Skoči na vsebino

Trenutno igram [05/2023]


Priporočeni prispevki

Sektor 13 reče pred 5 urami:

Bi pa sedel remake 2ke

 

Things i'd suck a dick for :ninja:

 

Kako mi je zaigralo srce, ko so - začuda - EA naredili dober remake C&C ter RA1 ter mi vzbudili upanje, da bom nekoč morda doživel proper remake 2ke; samo pol sem se pa spomnil na uno NY plato, kjer lahko braniš ali pa zrušiš Trade Center dvojčka... That kind of stuff doesn't fly anymore in 2023 :( Edit: aja, pa Rusija + vojna + napad na USA; še vsaj 10 let ne bo nič iz tega :cry:

 

Kar se pa mojega trenutnega igranja tiče, sem si na prvomajski razprodaji za 75% nižjo ceno kupil Black Mesa :wub: Nisem si je še naložil na računalnik, ampak to bo 100% moj naslednji playthrough, upam da še ta mesec. Komaj čakam :limona:

 

ss_9857cad0e29e5cd905f1f9b6be3e20357a6ec

 

ss_9c9ce8a803b06375d46e58204e6554facdd30

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
Sektor 13 reče pred 8 urami:

In potem se notri vidis James Earl Jonesa. WTF ! To so res bili casi.


Nekako sem pozabil na J.E.Jonesa v C&C, zato si lahko samo predstavljaš kako me je vrglo. (ja, pravkar sem po sto letih štartal Tiberian Sun) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Ok da ne bom samo remejka igral,.. Jao je RPCS3 napredoval,..

DES dela 4K 150fps+,.. jebeno noro ,.. Skoraj ne razumem zakaj ni PS3 špilov na PS5ki )vsaj digitalnih) Ker mislim da ima PS5 totalno dovolj brute forcea da poganja večino v 60FPS na 4K ali vsaj native,..

 

Des pa kot DES,.. v mnogem mi je oriđinale vseeno bolj pri srcu,.. ne vem,.. bol dramatičen je.

Base Profile Screenshot 2023.05.16 - 16.09.24.75.png

uredilo bitje foker
Povezava do prispevka

Zdej špilam FF7 Remake. Ne vem veliko o tej igri, me pa zanima, a tale Remake sodi v malo težje igre, ali sem jaz nesposoben :D

Prvih 5 chapterjev easy peasy sprehod zajebancija. Vletim v chapter 6, jezus kristus kaj se dogaja.

 

Tam ko prideš do 6 turret gunov, sem rabil kar ene 5, 6 poskusov, da sem preživel. Precej nonšalantno sem se lotil tega :D

 

Povezava do prispevka

FFVII Remake ima par momentov že na normal k se moraš kar potrudit ja. Na Hard pa sploh.

 

Thymesia: Sem mislu da bo tole lušten soulslike za preigrat pa mi je žal nadzor tko v riti da ne vem če bom vztrajal do konca. Sploh pa ker je setting kr neki, zgodbe ni in lik ne reagira na ukaze takrat ko je najmanj treba... 

Povezava do prispevka

Končal Prey zopet, čist sem pozabil kolk ultimativno beden konec ima ta igra fak. 

 

Dal bi ji 80 po drugem igranju če bi se končala 15 minut prej. Tko pa 70. Gtfo with that Lost shit, prav zagnije mi feel. Mooncrash je pa super. Kako so uspeli narediti tako dober DLC, pol pa tisto govno od Deathloop.

 

Trenutno pa igram Plague Tale Requiem, zdej ko so jo popatchali in dela kot mora. 

 

Prelepa igra, prav tesnobo dobim ko igram ta jebeni srednji vek, nonstop imam občutek da je rape'o'clock. Amicia mi je 90x bolj kulerski lik od TLOU2 Ellie in AbbyHulk skup. 

 

Še cute je ko popizdi in začne ubijat, ne pa tiste dve, angsty jokica in roid rage hejterka.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 55 minutami:

FFVII Remake ima par momentov že na normal k se moraš kar potrudit ja. Na Hard pa sploh.

 

Thymesia: Sem mislu da bo tole lušten soulslike za preigrat pa mi je žal nadzor tko v riti da ne vem če bom vztrajal do konca. Sploh pa ker je setting kr neki, zgodbe ni in lik ne reagira na ukaze takrat ko je najmanj treba... 

Hard sploh ni na voljo, tako da na normal špilam. Ampak ja, ene par momentov je blo kar hudih, letel sem skozi potione ko zmešan. Sej drugače mi je res fajna igračka, sploh ker nikoli nisem igral FF

Povezava do prispevka

90 zaradi vzdušja, zgodbe, raziskovanja in postaje ki da feel Von Brauna in Raptura hkrati. 

