Skoči na vsebino

Trenutno igram [12/2021]


Priporočeni prispevki

Hernier reče pred 13 urami:

Igram pa tudi Crash Bandicoot Team Racing za PS4. V bistvu mi je carska igrica, ampak je res prašičje težka, kaj si ti fuknjen, v četrti ali peti dirki po vrsti v Story Mode me komp razfukava ko pičkico.

Že v PS2 časih so bli Crash racingi svinjsko težki. Vbistvo moreš res skoraj non-stop power slajdat in driftat. Drugače ne gre. Jaz sem dokaj hitro obupal. Končni rezultat se mi ni zdel vredn grinda.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Jaz sem na medium uspel CTR preigrat, je pa res grind. Vem, da sem ono progo "v oblakih" igral ene 50x ziher, da sem zmagal :D

Potem pa še CTR varianta, ko končno uspeš vse črke nabrat pol si pa drugi...

 

Se da, je pa res potrebno ogromno drifta pa tudi nekaj sreče :D

Povezava do prispevka

Wreckfest

4/10

wreckfest-9a0ec.JPG

Nisem pristaš dirkaških simulacij, zato mi je ta igra na začetku kar sedla. Gre za destruction derby stil igre, kjer furaš res svašta od sedežne do kombajna. Ampak na žalost je v career občutno premalo tega in preostane le še obična dirkaščina. Igra ima občutno premalo map tako da ves čas nabijaš eno in isto. Prebil sem se do konca, vendar mi je žal, saj tudi proti koncu samo ponovno uporabijo mape, le da dodajo 3x več krogov, namesto, da bi dvignili težavnost.

 

Meniji so neverjetno slabi. Tekst povsod in ni za boga jasno, kaj je main objective, side objective, ime mape, ime avta, requirementsi, upgrade.... skratka cel clusterfuck od menijev. Muzika je slaba. So pa poškodbeni modeli kar kul.

Career bi moral biti polovico krajši, saj je igra občutno boljša online.

 

Predvsem igri manjkajo domiselne mape, ki bi poživile izkušnjo. Tako pa samo čakaš, da se folk med sabo pobije, nato pa zadaš last hit in zmagaš. Game modei so nekje trije in še 2 z majhno variacijo. Proti koncu mi je že res oči skupaj vleklo, ko sem držal volan v levo in gas do konca 12 krogov zapored. Ko sem se zbudil sem našel rdeč izpuščaj na vratu. Mogoče se vsedem v avto in katapultiram v škarpo.

Povezava do prispevka
DaCapo reče Dne, 3. 12. 2021 at 1:35:

Jaz se posipam!!!, ker sem za trojko najprej pisal da mi je boljša kot dvojka. Pa to niti slučajno ne drži! Te dneve sem ponovno preigral dvojko in mi je res dobra. Trojke ti zato zaenkrat sploh ne priporočam, razen če jo dobiš za res mali €. Kratka zadeva je to, čeprav na začetku zgodba vleče,,,  Ampak to je bolj varianta nekega odvrtka. Ena epizoda enice ali dvojke je bolj bolga kot celotna trojka., Pa ne samo na račun vmesnih animacij in postranskih stvari. To razumeš šele potem, ko zadeve večkrat preigraš in malo prespiš. Še enkrat: se posipam al kak se že reče ... . 

 

@DaCapo ni mi dalo miru in sem šel preigrat še LiS True Colors :) Ta vikend nisem šel nič popivat s frendi, ker me nekaj matra v črevesju in sem se spravil igrat. Kaj vem, meni je tudi ta del bil precej kul. Pa še zaljubil sem se :D Fak mi je bil karakter Steph dobro zrisan... čist po mojem okusu. Celo tak daleč sem šel, da sem zaradi tega lezbika postal haha...

 

Moram pa rečt, da se meni ni zdela tako full krajša, kot si ti omenjal, pa sem igral v bistvu oba dela zapored. Ampak sem šel po koncu pogledat in bi res naj bila nekoliko krajša. No, kakorkoli... meni je bla igra čist OK. Ne bi se rad opredeljeval glede delov, ker se prvega že bolj slabo spomnim. Ne bi pa niti nobenega full izpostavljal.

