Skoči na vsebino

[multi] Grand Theft Auto 6


UnKn0wn

Priporočeni prispevki

Buzzkill reče pred 1 uro:

Če ima nekdo na social medijih definirane zaimke ali celo spolno preferenco lol, veš da lahko lepo odgtfjaš stran, k ne bo nič pametnega.

 

To je kot opozorilna rdeča barva v naravi. 

 

To je res kul ja. Isto na twitchu ko imajo lgbtqi+ tag. Samo obvoz dalje.

Povezava do prispevka

 

Chris reče pred 3 urami:

ne pizdim se, le bojim se, ker so baje velik del kadra zamenjali, pol pa objavljajo take poste (ja post je iz 2019): 
aXaDxEL5_700w_0.jpg

Pazi, ne pravim, da so te ženske nesposobne, jih ne poznam in ne poznam njihovih agend, kot tudi ne od kdaj so sploh zaposlene. 
Pravim le, da glede na globalno situacijo, je skrb, da bo humor v prihodnjem GTAju omehčan kar upravičena. Poleg tega tudi sam TakeTwo ni blestel v recimo zadnjih 5 letih z izjemo RDR2. 

 

 

hahah sej to sem gledal blizzcon in same neke zenski pa gayi leadi in pol dobis wow ending cinematic kot je 

 

 

res da bi se najraj ustrelil v glav

uredilo bitje Ne me jeb
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 uro:

Jaz pa nisem za character creation, ful si želim proper linearno zgodbo, kot so jih GTA-ji vedno dostavili, pol pa raztur sandboxa v stranskih dejavnostih 

 

mislim sej z danasnjo tehnologijo to nebi smelo bit izkljucujoce

 

cyberpunk ma proper linerne zgodbe z char creationom pa se nikjer ne tepe z linerno zgodbo hkrati pa ma nor immerison

 

nek switchanje med chari to cist unic, pa k sem 100% da bo en char zenska

 

 

dandanes neb smel bit problem da npciji reactajo glede na tvoj izgled in da se tud igra temu uspesno prilagodi, sploh ce je v razvoju 10 le

 

 

uredilo bitje Ne me jeb
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 7 urami:

A je bil kak trailer, ki je pokazal, da bo igračka promocija transičev? Al o čem se to menite? Ne ljubi se mi brat, ker bo igra itak pasja jajca.

V zadnjih 10 letih je veliko ljudi, ki so imeli prste vmes pri GTA ter RDR igrah zapustilo Rockstar podjetje. Tako da previdnost ni odvec.

 

Povezava do prispevka

Izgleda bolano ja, sam že vidim več problematičnih elementov. Trailer je poln črnuhov v sicer enih manj črnsko zastopanih zveznih držav. Prva oseba v trailerju je seveda mati usmiljenka diversity hire. Pol mamo "sticking together", "trust", juhu cant wait za še eno soap opera jokavo zgodbo. Glavni lik je seveda latina ženska, verjetno kao neka močna osebnost, ki se bori za svoj community proti koruptivni oblasti. Drug lik se že vidi da je luzerski belček, ki ga bo ta latina vedno morala reševat, bo pa gotovo imel special ability boljše streljanje. Tko da od zgodbe ne gre kaj veliko pričakovati, k sreči gre za gta kjer je to stranskega pomena. Ampak že recimo pri rdr2, ki je veliko manj sandbox kot gta, je katastrofalna zgodba vsaj meni uničila igro, pa od zgodbe zahtevam sam to da ni dosadna.  

Glede načina z večimi protagonisti, je to meni samo minus, mislm ne najdem razloga kako bi to lahko pozitivno vplivalo na igro, sploh če si prisiljen igrati vse. Gta 5 je imel tri, vedno ti je eden ljubši od ostalih, pol če moraš vsem pedenati avte, jih oblačit in furat bank accounte ostane od sandboxa samo grind, zgodba itak nikoli ne pride enakovredno skupaj in vse deluje raztreseno. 

Pol recimo že gta 5 je imel woke elemente, michael s svojo white trash družino, trevor je itak psiho belec, najbolj pameten in normalen je pa po naključju franklin. In roko na srce, gta 5 je bil en bolj meh gta špilov, sploh če damo stran gta online ostane ena velika žalost, zgodba 1/10, kratek gameplay, podpovprečen soundtrack, v glavnem po bežnem spominu name ni pustil prevelikega vtisa, gta 4 sploh gay tony ga nadkraljuje v vseh pogledih. 

