Slinch Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 (urejano) Stipe2 reče pred 54 minutami: ker je reku da to vse kar je na menuju, to je prilagojeno za nekitajce, ker drugače nebi noben jedu, da to ni vidlo kitajske...samo potem nismo nikoli šli, tako da ne vem kako zgleda prava stvar Pizda, v začetku leta sem bil v najbolj carski kitajski restavraciji ever, v londonstanu. Od zunaj luknja, znotraj še večja luknja, v izložbi visele pečene race, takoj ob vhodu pomivalno korito, po tleh umazane ploščice in nek star, še bolj umazan tepih. Sedel sem pri vhodu, prostora komaj kaj, ko sem čakal na hrano je vsaj 3x čistilka šetnila ven z zvrhano vrečo za smeti v vsaki roki, iz vreč teklo, po tleh vlekla črto, komaj se je stisnila skoz vrata in lih toliko, da mi ni čez šolne potegnila tistih vreč. Meni, sploh specialitete, proper odlom, par cvetk: - pražen golob - kuhane račje mreže z gobami in glutenom - drobljen piščanec z meduzo - ocvrto svinjsko črevesje - dušena glava lososa jaz sem šel easy mode in vzel house special juho (nimam pojma kaj je bilo notr) in hot pot hrustljavo svinjsko potrebuševino z ostrigami škoda, da sem šel zadnji dan, če bi šel prvi dan bi sigurno šel vsak dan fotka hrane ni lih apetitlih, sploh ki je že malo požrto po krožnikih (sem pozoomal in pocroppal), pa tema je bla (ker boljše da se ne vidi dobro) in krompir ni folgal takole je pa bil videt razgled z mize (bilo je pozno in so že pobrali razvešene živali) zunaj nisem fotkal, google najde tole 2. junij 2020 uredilo bitje Slinch Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 Narocil sem rezance z zelenjavo in svinjsko meso chop ne vem kaj, umo kar je DaCapo plus piscanca po secuansko.. iskreno ne opazim ratlike.. verjetno me tip sploh ni razumel.. tudi ne izgleda neki dobro kot DaCapotovo ampak je bilo kar dobro Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 @bigboss82 kje to naročaš? Edina dobra kitajska je Chang v Kopru, ostalo je pretty much shit Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ samo_hren Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 Berbasecks reče pred 16 minutami: u pizda, to pa pomoje že bliz 10 let nisem bil (pa zdej živim res v walking distance) a so še dobri? vem, da je vmes blo parkrat zaprto ziher zarad nekega požara to me pa ne držat za besedo, sam a ni blo tud zarad nekega umora? Še so odlični, čeprav se pozna, da imajo v mixu očitno nove kuharje, ki naredijo tam nekje 10% slabše. Samo overall je še top. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 Vsi smo mislili, da številka 82 pri bigbossu je letnica rojstva. V resnici je to zaporedna številka alter accounta na forumu 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 dzaver reče pred 1 minuto: @bigboss82 kje to naročaš? Edina dobra kitajska je Chang v Kopru, ostalo je pretty much shit Ja ma chang ne nosi.. narocil sem: Cesarska hisa, tam pri supernovi so ce se ne motim.. prvic v lajfu sem narocil kitajca drugace.. ma sw mi zdi sekar isto kot pri Changu Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 Jaz sem malo prej zmazal ene lignje z bambusom in gobami od Changa. Curse you @DaCapo, ne bi smel jest ob takih urah Aja, pa še ena prošnja, če vam ni odveč in ni preveč spamersko. Kolega me je prosu, če lahko šeram naokoli link do strani kjer glasujejo za neke recepte. Če bi lahko glasovali v anketi (proti dnu strani) za Sanjo Sirk bi vam bil ful hvaležen. https://okusno.je/kuhinja-prihodnosti/glasujte-za-nove-okusne-in-zdrave-jedi.html 1 Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 bitsurugi reče pred 6 minutami: Vsi smo mislili, da številka 82 pri bigbossu je letnica rojstva. V resnici je to zaporedna številka alter accounta na forumu Ja poleg unih, ki jih je gor nastel mislim tudi, da je bil nekaj casa prijavljen z imenom in priimkom, ko je uletel na forum. