lizz Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 ko speces tako pico v pametni pecici le-ta doda napise k sestavinam na njen Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 (urejano) @ĆAMIR V fotošopu sem samo napise dodal. Saj sem že takrat povedal, da sta bili ti dve pici bolj zajebancija, ko smo nekaj malega popili in s kolegi pač postali lačni. Čeprav, roko na srce niti ni bilo slabo (edino tisto random testo je bilo res no-go, kar je pa zame pri pici skoraj najbolj pomembno ). Ćisto druga liga pa je bila ta, ki sva jo naredila s profi picopekom v domači pečici (verjetno najboljše, kar se da doma narediti) : 16. junij 2020 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 jebo vas s5 bom moral narocit pizzo 1 Navedek Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 ĆAMIR reče pred 16 minutami: Pizda mal pogrešam Dante pa Gorann pico, a to je izgubljeno zaradi selitve foruma? DaCapo reče pred 17 minutami: Ena iz Pomodoro MB. Slika sicer ni moja (ukradel prijateljčku na FB, ampak toliko da imamo neko predstavo ) : Sicer je na sliki neka polnozrnata Di Casa ?, ampak imajo tudi klasične itd. Dobre so, v glavnem. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 @bigboss82 priznam, da ravnokar tudi jaz razmišljam o tem. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 uf martina martina meme 1st evolvement Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 (urejano) Joj, LOL, zdaj ko smo pri picah, sem se ravno spomnil, da mi je foter včeraj nekaj omenil, da pripravlja/izdeluje neko pizza-peč (zunaj na vrtu, poleg obstoječega roštilj-kamina). Nisem čisto sledil temu, kar je želel povedati, ampak omenjal je, da bo temperaturno po želji (tudi do 400+ stopinj), edino po višini (?) same postavitve ga še nekaj malega skrbi. Ob prvi priliki bom pofotkal zadevo. Kolikor ga poznam, mu načeloma zaupam, ker glede domače dimnice (pušnice) se je izkazal več kot profi. 16. junij 2020 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Hmm, ti novi naslovi picerij v MB bodo prav prišli. Na Ptuju je samo ena picerija, kjer jih delajo z debelim testom. Meni najboljše pa so sicer (bile?) v eni zakotni gostilni v bližnji vasi, kamor lahko samo pomotoma zaideš. Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 darksaga reče pred 5 minutami: Hmm, ti novi naslovi picerij v MB bodo prav prišli. Na Ptuju je samo ena picerija, kjer jih delajo z debelim testom. Meni najboljše pa so sicer (bile?) v eni zakotni gostilni v bližnji vasi, kamor lahko samo pomotoma zaideš. Pivnica a, legenda, že predolgo nisem bil tam katera gostilna/vas sicer? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 darksaga reče pred 14 minutami: Hmm, ti novi naslovi picerij v MB bodo prav prišli. Na Ptuju je samo ena picerija, kjer jih delajo z debelim testom. Meni najboljše pa so sicer (bile?) v eni zakotni gostilni v bližnji vasi, kamor lahko samo pomotoma zaideš. Slonček ima tudi tako stare sorte, ampak ne kot v pivnici. A si mogoče zašel v Markovce k Palaski? Tam sem jo po dolgih letih enkrat lani probal (ker sem jedel nekaj drugo) in je bla kar fina, pa tudi drugače sem videl, da so jih hvalili kot old school pice. Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Gostilna Maja, vas Hajdina. Ajd, ni glih tako zakotno glede na to, da je ob glavni cesti heh, samo si nebi mislo, da je tam kaj posebnega. Sicer nevem kak zdaj stojijo, tale covid jih je vrjetno zdelal. Stari(?) lastnik (in kuhar) je šel že ene 2 krat v pokoj in ven iz njega v zadnjih par letih. Škoda, tja sem hodo 30 let. 1 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Jop, če bo Mefisto kdaj pomotoma peljal čez Ptuj naj kar nujno uleti v Pivnico. Testa je pomoje več v višino kot širino. Na njej pa tudi same gurmanske sestavine aka mleto meso, šunka v kockah, hrenovka, ali pa kar celi čevapčiči. Pa nikol nisi čisto sigurn al je zažgana al malo surova, samo je dejansko vedno top. 1 2 Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Eh, Slonček se mi nikdar ni preveč dopadel. Nevem zakaj, mogoče ker so mi pred leti dali gor en kup čebule ki mi nikak ne paše ne pico? Pivnica je 'acquired' taste. Njihove pice so nekaj posebnega, dajo gor nek poseben sir, ki celotno zadevo naredi zelo ... hmm posebno. Tak da, al so ti super al pa zanič, ni nekega vmesnega stanja. Ampak ambient je ok. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 darksaga reče pred 2 minutama: Gostilna Maja, vas Hajdina. Šit, cel lajf se vozim mimo (že samo v času faksa 2x dnevno), pa sploh nisem vedel, da imajo hrano. Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Pizda to lahko pade štajerska side-meet enkrat, gremo v Gostilno Maja pa rečemo kakšno Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Also, spoznal sem tega modela (FILIP PESEK). Umiram, kaj to dogaja temu folku haha Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Če še dela, zdaj že več kot pol leta nisem bl tam. Slinch reče pred 2 minutama: Šit, cel lajf se vozim mimo (že samo v času faksa 2x dnevno), pa sploh nisem vedel, da imajo hrano. Ja, saj pravim, samo pomotoma se tam vstaviš. Izgled ne vabi sploh. Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 To drmate samo taksne pice, da nafukas gor vse kar se najde v hladilniku/na meniju al komu pase tudi kaksna nekmecka varijanta? Verace, na primer. Postena italijanska pica. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 (urejano) Jaz skoraj nikoli ne jem pice, ki nima gor slanine. Torej vedno bolj kmečke variante s kako vratovino in slanino, jajčko, mogoče kislo smetano, čebulo... Res pa je, da nisem ljubitelj pic in jih jem full redko. 3-5x letno, drugače vedno raje kaj drugo izberem. 16. junij 2020 uredilo bitje tomazek Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Če se da ne jem italjanskih pic. Mam rad debel 'kruh' in dobro obloženo, ne tako pico da lahko skozi gledaš. In ne, ne vse kar je v hladilniku. Začneš z klasiko, šunka, sir, gobice, pol pa. paprika, koruza, malo poikantne salame če maš, par oliv, kisla smetana, ... Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Slinch reče pred 9 minutami: Jop, če bo Mefisto kdaj pomotoma peljal čez Ptuj naj kar nujno uleti v Pivnico. Testa je pomoje več v višino kot širino. Na njej pa tudi same gurmanske sestavine aka mleto meso, šunka v kockah, hrenovka, ali pa kar celi čevapčiči. Pa nikol nisi čisto sigurn al je zažgana al malo surova, samo je dejansko vedno top. Ta s čevapi je "študentska pica" se mi zdi Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 (urejano) Denny Crane reče Dne, 16. 6. 2020 at 20:31: Verace, na primer. Postena italijanska pica. je legit pica, v MB so imeli eno v centru pa so jo zaprli. 9. avgust 2020 uredilo bitje Mefisto Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 ĆAMIR reče pred 3 minutami: Ta s čevapi je "študentska pica" se mi zdi V pivnici ima Zlatorog pica gor ene 3 al 4 čevape v krog nadevane. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Našel eno sliko na njihovem Facebook-u Nekdo jim je prilimal gor. Ne reče pa se jim čevapčiči, ampak mesni svaljki sem videl na ceniku. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 (urejano) Koliko mislite, da ima Mefisto v resnici dolg kurac? Po Mn3 postih sodeč, bi reku tam ene 12-13 cm. (Sem precej samozavesten glede te tematike (najbrž top slovenski strokovnjak s področja (govorim o kurcih na splošno (ne sam o majhnih))).) 16. junij 2020 uredilo bitje KE RIT 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Jaz vedno vzamem orfeja, splohne razmišljam. Niti ne vem če sem probal več kot 3 različne v lajfu. Orfej 4ever. Mefisto reče pred 4 minutami: Pošteno za ljudi z majhnim kurcem ne saj je legit pica, v MB so imeli eno v centru pa so jo zaprli. A kar ni je več? Sem mel namen ene 2 tedna nazaj tja zavit, pa sem pol šou v jack & joe. Also, jack & joe > mcd premium po dolgem in počez. Prizadeta cena, ampak kar se gurmanske izkušnje tiče pa sploh ni debate. Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Aja, pol je pa Zlatorog ja, tomazek Drugače pa dosti teh picerij je propadlo, spomnim se da smo tam pri kazinoju na začetku gimnazije jedli (hotel?) Pa ancona tam pri qlandiji, a še obstaja? Drgač pri qlandiji je bil meni kul nek momak, ki je prodajal klobase in zenf (dobesedno) v nekem kiosku haha, tisto je bil kul snack Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Ancona kolko vem še obstaja, nisem dosti na Ptuju zadnje cajte, ampak kolega pravi, da gre tu in tam na špagete tja, ker so mu full dobri. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 evo še ena fb fotka pač nemogoče je definirat kaj je gor, ampak samo mm mmmm mmmm Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 ĆAMIR reče pred 16 minutami: Also, spoznal sem tega modela (FILIP PESEK). Umiram, kaj to dogaja temu folku haha Ne morem jaz tega poslusat stari moj Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.