Skoči na vsebino

Trenutno igram [10/2023]


Priporočeni prispevki

Children of Morta

5/10

Children-of-Morta-review.jpg

Roguelite z enesedem heroji, ponovljivimi mapami in dokaj OK VA po smrti. Ima nekaj bugov, kontrole niso ravno the best. Igra te sili da konstantno switchas med karakterji, ker drugače dobijo reduciran HP bar, kar pa pomeni, da nikoli ne "masteraš" nobenega lika. Ko levelaš karakterje tudi zlevelaš določene interkarakter passive.

To je pa to. Nič posebnega, nič slabega.

 

Povezava do prispevka

Ice Age Scrat's Nutty Adventure

1/10

ice-age3.jpg?w=600

Zelo slab platformer. Kontrole so preveč odzivne (kamera 100% vezana na smer premikanja brez delaya). Konstantno zatikanje. Mob fighting je samo spam enega keya brez taktike. Noben mob te ne zasleduje. Polna buggov. Pač nič ni v igri kar bi tole naredilo več kot nek zelo kratek demo (3 urce).

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 2 urama:

za power stance he hold triangle in ne press ;)

Ja sem ugotovil, press triangle za dual, hold za power stance! 

 

Gank v tej igri je neverjeten, vsepovsod :D bossi so pa zaenkrat easy. Lost sinner me je 3x ubila, to je to. 

 

Pa Pursuer je ocitno res...pursuer :D

Povezava do prispevka

Problem te igre je, da mi ne zna na noben nacin sporocit, kam naj grem. Tega problema ni bilo v ostalih, in zdaj sem vse preigral.

 

Po tem ko sem Sinnerko ubil, kaj zdaj, lutam ko zmesan, sem mislil ok, zdej lahko grem v shaded woods, nope, nikamor ne pridem.

Prvic sem mogu poguglat kaj naj naredim.

 

Ne komunicira igra najboljse, ko moja bivsa

  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Res sem pogrešal tastare assasin špile. Sicer sem bil za tega v dvomih, da bodo ga bodo dober naredil.

Lahko sam rečem dobri stari assasin je nazaj z vsemi dobrimi stvarmi kot tudi s slabimi.

Parkour je mešanica predRPG dobe in RPG dobe, ni pa na nivoju Unitya.

Zelo je povdarjen stealth. Seveda so enemji priročno obrnjeni stran od raznih kopic sena, grmov,...:lol:

Lik ni Connor iz AC3 in tudi ni Ezio. Zgodba je kilava.

Definitivno korak v pravo smer, ni pa še to tapravi back to roots.

F8a2JllXgAAUVfR.thumb.jpg.321655fbb14d4940332eb8b25f39a42d.jpg

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

Ugotovil sem tudi kaj je problem pri vseh teh Ubi špilih open world, ki sprva potegnejo noter potem pa delujejo kot neke kulise ali obisk nekega zabaviščnega parka.

Folk/NPCs v tem špilu nič ne delajo. Vodno kolo na reki se samo vrti noben v okolici ne opravlja nobene z njim povezanega opravila. Na polju sicer folk nekaj trga sam je ena in ista animacija in itak je skozi na istem mestu.

Podobno sem videl na 10m2 dve ženici. ki s kupa sena seno mečeta v stajo. Nikjer okoli nobene živali. Vse polno konjev nikjer kovačije.:nicjasno:

V mesti pa folk večina samo stoji in hodi od točke A do točke B. Čez noč pa izpuhtijo.

Zadeva je delovala v francoski revoluciji. da folk stoji na ulici pa protestira.

Tu pač pričakuješ neko drugačno dogajanje.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Little Nightmares 2. Sem že v avanture/pustoloviščine napisal kakšno mam mnenje. Zaenkrat po treh chapterjih ocena 9/10. Edino kar me trenutno moti, da se znaš kje zataknit za brezveze, ker je karakter pač malce lesen, to je pa v bistvu to.

spacer.png

uredilo bitje Menethil
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Pleya reče pred 1 uro:

Jst igram litlle nightmares 1, res super špil. Mislim, da pride 3. del v kratkem...

