Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

amnesia reče pred 9 urami:

Activision Blizzard Reportedly Lays Off Nearly 190 Employees, Severance Packages Include $200 Battle.net Gift Card

 

sama sreca, da so dobil gift carde, sicer ne bi prezivel brce na cesto

 

To kar dela Activi$$ion-Blizzard je sramota brez primere in če bi komu z največjim veseljem piratiziral igre so pa to oni. Dobesedno z naskokom največji gnoji v industriji. Itak je pa Sekiro edina igra ki sem jo kupil od njih day 1 vse od izida Diablo 3 naprej. Diablo 4 bo pa  itak vsaj ob izidu skorpucalo 4 sure.

Povezava do prispevka

 

 

Sicer je Doom Eternal hype že malo pojenjal od lani - danes je izšel drugi in zadnji del DLCja The Ancient Gods, ki tudi zaključi zgodbo Eternala in (baje) celega reboota.

 

Kdor je čakal, da bo komplet dodatek na voljo (oziroma ima kupljen season pass, pa prvega DLCja jeseni ni povohal), lahko sedaj preigra v enem kosu, cena je 30 evrov za skupaj 6 stopenj, nekje 50% dolžine temeljnega špila, kar ni poceni, ni pa predrago (kar vsekakor je cena 20 evrov za vsak del posebej). Pa dodatek (vsaj prvi del) je kr zajeban, na Hurt Me Plenty bi rekel da težji od UV v izvirni igri, tko da v urah gameplaya zna 6 stopenj trajat kar dolgo, če se bo komu dalo na konzolah jebat z višjimi težavnostmi :P

 

Pa nivo cheeza (starodavne prerokbe o one-man army Doom Slayerju, vesoljski paladini in angeli vs demoni, za streljanko zakompliciran in zmeden lore, ki je all over the place) je že kar konkreten, če je komu bil Eternal že malo preveč v to smer...

uredilo bitje Raz
Povezava do prispevka
Galko reče pred 2 urama:

Kakšna so pa kej mnenja o temu DLC 2? Je proper zaključek?

 

Ker se mi zdi, da je bil DLC 1 sprejet bolj tko, Sej je OK ampak ni mi pa glih strgalo gate

 

Nisem še igral, zaenkrat pa vidim (vsaj na Steamu) pozitivna mnenja, med drugim naj bi bil DLC2 celo malo lažji od DLC1 in so popravli par očitkov slednjemu.

 

Prvi DLC je drugače daleč od kakega lazy cashgraba (čisto nov art, novi sovražniki, level dizajn na nivoju, nove mehanike, ni očitne reciklaže itd.), če je bil na splošno malo 'meh' občutek, je bil verjetno zato, ker je bilo marsikomu 20 evrov za tri stopnje nevredno denarja, oziroma bi mnogi raje vidli obsežen DLC v enem kosu, na pa dvakrat po tri levele v razmaku 6 mesecev...

 

En očitek (dost upravičeno) je bil tudi ta, da je bla težavnost za povprečnega gamerja navita na malo nepošten način, ker ti je dlc v omejenem prostoru nametal brutalno število težkokategornih sovragov v fris, pa ene par novosti je bilo marsikomu dosadnih in ni šlo dobro skupaj s siceršnjim combat loopom. Recimo statični turreti, ki so ranljivi samo delček sekunde, pa nek 'Spirit', ki possessa demone in jih naredi ful močnejše ter jih sploh ne moreš stunnat, ko ubiješ enega gostitelja, imaš pa samo kratek čas, da od blizu tega spirita fentaš z alt-firom enega točno določenega orožja (plasma rifle), medtem ko te po glavi brutalno tepe vsa ostala sodrga... Tko rahlo frustrirajoč dizajn.

 

Ima pa ta špil res neverjeten skill ceiling, ker ko vidiš na YouTubu, kaj en folk dela na Ultra-Nightmare (eno samo življenje), mnogi celo s kontrolerjem:

 

 

 

uredilo bitje Raz
Povezava do prispevka

Tud jest sem se mal v retro vrgel, sicer trenutno igram Volgar the viking, ki sicer ni retro, ampak ko vidim, po kateri igri je narejena mi je mindblown, kako je bilo to možno narest 35 let nazaj velikosti kilobajtev...

 

In mi je prav tisto, kako to pri takem napredku v tehnologiji ne morejo take igre naresti otroci v OŠ pri pouku gospodinjstva?

Povezava do prispevka
gojc reče pred 11 urami:

 

SP fps postavljen v Warhammer svet :w00t:

 

V WH40K. Sicer si mel kako leto nazaj unga k si v terminator armourju... 

Fantasy ma pa Vermintide

 

edit: Spacehulk : Deathwing  sem mel v mislih

uredilo bitje Berbasecks
Povezava do prispevka

Sony izklaplja PSN Store za PSP, PS Vito in PS3 kar za sabo potegne (vsaj za PS3, kolikor razumem) da tudi zdownloadane igre ne bodo vec delale, ker konzola ne bo mogla vec syncati ure s serverjem.

 

 

Tako da bosta Tokyo Jungle in Rain postali izgubljeni igri dokler ne bo kaksnega moda/homebrew popravka. Nekje Nintendo level gnoj s strani Sonyja, ce ne dajo last minute popravka.

uredilo bitje BumbleBee
  • Račka +1 1
  • Solzice 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
BumbleBee reče pred 51 minutami:

kar za sabo potegne (vsaj za PS3, kolikor razumem) da tudi zdownloadane igre ne bodo vec delale, ker konzola ne bo mogla vec syncati ure s serverjem.

 

A zato so letos tako hiteli z izdajo Pilgremaškega Škota na vseh konzolah.
Ker se bo začela apokalipsa PS3 konzole. Z zaprtjem njihove štacune.
Good Game, Sony!  :avadodo:

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...