 

-10 shit enemiji(mimici so kul), slab combat, respawnanje enemijev

 

-10 post credits konec

 

Če koga ne motijo druga in tretja točka je to 90 v easy. Ampak ne moreš mi claimat istih ocen kot SS2 in Deus Ex če tako zaključiš zgodbo in če je vsak enemy encounter fakin twitchy floaty kaos. 

 

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Kočevc reče pred 3 urami:

Pa se 30fps prey igrica, tak da se dodatnih -10pik

Jep Pray na konzolah precej sucka,.. ne samo da je 30fps,..  ima zelo slab frametime problem,.. (ko sem jaz to opazil ki me celo na Bloodbornu ne moti,.. Pray pa mi je skoraj neigralen,.. )

Potem igral na PCju,.. in več kot 7 itak da ni,..

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Jebovas ocene, meni je bila huda izkušnja, takih špilov se že nasplošno ne dobi veliko. 

 

Jaz sem igral na PCju, škoda da na konzolah ne dela boljše in da ne dajo Bethesda pare, da se vsaj to zrihta.

Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 5 urami:

Hotu igrat to Trackmanio k je izšla kao free za konzole par dni nazaj. Karkoli želim razen single player hočejo da plačam lol. Koncept F2P iger ki ni aktualen že leta


Ne spremeni bistveno dejstva da zaklepanje game modeov za paywall ni ok ampak lahko igras skupinske ranked in battle royale mp dirke

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Etherborn

4/10

ss_34e8178878d50837815f6f7b253c7a8122231

Kratek puzlle game, kjer nabiraš žogice in jih spravljaš v luknjice, katere po zafilanju premaknejo dele sveta. Gravitacija spreminja smer če hodiš po zaobljenih delih sveta. Skačeš lahko. To je to.

 

Grafika je grda, art style tudi, hoja je prepočasna, kamera je tečna in pogosto nelogična, muzika nekaj takega kar otrok prvič zaigra na sintisajzer, zgodba je ena tistih: "Nea druge poslušaj, ti si najboljši, če sam tako misliš".

Pač, deluje bolj kot nekoliko daljši demo, brez globine. Najhuje pa je to, da ni logično zahtevna. Ne vem komu je igra namenjena res. Nič pa ni bilo super bad.

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka

Crossout

2/10

pe_crossout1.jpg?width=1600&height=900&f

Po nekoliko World of Tanks in posebej Armored Warfare nostalgije nekje mesec nazaj sem ponovno instaliral par teh iger. World of Tanks je pay to win, War thunder mi nikoli ni sedel, ker se ne more odločit kaj bi bil (letala, tanki, ladje, več vozil na igro, ipd....), Armored warfare, ki mi je bila z daleč favorite pa je na žalost že leta Bot only game.

 

Nato sem odkril Crossout, ki je v teoriji super fun zadeva. Zgradiš si svoje vozilo, ga opremiš z orožji in se lotiš PvE in PvP spopadov. Igra pa je seveda totalno zabita za nenormalnim grind wallom, tako da neke pametne kreativnosti nimaš. Konstantno si bombardiran z flashy screeny loota, ki ga boš ali ne boš dobil, da sploh ne moreš handlat kaj je pomembno in kaj ne. Po ene 30 urcah sem odnehal.

 

Ne morem verjet, da se folk buni nad lootboxi (ki so best form of MT ker dodeljujejo iteme na random in te ne silijo v nek unwanted playtime - pustimo gambling zdaj na strani, ker je samo izgovor), zdaj pa se je ta sistem nadomestil s kurčevimi battle passi. Celoten enjoyment igre je uničen, ker je podrejen money making scamu.

 

IMO, bi bilo treba sprejet zakon, da mikrotransakcije niso dovoljene. Če je dodatek, je dovoljen v primeru, da doda CONTENT in ne reskine.

Kam je šla industrija.... This is why we can't have nice things. Vem, da bi igra bila drugače fenomenalna.

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka

V bistvu čakam na Diablo4..

 

no iz otroških sob, dobesedno izkopal Switch in zagnal tanovo Zeldo. Potegne kot vedno, pozabiš da je nestabilnih 30 fps, da dokaj prazen svet, in da ja grafika kot na Wii U .. enostavno igraš ampak upam, da ne omagam tam na 2/3 kot pri prejšnji. Bolj je tisto, da neki te prikine igro, in pol se nikoli pač ne vrneš nazaj. 

 

na PC si potegnil še Everspace 2, prvi sektor je zastonj (demo), verjetno kupil celo na junijski steamovski razprodaji. Mi tko neki vmes med Elite D and No Man Sky.. zaenkrat potegne. 

 

Pa mal za chill out, si potegnil še dva DLCja (Oregon in Montana) za American Truck Simulator. 

 

Z DLjal si še Old World, in Planet Coaster (po sto letih), a se še nisem zares lotil. Se pa izredno veselim Cities Skylines 2 (menda letos) in Civ 7

 

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...