Pa maš tud DLCje? Ker jz jih nisem preigral, pa me zanima, če se splača to nabavt sploh. Ker v 2ki je bil DLC vključen not, pa je tko čist kratek, neb reku, da bi dal več kokr 1€ za to...

Povezava do prispevka

koncal boomerang x. kratek meh arena shooter, kjer meces bumerang, ki ti pomaga pri gibanju kot pokoncavanju trume nasprotnikov. nic posebnega

 

trenutno probal dandara trials of fear, se ena pixel metroidvania. zanekrat recem lahko da ima spil obupno mehaniko gibanja in streljanja. zgodba vseeno ce je ne bi bilo. po drugem sefu je spil se vedno linearen. morda se sedaj kaj bolj odpre, sam hollow knight tole ni

Povezava do prispevka
Menethil reče pred 2 urama:

Pa maš tud DLCje? Ker jz jih nisem preigral, pa me zanima, če se splača to nabavt sploh. Ker v 2ki je bil DLC vključen not, pa je tko čist kratek, neb reku, da bi dal več kokr 1€ za to...

Nisem vedel, da je za 1ko tudi dcl. 2ka, sem videl , da ga ima. Ne, ta moja verzija je bila free na ps store, tukaj ni dodatka. Bom pa pogledal kolk stane, če je cheap tudi jaz vzamem, ker špil je res hud..

Povezava do prispevka
Pleya reče pred 49 minutami:

Nisem vedel, da je za 1ko tudi dcl. 2ka, sem videl , da ga ima. Ne, ta moja verzija je bila free na ps store, tukaj ni dodatka. Bom pa pogledal kolk stane, če je cheap tudi jaz vzamem, ker špil je res hud..

Na steamu sm vidu da je komplet DLCjev za 1ko 9.99€. Sem wishlistal, če bodo kej popusti za tole, sam ja, če so ful kratki ni vredno teh 10€. Nočm pa gledat filmčkov na YT, ker pol itak pokasiraš spoilerje.

Povezava do prispevka

Redout 2 - sem prešpilal kar dosti, prišel v B-ligo (naprej so še A, S in SRRL lige), zdaj me pa ne vleče več. Dirke v kampanji se FUL preveč ponavljajo, zaradi česar je kampanja sicer OGROMNA (več kot 250 dirk), ampak rata vse skupaj malo dolgočasno. Imaš 10 različnih svetov, vsak svet ima 2-3 dirke in to je to - zdaj pa drkaj te proge podolgem in počez dokler ne umreš zraven. Res ful ful škoda, da niso znali narediti hude kariere, ker vse ostalo špila ko svinja. Občutek hitrosti, odzivne kontrole, dobre proge, filing AAA produkcije, dober občutek odklepavanja in napredovanja v karieri, občutne razlike med različnimi vozili, ni da ni. Dejansko so še cool AI naredili, ki ne rubberbanda (kar je prov milina za videt) in se tudi sam zna razkantati ko prasec v zadnjem krogu. Mogoče bo pa Redout 3 končno tisto pravo, igrica si vsekakor zasluži več respecta in boljšo prodajo.  

 

Aliens: Dark Descent - sem šel skozi uvodno misijo in misijo na prvi zapuščeni bazi pa mi to ni to. Ne sede mi, preveč daje B-tier vibe za mojo modrokrvno aristokratsko rito, čuti se da je AA budžet špil, se mi zdi da je vse za 1 stopnjo slabše in manj kompleksno narejeno kot v Xcom 2. Pa pri gameplayu me je FUL motilo, da nimaš nadzora nad vsakim vojačkom posebaj. Ima pa špil hud Aliens 2 vibe. Uno ko uletijo marinci raziskat zapuščeno bazo in je vse mirno, kam so šli vsi ljudje, malo pretikajo knofe, malo berejo loge, OK klele je neki zelo zelo narobe, vzameš item ki si ga prišel iskat, si rečeš sej mogoče bo pa vse v red... ...pa sam začnejo piskat bip bip alarmi pa rdeče pikice proti tebi, m m mmmm, zelo fun :D 

 

