DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Jebiga @magični kralj, saj lahko preskočiš. Kaj naj jaz zdaj? Ti kupim letno zalogo WC papirja? 18. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 18. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 18. julij 2024 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) 220 počepov na minuto ti zihr zgladi sklepe do polisha. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo doktore.. Lahko bi zacel prodajat metodo kako se, s samo mičkeno truda samoprepricas, da ti kurac stoji inpicka disi kot pri 18tih Pa se na testisteronu bi prisparali Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 2 minutama: picka disi kot pri 18tih Get COVID. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 35 minutami: Mhm. Tako nekako. 99% ljudi se lahko komot samoprepriča. Samo mičkeno se je treba potrudit, res minimalno. Če pa pač kar sprejmeš neko depresijo pa si si sam kriv. Stenge model. Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 29 minutami: Jap, to se je dejansko zgodilo z mojim kolenom. Še doktor ortoped ni mogel verjeti. Ker na posnetkih iz MR je bilo stanje katastrofalno. Ajde, niso bile kosti, ampak križne vezi in posledično popolna obraba hrustanca.. Mi je že določil operacijo, kjer bi v ca. treh urah uredili komplet. Ampak jaz nisem šel v to. In se mi je v ca. 2 letih stanje popolnoma izboljšalo. Take pač mamo. Namizni tenis lahko zdaj recimo igram na 100% in ne bom imel težav z nogo. Omenjeni ortoped mi je kasneje dejal, da takega primera še ni imel. Tvoj nos mora bit nekje do Madzarske 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 31 minutami: Jap, to se je dejansko zgodilo z mojim kolenom. Še doktor ortoped ni mogel verjeti. Ker na posnetkih iz MR je bilo stanje katastrofalno. Ajde, niso bile kosti, ampak križne vezi in posledično popolna obraba hrustanca.. Mi je že določil operacijo, kjer bi v ca. treh urah uredili komplet. Ampak jaz nisem šel v to. In se mi je v ca. 2 letih stanje popolnoma izboljšalo. Take pač mamo. Namizni tenis lahko zdaj recimo igram na 100% in ne bom imel težav z nogo. Omenjeni ortoped mi je kasneje dejal, da takega primera še ni imel. Lahko testiramo na meetu. Jaz se javim, da ti odsekam en košček mezinca in ti se bos potem nekaj mesecev trudil, da mankajoč del z mislimi in aktivnim fokusom zarasteš nazaj. Potem bomo pa vedeli. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Za kompulzivne lažnjivce pa še niso našli ustreznega zdravila. Majkemi da mora DaCapo dobit svojo edicijo LCDM knjige. 3 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Če pa je resnica. Zakaj bi lagal o svojem kolenu??? Na meetu vam lahko tudi MR posnetke pokažem. Sicer pa me itak boli đoko kaj si mislite. Jaz pač povem dejansko kako in kaj, vi pa pač mejte svoje veselje. 18. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Ti poves dejansko kaj mislis, nic vec nic manj.. In zal vedno pretiravas tudi, ko bi lahko imel prav. Kar je mičkeno skoda. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 BigBoss82 reče pred 1 minuto: Ti poves dejansko kaj mislis, nic vec nic manj.. In zal vedno pretiravas tudi, ko bi lahko imel prav. Kar je mičkeno skoda. Če pa nič ne pretiravam. Uf, ste težki. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 53 minutami: Mhm. Tako nekako. 99% ljudi se lahko komot samoprepriča. Samo mičkeno se je treba potrudit, res minimalno. Če pa pač kar sprejmeš neko depresijo pa si si sam kriv. wow DaCapo reče pred 2 minutama: Če pa nič ne pretiravam. Uf, ste težki. glede na stalne odzive, bi se js vprašal, kdo je težek 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Valda bom težek, če me označujete kot lažnjivca. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Berbasecks reče pred 2 minutama: glede na stalne odzive, bi se js vprašal, kdo je težek “If you run into an asshole in the morning, you ran into an asshole. If you run into assholes all day, you're the asshole.” Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) DaCapo reče pred 2 minutama: Valda bom težek, če me označujete kot lažnjivca. ti pa tud nobene te izjave ne dokažeš pa pač res si se forever zajebal z lažjo o sklecih, pa k pol celo double-downaš, namest da bi priznal 18. julij 2024 uredilo bitje Berbasecks Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče Pravkar: Valda bom težek, če me označujete kot lažnjivca. Fizično nemogoče je narediti 220 sklec na minuto. Seveda lažeš. Ajde, folk na internetih temu pravi masterful trolling. Stvar perspektive. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Buzzkill reče pred 4 urami: LOTR filmi so super primer. Imajo svojih quorkov in odstopanj seveda, ampak main teme, motivacije in liki so več ali manj nedotaknjeni. Mislim rdeča kapica je tudi precej zvesta knjižni podlagi. Bolj kot so liki večplastni, težje je ohranit njihovo kompleksnost. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) @DaCapo Ma kako ne pretiravas stari.. zdaj ti bom dal primer, ze ki zavlacujem neki in imamo gor post.. Psihicne bolezni so iste kot fizicne.. pac neke snovi ti proizvaja vec al manj, kot je prav in ni ql.. podobno kot pri sladkornihoblnikih al unih ki imajo avtoimunske bolezni al karkoli v tem smislu, samo da tle je pac v glavi Zdaj res je, da s pozitivnim mislenjem in zdravim nacinom zivljenja lahko vplivas podobno kot lahko pri ostalih boleznih.. sam dejstvo je, da to ni MIČKENO, kot ti pravis.. se mores kar orenk potrudit, da se kaj pozna!!! Zato so pac zdravila, da pomagajo orenk in zmanjsajo gap. 18. julij 2024 uredilo bitje BigBoss82 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Fizično nemogoče je narediti 220 sklec na minuto. Danes valda ne morem niti 50 sklec naredit. 220 sem jih pa naredil ko sem bil star ca. 19. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 BigBoss82 reče pred 1 minuto: podobno kot pri sladkornihoblnikih Poznam iz prve roke. Moj sin DaPubec ima sladkorno tip 1. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Vse_je_najslabse reče pred 2 minutama: Mislim rdeča kapica je tudi precej zvesta knjižni podlagi. Bolj kot so liki večplastni, težje je ohranit njihovo kompleksnost. Sem tudi sam isto razmišljal. LOTR je res bolj plitka klišejska pripoved. Nadpovprečnega ga naredi inovativnost fantasy idej/lorea imo. Samo si nisem upal napisati, ker sem ga bral tolk let nazaj, da se ne spomnim več takih detajlov. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) @BigBoss82 Dober primer si dal. @DaCapoA se DaPubec tudi zdravi samo z neki malega dobre volje? A si mu že zmetal v smeti vsa nepotrebna zdravila? 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 4 minutami: Danes valda ne morem niti 50 sklec naredit. 220 sem jih pa naredil ko sem bil star ca. 19. FIZIČNO JE ZA KOGARKOLI NEMOGOČE NAREDITI 220 SKLEC NA MINUTO. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: A se DaPubec tudi zdravi samo z neki malega dobre volje? 90% pri njemu je v volji. Od prehrane do gibanja... 10 % pa valda pomaga inzulinska črpalka. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) DaCapo reče pred 1 minuto: valda pomaga inzulinska črpalka. Neeeee. Brezveze. Saj je ne rabi. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: FIZIČNO JE ZA KOGARKOLI NEMOGOČE NAREDITI 220 SKLEC NA MINUTO. Jaz sem jih, pa je kakor je. Uradno izmerjeno, ko sem bil v vojski in smo imeli neko testiranje. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: pa je kakor je tako je, da lažeš Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 8 minutami: Danes valda ne morem niti 50 sklec naredit. 220 sem jih pa naredil ko sem bil star ca. 19. Nisi jih nikoli ker ni fizično izvedljivo in nehi to pisat idiot. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Evo s5 pretirava.. Inzulinska crpalka samo 10%? Si siguren? Kako bi bilo, ce je nebi bilo? Bi bilo ostalo se vedno 90%? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.