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 (urejano) bitsurugi reče pred 16 minutami: Vsi smo mislili, da številka 82 pri bigbossu je letnica rojstva. V resnici je to zaporedna številka alter accounta na forumu Boljse, da me ne vprasas koliko imam emailov. Samo zaradi playstationa imam enega pa drugega za acc od brata, pa za japonsko, novo zwlandijo, kanado, usa in celo mehiko, ki sem hotel nastimt neki app za gledat nba =)))) da ne govorim drugih osebnih, delovnih in fake =)))))) Kdo je ta Denny Crane, sm mislu, da je nek nov, sam vidim, da ima dolg spomin?? Vidim, da me neki prcne tu pa tam pa ga ignoriram, kot se za nooba spodobi, samo zdaj vidim, da ni nek noob. 2. junij 2020 uredilo bitje bigboss82 2 Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 (urejano) =)))))) 2. junij 2020 uredilo bitje sadhu sequencer Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Berbasecks reče pred 13 urami: 2 sta se šla hladit, še kdo? Moram priznati, da me je že dlje časa zanimalo kako zgleda, če greš na hladno Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Kekit, glasovano. Sam vidim, da izgubljamo Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 bigboss82 reče pred 7 urami: Narocil sem rezance z zelenjavo in svinjsko meso chop ne vem kaj, umo kar je DaCapo plus piscanca po secuansko.. iskreno ne opazim ratlike.. verjetno me tip sploh ni razumel.. tudi ne izgleda neki dobro kot DaCapotovo ampak je bilo kar dobro Meni tole zgleda ful manj apetitno napram kapotu, pač sredinski posodi zgledata kot koš za organske odpadke XD 1 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 ĆAMIR reče pred 35 minutami: organski odpadki Pomojem najbolj tocen opis kitajske hrane Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Repost iz starinarnice []D [] []V[] []D reče pred 20 urami: Grand Theft Auto A veš, da sem lani, ko sem kupil PS classic, šel malo GTA s striktnim namenom, da najdem te momce in storim GOURANGO, pa jih kr nisem najdel (po spominu sem imel, da so ful blizu točke, kjer začneš špil, ma njih od nikoder) Sem zdaj pogooglal in kao momci reprezentirajo hare krišna klan. Kiri cajti haha Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Če pristavim lonček k debati o kitajskih restavacijah, men je pol pointa, da so razlike med njimi sam v podrobnostih Kitajska v Evropi mora met pač okus po kitajski v Evropi, me je pa v zadnjem času najbolj navdušila v Velenju. Za tole v Dravljah so mi rekli, da držijo dodaten meni za folk, ki govori kitajsko, sam še nisem nafehtarila kolegice da bi šli preverit Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 (urejano) Ko slišim za kitajsko hrano si refleksno malo pobrišem kotičke ust, če je slučajno kaj bruhice odletelo ven. Prvo leto, ko sem bil v LJ smo s kolegi večinoma hodli jest predvsem v kitajsko restavracijo na Poljanski, ker so mel na študentske bone all you can eat. Ponavadi je padalo samo po unem sladko-kislem piščancu in normalno vedno tudi tekmovanje kdo bo več rund odlomu. Proti koncu tistega leta me je pa začela obletavat slabina samo ob misli na kitajsko hrano in od takrat dalje nisem nikoli več vstopu v kakšno kitajsko restavracijo. 3. junij 2020 uredilo bitje Denny Crane Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Sladko kisli piščanec je res za kozlat meni Tak nadležen okus. Men je top da se naroči par jedi in se je vsega po malo, ker itak vse skupej paše. Govedina v česnovi omaki je top v dobrih kitajskih, sej itak raj ne veš zakaj je govedina tok mehka kot piščanec (ker je ubistvu maček), zraven pa še kej od best of ponudbe. Pa tista njihova rdeča zadeva na mizi, čili neki neki, je top. Enkrat sem modela prašal kako se naredi, pač mislu da zmešaš par zadev, ampak je ubistvu dolgotrajen postopek kjer se posamezne sestavine v nekih sodih namakajo ful dolgo in pol nakonc vse skupej zmešajo. Pa toliko kot je res fame in hecov o tem kaj vse kitajci delajo s to hrano mi res še v lajfu ni blo slabo po kitajski, men so kr mojstri no. Mi je pa kitajska dostava po večini res ful slabša kot pa če greš tja, nevem nek priokus ma, mogoče po plasitiki al nevem. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 men gre pa glih to na kurac, k hoče pol folk delit jedi pustite mojo govedino v česnovi omaki (al pa kako mongolsko ploščo) pri miru sem rabil nekaj let, preden sem streniral familijo od Evite vi kr mejte une svoje ananase, race in arašide 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Men je pa noro delit pice, mehiške in kitajske. To so mi take jedi k lahko lepo počasi ješ in kombiniraš jedi in omake. Sej pri mehiški je cela kultura predjedi v to smer razvita da probaš čimveč zadev. Ostalo ni šans, da bi recimo v klasični gostilni kombiniral dve glavni jedi Je pa res da so pravila, v kitajski nobenih ribjih / sadnih jedi, v