Gatsu Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 DrMiha reče Pravkar: november je bil prvoten datum, ampak takrat priletita Zelda in (zelo verjetno) spiderman 2 + še kak velik naslov, ker vemo da založniki radi ciljajo predpraznično obdobje. Dejansko je september najbolj 'prost' mesec, bodo pač moral pohitet, da ne bo classic Bethesda experience (kar tko al tko bo) Ne vidim logike v tem ker gre v vseh treh primerih za konzolne ekskluzive. S tem da zdej so dal pa igro en teden proč od Baldurs Gate 3. Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 Jaz ne morem verjet, da ima Bethesda take prodajne cifre kere ima. 13+mil Fallout 4ke? Še F76 je prodal ok glede na to kako beden je. Jaz imam točno 0 hypa za Starfield, zakaj točno bi kdo verjel, da to ne bo dolgočasen buggy copy/paste mess? Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 (urejano) DrMiha reče pred 54 minutami: november je bil prvoten datum, ampak takrat priletita Zelda in (zelo verjetno) spiderman 2 + še kak velik naslov, ker vemo da založniki radi ciljajo predpraznično obdobje. Dejansko je september najbolj 'prost' mesec, bodo pač moral pohitet, da ne bo classic Bethesda experience (kar tko al tko bo) Novembra letos? Zelda prileti čez dobra dva meseca v maju. Še vedno mislim, da gre za taktičen delay. Prvi del leta tako imajo poleg že izdanega Hi-Fi Rush v januarju še aprila Minecraft Legends ter maja Redfall. Drugi del leta pa sedaj septembra Starfield ter Forza Motorsport, ki zna zelo verjetno bit novembra. 9. marec 2023 uredilo bitje Tijuana Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 Tole zgleda luštna nadgradnja prvenca 1 Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 Ravnokar videl na RTV SLO 1 v soboto dopoldan neka oddaja GG (goog game) o igračkah in igračkarstvu. Nimam pojma za kaj gre Povezava do prispevka
foker Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 Gatsu reče pred 1 uro: Tole zgleda luštna nadgradnja prvenca Odličen špil Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 12. marec 2023 Share Objavljeno 12. marec 2023 ni glih novica, sam vsem ljubiteljem SNES obdobja JRPGjev bi noro priporočal Chained Echoes (pa še grindanja ni) se tud dost govori, da nej bi šlo za eno boljših zgodb v špilih (ampak sam še nisem dovolj daleč) 3 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 torej ne rabim nakupovat starih Castlevanij, če lahko igram Dead Cells Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Kupu vceraj skup z vsemi dlciji keri so mi manjkali na PS5. Kaj bi dal, da drugi indijanci tako podpirajo igro s vsebino, Hades recimo. Castlevania dlc je super, priporočam. Obvezno zamenjat na nov soundtrack tudi v starih zonah. . 1 Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Dead Cells ter Stardew Valley res kapo dol za vso podporo po izidu. Sicer bo SupergiantGames tak izdal Hades 2 tako, da ne vidim smisla v kakem DLCju. Mogoče je pa bila podobna zgodba kot pri Team Cherry in Hollow Knightu. Silksong je sprva bil Hornet DLC za prvi del ampak se je postopoma projekt samo večal in so se odločili, da raje izdajo full on sequel. Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Hades je bil zelo dolgo v EA in je imo res super dodelan in zaključen izdelek tako da so imo ubrali boljšo varianto z nadaljevanjem. Kako jim bo ratalo bomo pa še videli. Sam tud načeloma zelo redko kupujem DLCje (pretty much samo Fromsoft igre in Witcher 3) Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 dodajam Mortal Shell in Steelrising, ki imata najboljši content v DLCju Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Zdaj boste summonali bitsuja z MH in Nioh. 1 Povezava do prispevka
fric Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Weraziel reče pred 46 minutami: dodajam Mortal Shell in Steelrising, ki imata najboljši content v DLCju A DLC kaj doda? Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 nov quest, nov del mape, ene 3 ure dodatnega igranja verjetno je to blo že v planu za originalni špil pa jim ni ratalo vkomponirat, zdej se čaka še kak daljši, težji DLC, to bi kar pasalo Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Ni vazno kolk je dober Mortal shell dlc, igra je slaba v osnovi. Kdorkoli to igra, in ima karkoli slabega povedat o 99% drugih soulslike igrah, ne ve kaj govori. Surge 1 in 2, Code vein, Remnant, vse so boljse. Ne bom sploh omenjal Nioh itd, ker je greh. Grešim pa ne. 1 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Kupil Mortal Shell day one, govno od igre. Nikol končal, DLC je lahk Old Hunters ampak boljši zarad mene, ne bom nikol vedel. Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Men je bil Mortal Shell dokaj fun za preigrat za džabe v PS+. Itak je ful kratka zadeva, tko da ni overstayal its welcome. Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 (urejano) 13. marec 2023 uredilo bitje gojc Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Mortal Shell DLC vkomponira roguelite elemente, neki kar se mi zdi, da bi ful sedlo not v koncept soulsborne špilov kot nek dodatni mode of play, zakaj bi imeli samo na PCju mode z randomiziranjem, naj dajo to kar v špil je res da nism bil fan Codevein, meni je Mortal Shell z DLCjem gladko bolj zanimiva izkušnja Povezava do prispevka
Tom7i Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Barotrauma je danes prišla iz zgodnjega dostopa Če bo kdaj komu za igrat MP, mi lahko javite na ZS 1 Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Buzzkill reče pred 12 urami: Castlevania dlc je super, priporočam. Obvezno zamenjat na nov soundtrack tudi v starih zonah. Wat? Si lahko sučem Castlevanio ST tudi izven DLCja? Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Options -> sound -> alternative soundtracks. 1 Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Sm si že zrihtal ;D Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 (urejano) Celih 30 sekund gameplaya če sploh lol... 15. marec 2023 uredilo bitje Gatsu Povezava do prispevka
foker Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Buzzkill reče Dne, 13. 3. 2023 at 14:01: Kupil Mortal Shell day one, govno od igre. Nikol končal, DLC je lahk Old Hunters ampak boljši zarad mene, ne bom nikol vedel. Zakaj ti ni všeč,.. eden boljših Souls klonov,.. Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Boj mi je "off" in karakter je preveč lesen za moj okus. Konceptualno igra dela, ampak če mi ni feeling igrat naj je koncept še tako dober. Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 prou na koledar sm mogu pogledat, da ni slučajno 1. april 1 3 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se