Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

seattle reče pred 1 uro:

Kera blamaza tale game GA nominations.
Po tem ko uvrstijo ne-indy game med indy niminirance, je med e-sports coachi zdej nominiran tud model k letos sploh ni treniral ekipe haha.
Sploh ne preverjajo, samo ruknejo neki priblizno na seznam.


https://x.com/XTQZZZ/status/1724140119916187914?s=20

Destiny 2 nominacija za Best community support je tudi ena sama blamaža. 

 

Best comumunity support a igralci ter content creatorji so v zadnjem mesecu ali dveh v protestih proti Bungieju na veliko skenslali prednaročila za naslednji DLC. Po steamchartih so padli letos iz 312k aktivnih na sedaj samo še 68k aktivnih. 

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 18 urami:

Hogwarts so zajebali, da niso dali v špil še več Slytherin-only, Hufflepuff-only misij, tko res ne vleče, da bi kdaj še igral

 

Hogwarts je super dokler ne rata ubisoft bloat galore. Ko se odpre še drugi del open worlda te pa dobesedno zatolče v podn. V tej igri bi načelo manj je več naredilo igro krepko boljšo.

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 10 minutami:

 

Hogwarts je super dokler ne rata ubisoft bloat galore. Ko se odpre še drugi del open worlda te pa dobesedno zatolče v podn. V tej igri bi načelo manj je več naredilo igro krepko boljšo.


jap, igra rabi en orenk editing. 
 

Več contenta za individualne hiše, več odziva na uporabo kill magije, v bistvu najbolje naredit evil in good path. 
 

Dvojka bo lahko legit goty kandidat.

Povezava do prispevka

Kdo je to?


 

Navedek

 

A si se kdaj vprašal zakaj ljudje danes delajo po 12 ur, igrajo igrice, igrajo namizne igre in se nasploh zabavajo? Kam je šla kakšrnakoli intelektualna dejavnost? Vidiš, to je to. Včasih so ljudje raje kot da igrajo namizne igrice šli v kafič in debatirali. Tudi po službi. Tole je pa ničvredno sranje. 

Vidim da modeli v igrovju delajo ZAPISKE o igricah. Človek se prav vpraša kam smo prišli. Pa ni to vrednosna sodba, ampak samo kot vprašanje. Kako lahko človek, ki je kot smrtno bitje in ki se zaveda lastne smrtnosti : na tak način zapravi svoje življenje? Folk je hodil v kafiče, ker je s tem ko je razglabljal o političnem kot javnosti, razglabljal nekako tudi o svoji svobodi. S tem si je svobodno trasiral smer. 

 

ko hodim po cesti, ko sedim v lokalu ... se mi obrača nad preprostostjo, nad egoizmom ljudi. 

 

 

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 uro:

Zarafu se obrača nad preprostostjo ljudi, ki si delajo zapiske ob igrah

 

Ko pa sam pusti tisoče ur v League of Legends in brezveznih streamih pa je to verjetno zelo intelektualno počutje, vsaj toliko kot debatiranje v dunajski kavarni konec 19. stoletja 

nisem tega napisal. napisal sem, da se mi obrača ob preprosti pogovorov ob kavi. 

 

true that. ampak to je duh dobe. človek mora nekako najti moč in strukturo, da pride skoz. da neha življenje jemati kot neprestano užitkarstvo. ampak to je moje mnenje, ne rabi biti vaše. tisto je samo zelo odkrita tema o možnosti svobode in zakaj gre. Sam se trudim čimbolj omejiti vse vsebine - imamo tudi recimo dva youtube accounta : na enem imam samo zgodovinske dokumentarce in skušam samo to gledati. 

 

moram reči, da se počutim bolje. da sem bližje. da je to, da sem pustil gaming opremo v stanovanju ... odlična poteza.

 

ampak kot pravim. vsakomur svoje. to ni napad na vas, ampak filozofsko (relevanten) premislek dobe. priznam, da sem grešil - v mislih besedah in dejanju, mnogo dobrega opustil in slabega storil. žal mi je, zelo mi je žal, zato prosim devico marijo in vse angele in svetnike,  .... (kako znam molitve na pamet, če sem bil izobčen pri 12ih letih???) 

uredilo bitje fauzo
Povezava do prispevka
Vesoljc reče pred 25 minutami:

O Zarafu ne vem praktično nič, ampak na podlagi tega kar se o njem na forumu piše mi deluje kot Johhny Silverhand - Nikoli ne veš kje je, je pa vedno nekje blizu. Zelo, zelo blizu.

5d!

to da se mi je skor zmešalo je smao potrojilo moj iq.   zdej sem kot AI omniprezenten. nietzsche pa pravi, da ženske niso za nič dobre. aja pravi tut da kar te ne ubije te naredi močnejšega

 

 

danes sem se v knjižnici pogovarjal o tem, da so mogoče najbolj pametni ljudje vesoljci z enim sicer ok možakarjem, ki ceni moj input in me kdaj pride kej vprašat. hmmm ni pomislil, da sem jaz eden od njih

uredilo bitje fauzo
  • Trol 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...