piceriji nobenih zelenjavnih pic itd... Če pride do tega se hitro osamosvojim Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Fantje še eno preberem čez slatko-kislega piščanca pa bo konkreten šerif-on-šerif violence Drgač sem pa jaz tudi konkreten del študentskih kosil preživel na Poljanski v njihovih obeh "restavracijah" hehe, in v tisti ob Gim Pol in v tisti ob Pravni fakulteti. All you can eat kosila so bila res posebna doživetja, sploh ko si šel ta drugič po nov krožnik hrane in je priletel nek lajn v kitajščini od kelnarja in se je nasmehnil še en kitajec zraven, pol pri ta tretjem refill krožniku sta pa padla še dva kitajska lajnerja in so vsi kitajci crkavali od smeha zraven, ti pa sam looka na faci pa uno heh heh heh, +1 Fak off drgač s tem topicom, res se mi je kitajska zdej na polno že 12 ur... A je v BTC kej pametnega?? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 kemik reče pred 29 minutami: Sladko kisli piščanec je res za kozlat meni Tak nadležen okus. Men je top da se naroči par jedi in se je vsega po malo, ker itak vse skupej paše. Govedina v česnovi omaki je top v dobrih kitajskih, sej itak raj ne veš zakaj je govedina tok mehka kot piščanec (ker je ubistvu maček), zraven pa še kej od best of ponudbe. Pa tista njihova rdeča zadeva na mizi, čili neki neki, je top. Enkrat sem modela prašal kako se naredi, pač mislu da zmešaš par zadev, ampak je ubistvu dolgotrajen postopek kjer se posamezne sestavine v nekih sodih namakajo ful dolgo in pol nakonc vse skupej zmešajo. Pa toliko kot je res fame in hecov o tem kaj vse kitajci delajo s to hrano mi res še v lajfu ni blo slabo po kitajski, men so kr mojstri no. Mi je pa kitajska dostava po večini res ful slabša kot pa če greš tja, nevem nek priokus ma, mogoče po plasitiki al nevem. Brez pretiravanja je to, da sem se moral odpovedati teli jed moje največje obžalovanje, da ne jem več mesa. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Sicer nisem bil veliko krat pri Kitajcih, ampak mi je vedno bla top ta govedina ali mongolska govedina. Jaz pa htel vedno nekaj eksperimentirat in mi je blo OK, ampak niti približek govedini. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Galko reče pred 14 minutami: Fak off drgač s tem topicom, res se mi je kitajska zdej na polno že 12 ur... A je v BTC kej pametnega?? Zmajev Paviljon je v Jaršah, včasih smo hodil tja ker majo tud hrano iz drugih azijskih držav posledično realno ne vem če bi bla men po okusu k sem vedno jedla suši, sam šli smo večkrat in posledično mislim da mora bit tud kitajski del ok Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 (urejano) Zadnjič sem jedel v kitajski restavraciji v Aleji. Meni je zelo všečen ambient, novo, čisto. Na šanku oz. sprejemu je kitajka, kelnar slovenc, kuharji kitajci. Govedina je bila zelo ok. 3. junij 2020 uredilo bitje Morski Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Aleja En dan sem šel prečekirat to sceno na strehi, valda noben ne športa, samo 10 mulcev sedi na eni od naprav in pokajo čefurko na ves glas pa zraven furajo zajebane frise Dost kul izkušnja Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Fuksija reče pred 15 minutami: Zmajev Paviljon je v Jaršah, včasih smo hodil tja ker majo tud hrano iz drugih azijskih držav posledično realno ne vem če bi bla men po okusu k sem vedno jedla suši, sam šli smo večkrat in posledično mislim da mora bit tud kitajski del ok Sold, zdejle v tej fazi potrebe po kitajski dozi mi je tudi "posledično mislim da mora biti ok" good enough Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Galko reče pred 7 minutami: Sold, zdejle v tej fazi potrebe po kitajski dozi mi je tudi "posledično mislim da mora biti ok" good enough Dolguješ fotko, če so že vsi dali Čakamo... dober tek. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Morski reče pred 19 minutami: Zadnjič sem jedel v kitajski restavraciji v Aleji. Meni je zelo všečen ambient, novo, čisto. Na šanku oz. sprejemu je kitajka, kelnar slovenc, kuharji kitajci. Govedina je bila zelo ok. mi pa ni jasno, kaj so s to Alejo razmišljali, da ni Spar menze (ok, realno bi itak šel 1x mesečno max) pa 2 McD v razmaku par 100m names ta bi kak BK al pa KFC Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 McD v Aleji je mega lol Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.