13 minutami:

Mr. Beast mi zgleda kul. Ne poznam modela razen teh viralnih videjev, ampak če res pomaga folku in si s tem dviguje slavo in račun naj. Sigurno boljše od regularnih yt spak. 

Pa tist Kai Cenat mi se tudi zdi ok, respect za Elder Ring streamanje, model naredu več za FROM sceno od desetih "tle je seznam še desetih stvari kere sem prebral na redditu" youtuberjev. 

https://teamseas.org/

to furata mrbeast pa mark rober (se en youtuber)

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 uro:

Psihične težave so samo v glavi vsakega posameznika. 

sploh ne kapiram, kaj naj bi to pomenilo

da sploh niso dejanska bolezen, kemično neravnovesje, ampak se je folk sam odločil za njih in si jih domišlja?  AKA If you're depressed, just stop being sad?

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 13 minutami:

sploh ne kapiram, kaj naj bi to pomenilo

da sploh niso dejanska bolezen, kemično neravnovesje, ampak se je folk sam odločil za njih in si jih domišlja?  AKA If you're depressed, just stop being sad?

al dacapo trolla al pa je izvedu klasičen dacapo lomljenje fizikalnih in ostalih zakonov.

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 19 minutami:

AKA If you're depressed, just stop being sad?

Mhm. Tako nekako. 99% ljudi se lahko komot samoprepriča. Samo mičkeno se je treba potrudit, res minimalno.
Če pa pač kar sprejmeš neko depresijo pa si si sam kriv. 

uredilo bitje DaCapo
  • Trol 1
  • Nekul -1 2
  • Groot, ki sir je 3
  • Solzice 1
  • Ne me jebat 1
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 53 minutami:

Ma ja, veš k se vsi boomerji pizdimo nad tik-tokom, češ da to poneumlja mladino. Samo hec. Valjda me ne moti, če uporabljaš. Tudi jaz bi, če ne bi bil "prestar for this shit".

Mam srečo da mi je moja pokazala kako v roku enega dne nardiš svoj algoritem :)

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 12 minutami:

Če se malo potrudiš in pozitivno misliš, se kosti same od sebe zacelijo

Jap, to se je dejansko zgodilo z mojim kolenom. Še doktor ortoped ni mogel verjeti. Ker na posnetkih iz MR je bilo stanje katastrofalno. Ajde, niso bile kosti, ampak križne vezi in posledično popolna obraba hrustanca..  Mi je že določil operacijo, kjer bi v ca. treh urah uredili komplet. Ampak jaz nisem šel v to. In se mi je v ca. 2 letih stanje popolnoma izboljšalo. Take pač mamo. Namizni tenis lahko zdaj recimo igram na 100% in ne bom imel težav z nogo. Omenjeni ortoped mi je kasneje dejal, da takega primera še ni imel.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...