 

Spoiler

Oni del, ko padeš dol po jašku in se zbudiš v bolnici nekje in potem familijarni del... mi ni bil preveč všeč. Sprva se sploh nisem zavedal, ali je vse moje bivanje v Heavenu iluzija in sem si vse skupaj samo predstavljal in sem dejansko zaprt nekje v umobolnici... Ampak na koncu vidiš, da je nekaj takega vmes bilo pač potrebno, da izveš zgodovino familije. Vseeno mi je ta del najmanj všeč.

 

Povezava do prispevka

Mene je pač najbolj zmotilo, da je prišel zaključek (torej tisti glavni twist v sami zgodbi) nekako na hitro. Sem pač pričakoval več (neka večja teorija zarote glede zlobne korporacije in te finte). Pa tudi nasplošno mi je bil "superpower" v trojki premalo izkoriščen. Saj drugače je pa čisto OK igra (samo ne za polno ceno!).  

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 4 minutami:

Saj drugače je pa čisto OK igra (samo ne za polno ceno!).  

 

Ja, saj je že pod 30€...

 

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-life-is-strange-true-colors-cd-key-compare-prices/

 

Meni se vseeno ni zdel nič hiter twist... kaj vem, se je kar vse razkrilo v zgodbi. Po moje bi mi drugače znalo biti celo razvlečeno. Ne vem... Superpower res ni nekaj izkoriščen, ampak to sem pisal že v dvojki, kjer ga sploh sam nimaš, da mi je manjkalo več tega v obeh teh delih. To je daleč najboljše v enki blo.

Povezava do prispevka

V dvojki imaš precej več teh odločitev, ki nekako vplivajo na zgodbo. Naj pubec uporabi moč ali je ne uporabi itd. Pa nekako ga skozi celo igro sam "učiš". Ta "brothers bounding" mi je recimo bil kar všečen element. 

Btw, v dvojki (lahko) celo seksaš. Kar je tudi nekaj. ;) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Itak, če so različne odločitve skozi igro. Ene štejejo minimalno, ene več.. itd. :)

Sicer pa je koncu vsake epizode vedno povzetek teh odločitev in celo online primerjava. Tam načeloma lepo vidiš katere so te različne možnosti čez celo igro.. In če se ti da, greš pač še enkrat skozi. :) (meni osebno ta ponovna preigravanja niso kul, razen pri res določenih igrah; ali pa če se vrnem k preigravanju po zelo zelo veliko časa). 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Malce Diabla 2 RE (PS5),.. Kaj pa vem,.. S časom dobi kar zanimiv grind loop,..

Nekje na prvi tretjini Nioha 2 ,..Še vedno umiram ko pes.

Solar Ash ,.. Malce repetativen, ampak estetsko neverjeten,.. Ima momente, ko padeš v flow in čas kar leti.

Battlefield 2042 (PS5),.. Grind bo dolg.

 

Povezava do prispevka
vlaho reče pred 1 uro:

Sem probal se ostali dve nastavitvi pa je blo isto al sm pa js res smotan kar je zelo mozno :)

Hmm. Meni je bila razlika, ko sem dal chase vstran.  Se boš že navadil.  Če ne pa zaženi vmes kakšno igro, kjer nimaš polne kontrole nad kamero in se boš kr boljše počutil v DS. :D

Povezava do prispevka
MY-MOON reče pred 1 uro:

"Coo!", je še zadnjič skoviknila @Sovica in bridko smert storila...

 

 

Nič bat, pred tem sem iz ljubosumja izdal in pokončal tudi lastno vrsto Guardian Ape (Headless Ape) in njegovo waifu. :ninja:

Vidim, da si močen fan dodge in nasploh umikanja :D

Jaz sem pa bolj fan L1, oziroma konstantna zloraba L1 :D sem pa imel pred časom dokaj isti stil igranja. Ampak to je Sekiro, kakor koli, a win is a win! :D

 

Pri njemu imam najraje double shuriken in salta, je res enostavno prebrat pa se umaknit pravočasno ter 2 hita naredit.

Mogoče, bi ti bilo lažje z L1 ko te rusha s širokim zamahom, just my opinion.

 

Drugače pa: gg wp!

 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...