Armored Core 6: Fires of Rubicon - še en absoluten Fromov banger, še en AAA masterpiece, ki kar poka od ljubezni in pozornosti devov, ki je šla v špil. Igrica je kar se mene tiče perfect mecha arkada, če si kdaj gledal 5 sekund Gundama ali Neon Genesis Evangeliona in ti je bila cool scena z mechi, je špil a must play. IMO je to v vsakem primeru, ker ga ni težko zakapirat in ima dosti univerzalen gameplay (pač nažigaš z robotom po drugih robotih, ni neka višja matematika). Pa spet ni mogel From iz svoje kože in je ponovno naredil MEGA depra background in mood špila. Spet gre cel svet v kurac. Človeška rasa je tudi globoko v prihodnosti totalen trash, kjer vsak gleda samo na lasten dobiček. Vse je zjebano. Mecha piloti, kamor spada protagonist, so same propalice, norci, psihopati, propadli hazarderji, degeneriranci in goljufi - in vsi so poor in depresivni. Njihovi handlerji, ki jih brifirajo in vodijo skozi naloge, so tudi totalni siromaki in enaki reveži kot piloti sami. Vsak pilot ki ga srečaš neki glumi, da je ves zajeban in poseben, a po dveh misijah ugotoviš da je enako v pizdi ko ti. Pol se pa spet mal pogovarjajo s tabo in jih malo bolj spoznaš in vidiš da so deep down vsi OK (jaz si predstavljam, kot da igram s 50 Fokerji). In špil ta občutek pripadnosti skupini norcev, ki nimajo nič v lajfu razen napol funkcionalnega robota, še potencia s tem, da je v igri dejansko nekakšna virtualna bratovščina za pilote in ki ima vibe nekakšne organizacije disfunkcionalnih vojnih veteranov, kjer poskuša vsaj AI admin z ženskim glasom biti malo prijazen malo polepšati lajf pilotom. Čeprav gre vse skupaj v kurac. Taki mini detajli meni ful dodajo k vzdušju, se jih pa 99 % drugih developerjev ne bi spomnilo dodati v špil in na tako subtilen način. Ampak ja, taka zelo zelo distopična scena je tole, kot smo jo od Froma vajeni. Modeli preprosto NE ZNAJO narediti happy feel good špila, ma ne znajo skupaj potegniti niti "normalno" zamorjene robe :D 

 

Letos igrano 2023 (za lastno evidenco)

- Evil West

- The Stanley Parable

- The Forgotten City (Polica)

- Psychonauts 2 (Polica)

- Crusader Kings 3

- No Mans Sky

- Metroid Primer Remaster (Polica) 

- Cuphead (Polica)

- Resident Evil 4 Remake (Polica)

- Dredge

- Bramble: The mountain king

- Zelda: Breath of the Wild (Polica)

- Street Fighter 6

- Dead Space Remake (Polica)

- Humanity

- Untitled Goose Game

- Rogue Legacy 2 (Polica)

- Baldurs Gate 3 (Polica)

- Redout 2

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

So kakšne preverjene novice glede RDR3 ? Ker jaz dvomim, da bomo to dočakali za našega življenja časa.

Trenutno igram RDR2 in res uživam.  Inštaliral pa sem tudi GTA4, ker mi je Belić res faca. Ob polnoči pa štartam Alien Isolation, ker je dober "horror".

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Galko reče pred 4 minutami:

IMO ni šans, ti pa sploh ne, mr. Peanutbutter Legs :D :D

 

Tok keša in časa kot bi šlo za RDR 3, pa da bi bil na nivoju predhodnikov... Rockstar rajši porabi za pumpanje dodatnega contenta za GTA 6 online. IMO zasluži s tem glih ene 20x kot bi ga z RDR 3.


Točno to mi gre na đokota. Da pumpajo GTA 6 in bodo pokasirali miljonske miljone. Za tistih par nekaj zanesenjakov kavbojščin pa se jim gladko jebe. 
Zdaj si grem točno Red Dead Revolver naložit piratski iz zaliva. Ker priznam, da še nisem preigral.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Danes sem naredil: Mytha, Covetus demon, Smelter, Ivory King, Spider zenska, Podgane. Vse razen Smelter šlo v prvo. Edino sem ene 20x crkno na poti do Smelterja. 

 

Zdej pa nimam pojma kam naprej, imam odprto pot v luknjo, odprto pot iz Shaded Woods. Kolk sem dalec sploh? Kam naj grem? 

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...