Tako da od gta 6 ne pričakujem preveč, v bistvu sem kar globoko razočaran, ker sem velik fan gta serije, pa ker je leta 2023 še kako jasno kaj vse so woke bolniki sposobni uničit. Sicer pa pri gta je nekaj varovalk, ker je the sandbox igra, grafika bo tudi dobra, sam sigurno bodo zamorili z zgodbo v kateri boš prisiljen skonzumirat vso woke greznico, ker se ti bo igra in mapa šele sproti odklepala. 

  • Trol 1
  • Groot, ki sir je 5
Povezava do prispevka

Uf matr, tole zgleda pa kar hudo!  Sicer mam kar mal pomislekov, ali lahko PS5 tole sploh še obdela tekoče. Upajmo, da bo 2025 tudi že PRO verzija. 

 

Drugače se čist preveč obremenjujete s tem woke. Mogoče iz neke male ruralne Slovenije, kjer je svet še vedno dosti črn-bel in dosti pod vplivom neke rimskokatoliške vzgoje se to zdi morda res bolj izven proporcev in šokatno.  Ampak tu v nekem povrečnem ameriškem (vele) mestu, je tu dejansko precej vse pisano, od vere, barve kože, sexualne usmerjenosti, you name it. Sčasoma se navadiš, in se itak niti ne obremenjuješ, v kaj kdo veruje, od kod je kdo prišel, kdo koga in koliko jih natepava, ipd. Pa če se jutri odločim, da grem na ulico v roza tangicah, pa niti ne vem če bi koga kaj preveč šokiralo. Clo na začetku tistega tečnega he/him/his in tako naprej se navadiš. Pa če jim tok pomeni, pa jim naj. 

 

Zna biti naporna včasih ta politična korektnost, ampak po drugi strani kaj se ma res kdorkoli spotikat ob barvo kože, spol, vero, odnosa do svojega telesa, ipd. Kaj za klinca je pri tem za razpravljat?? Črn humor, če temu sploh tako lahko še rečem haha mal zato izumira. Je pa dobro, in kar res daje tisti dober občutek,  da si tu res lahko karkoli, in DIHAŠ.  Ne v Sloveniji ker te že postran gledajo, če prideš z ene regije v drugo, kaj šele iz druge države,.. tisti pogledi "ti si tujec, jaz pa tu že živim tok in tok let.. ",  pa ful enih pričakovanj "tako je vedno bilo, in tako bo", meni je to annoying do amena. 

 

Bi si upal trditi, da veliko tega izvira iz nekega spoštovanja in vljudnosti, ki je to izredno razvita. Tu ne doživiš, da bi te kdo užalil, da bi ti kdo preveč sodil ali ti govoril, da je nekaj brezveze, ipd. V Sloveniji smo obsedeni s tem, da moramo vedno povedati svoje mnenje, imeti vedno svoje mnenje tudi za ceno, če s tem hote ali nehote užalimo ali spravimo nekoga v neprijeten položaj. Ne čutijo se res poklicani, da sodijo, razen če si res dober prijatelj.  Kar je tudi ves point, a ni? Govorim seveda o svetu izven anonimnega interneta. 

 

Seveda tudi ZDA so lahko zelo "slovenske", ruralne, in imaš cele zvezne države, kjer deci pluvajo po tleh, odkrito prezirajo črnce, napetavajo samo nasprotni spol in so v nedeljo pri maši. Ampak te deli ZDA pač niso centri kreativnosti, niso centri filmske in gaming industrije. Ne vem kaj je razlog, morda ta "zagovedanost, ozkogledanost, mačo kultura" enostavno ni generator kreativnosti. Pojma nimam. 

 

Tko, da, saj ne vem kaj sem želel povedati, Aja, da ne temu preveč pozornosti namenjat. Predvsem ne se počutit ogroženo. Tko pač je. Mislim, da ima ta svet resnično večje težave kot pa "woke".  Drugače pač ne vem berite in glejte sodobno rusko, poljsko, kitajsko in madžarsko produkcijo. Saj je vedno izbira. Mogoče celo kakšne videoigre delajo??

  • Račka +1 3
  • Na jagodo +1 3
  • Ne me jebat 1
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...